...
loader image

🏠 آب بندی پشت بام موزاییکی با گروه مهندسی برکه

خدمات تخصصی آب بندی پشت بام موزاییکی توسط گروه مهندسی برکه

آب بندی پشت بام موزاییکی یکی از خدمات حیاتی در حفظ و نگهداری ساختمان‌ها به شمار می‌رود. این فرآیند به جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل سازه کمک می‌کند و عمر مفید ساختمان را افزایش می‌دهد. گروه مهندسی برکه با بهره‌گیری از تجربه و تخصص خود در این زمینه، آماده است تا بهترین راهکارها را برای شما ارائه دهد. با ما تماس بگیرید و از خدمات تخصصی و مشاوره‌های ما بهره‌مند شوید.

گروه مهندسی برکه با تیمی مجرب و حرفه‌ای، به ارائه خدمات آب بندی پشت بام موزاییکی می‌پردازد. ما متعهد به استفاده از بهترین مواد و روش‌ها هستیم تا نتیجه‌ای پایدار و مطمئن برای شما به ارمغان آوریم. با توجه به تنوع شرایط جوی و نیازهای مختلف، ما راهکارهای منحصر به فردی را برای هر پروژه طراحی می‌کنیم. توجه به جزئیات و دقت در اجرا از اصول اساسی کار ماست که باعث رضایت مشتریان ما شده است.

در انتخاب گروه مهندسی برکه، شما به یک شریک قابل اعتماد دست می‌یابید که همواره در کنار شماست. ما به ارائه خدمات با کیفیت، مشاوره‌های فنی و پشتیبانی مستمر متعهد هستیم. با ما تماس بگیرید و تجربه‌ای بی‌نظیر از آب بندی پشت بام موزاییکی را با گروه مهندسی برکه تجربه کنید. منتظر شما هستیم تا باهم به بهترین نتیجه ممکن برسیم.

آب بندی پشت بام موزاییکی

عایق‌کاری مناسب باعث افزایش ماندگاری سقف بنا و مقاومت آن در برابر نفوذ رطوبت را افزایش می‌دهد. همچنین این کار موجب افزایش مقاومت سازه در برابر نور آفتاب و پوسیدگی نیز خواهد شد. در کنار انتخاب روش مناسب آب‌بندی پشت‌بام، انتخاب یک تیم متخصص برای اجرای آن، مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند. با سایت برکه همراه شوید تا صفر تا صد هر آنچه لازم دارید راجع به آب ‌بندی پشت بام موزاییکی بدانید را به شما توضیح دهیم.

یکی از دغدغه‌های مهم در صنعت ساخت‌وساز، آب بندی پشت بام موزاییکی، سرامیکی و سنگ‌کاری شده است. در صورتی که آب‌بندی پشت بام به‌درستی انجام نشود، دردسرهای زیادی از جمله نفوذ رطوبت به سقف ساختمان و ریزش، خواهد داشت. عایق‌بندی مناسب می‌تواند توقعات شما را از یک پشت‌بام آب‌بندی شده به‌خوبی برآورده کند.

آب‌بندی پشت بام موزاییکی چیست؟

سوالات متداول درباره آب بندی پشت بام موزاییکی

سوال پاسخ
بهترین ماده آب بندی برای پشت بام موزاییکی چیست؟ بسته به شرایط و بودجه متفاوت است. بهتر است با یک متخصص مشورت کنید.
هزینه آب بندی پشت بام موزاییکی چقدر است؟ هزینه بسته به عوامل مختلفی مانند متراژ، نوع ماده و میزان آسیب‌دیدگی متفاوت است.
آیا می‌توانم خودم پشت بام موزاییکی را آب بندی کنم؟ برای اطمینان از کیفیت کار بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید.
چه مدت یک بار باید پشت بام موزاییکی را آب بندی کرد؟ بسته به نوع ماده و شرایط آب و هوایی متفاوت است. معمولا هر 5 تا 10 سال یک بار نیاز به ترمیم دارد.

آب‌بندی پشت بام موزاییکی چیست؟

آب‌بندی به روشی گفته می‌شود که طی آن با استفاده از مواد عایق که انواع گوناگونی دارند، درزها و منافذ سطح کار پوشانده می‌شود. این کار باعث می‌شود آب و رطوبت به لایه‌های زیرین نفوذ نکند و موجب نم پس‌دادن بنا، ریزش و تخریب ساختمان نشود. آب‌بندی می‌تواند از بروز خسارات جدی جلوگیری کند؛ بنابراین یک مرحله مهم در ساختمان‌سازی به شمار می‌رود. برای انجام آب بندی پشت بام موزاییکی روش‌های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها را در ادامه معرفی خواهیم کرد.

به خاطر داشته باشید که عایق‌ بندی پشت‌ بام کاری ساده به نظر می‌رسد؛ اما یک خطا می‌تواند مساوی باشد با تخریب ساختمان شما؛ بنابراین قطعاً بهتر است یک تیم مجرب این کار را برای شما انجام دهد تا خیالتان از هر جهت راحت شود. درضمن روش های جایگزین موزاییک برای پشت بام نیز وجود دارد که در قسمت بلاگ های سایت می توانید به مطالعه آنها بپردازید.

مقایسه مواد آب بندی پشت بام موزاییکی

ماده آب بندی مزایا معایب مناسب برای هزینه تقریبی
مواد نانو نفوذ بالا، دوام زیاد، سازگاری با محیط زیست قیمت بالاتر، نیاز به تخصص موزاییک‌های قدیمی و جدید متغیر، بسته به نوع ماده و متراژ
ایزوگام نصب آسان، هزینه مناسب دوام کمتر نسبت به مواد نانو، نیاز به حرارت موزاییک‌های جدید، تعمیرات جزئی متوسط
رزین‌های اپوکسی مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی، دوام زیاد نیاز به تخصص، بوی تند موزاییک‌های قدیمی و جدید، استخرها بالا
مواد قیری هزینه پایین، در دسترس بودن دوام کمتر، حساسیت به حرارت موزاییک‌های جدید، تعمیرات سریع پایین
دوغاب‌های مخصوص نفوذ به درزها، جلوگیری از رشد قارچ دوام کمتر از مواد نانو و رزین، نیاز به تکرار موزاییک‌های جدید، پیشگیری از نفوذ آب متوسط

 

تماس با برکه

مزایای آب بندی پشت بام موزاییکی چیست؟

آب بندی پشت بام موزاییکی نه تنها یک امر مفید است، بلکه واجب و ضروری به شمار می‌رود. زیرا با آب بندی پشت‌ بام موزاییک از موزاییک‌ها و سنگ‌های به‌کاررفته در برابر نفوذ آب، فرسودگی و ترک محافظت خواهد شد. همچنین با عایق‌بندی مناسب، سطح موزاییک‌ها آبگریز خواهد شد؛ یعنی در برابر نفوذ آب کاملاً مقاوم خواهند شد.

علاوه بر این موارد، عایق‌بندی موجب افزایش جلای سطح و حفظ رنگ موزاییک‌ ها می‌شود. مقاومت در برابر تغییرات دمایی و مواد اسیدی و شیمیایی از جمله دیگر مزایای آب ‌بندی پشت بام موزاییکی است. همچنین عدم نیاز به شستشوی مداوم، افزایش ماندگاری سطح و صرفه جویی در هزینه ها از مزایایی هستند که نمیتوان از انها چشم پوشی کرد.

چرا آب‌بندی با ایزوگام روش مناسبی نیست؟

یکی از راه‌های نامناسب برای آب بندی پشت بام موزاییکی استفاده از ایزوگام است. علل مختلفی وجود دارد که این قضیه را اثبات می‌کنند.

  • سطح موزاییک صیقلی است و ایزوگام روی سطوح صیقلی چسبندگی ندارد. به همین علت ایزوگام روی سنگ و موزاییک ماندگاری ندارد.
  • در پشت‌بام‌های موزاییکی که دچار نشتی شده‌اند، موزاییک‌ ها شل شده‌اند یا حتی از جای خود کنده شده‌اند. به همین علت موزاییک‌ها به‌اصطلاح لق می‌زنند. نصب ایزوگام روی این موزاییک‌ ها باعث می‌شود با لغزش و جابه‌جایی این موزاییک‌ها، ایزوگام ترک بردارد و در نهایت پاره شود.
  • استفاده از ایزوگام برای آب بندی پشت بام موزاییکی، جلوه و زیبایی پشت‌بام را از بین می‌برد.
  • ایزوگام سنگین است و فشار زیادی به سقف وارد می‌کند. (وزن هر واحد ایزوگام حدود 4 کیلوگرم است.)
  • اگر روی موزاییک‌ها ایزوگام قرار بگیر به علت سختی موزاییک، با کوچک‌ ترین ضربه‌ای ایزوگام دچار نشتی می‌شود.
  • ایزوگام گرما و حرارت نور خورشید را به‌شدت جذب کرده و به‌راحتی آن را به کف پشت‌ بام و سقف ساختمان منتقل می‌کند.

دو روش کاربردی برای آب بندی پشت بام موزاییکی

دو روش کاربردی برای آب بندی پشت بام موزاییکی

برای عایق‌کاری پشت‌بام موزاییکی می‌توانید از عایق بی‌رنگ یا عایق رنگی استفاده کنید. مزایای این دو روش این است که هیچ نیازی به تخریب سطح نیست. در ادامه این دو روش را کاملاً معرفی می‌کنیم.

آب بندی پشت بام موزاییکی با عایق بی‌رنگ

یک مزیت بزرگ این روش، این است که ظاهر و رنگ اصلی موزاییک‌ها حفظ می‌شود؛ بنابراین سطح کار کاملاً شفاف آب‌بندی خواهد شد. عایق بی‌رنگ، مایع است و با غلتک و قلم‌مو کار روی سطح انجام می‌شود. این عایق‌بندی طی چندلایه انجام شده و مانع نفوذ رطوبت و آب از سطح موزاییک‌ها به کف پشت‌بام می‌شود.

لایه اول عایق‌بندی، به بافت موزاییک، سنگ و بندها نفوذ می‌کند. پس از خشک‌شدن، فیلرهای عایق آزاد خواهند شد و سطح زیر کار منبسط و آب‌بندی خواهد شد. در لایه دوم عایق‌ بندی، بندهای موزاییک‌ ها با مخلوط سیمان، دوغاب و چسب ترمیم خواهد شد. به‌منظور اتمام کار در لایه سوم از چسب نانو استفاده می‌شود که موزاییک‌ ها را کاملاً شفاف پوشش خواهد داد. لایه سوم نقش مهمی دارد، زیرا از سطح کار در برابر ترک و تنش، محافظت می‌کند.

مراحل آب‌بندی با عایق بی‌ رنگ به شرح زیر است:

  1. ابتدا سطح پشت‌ بام را کاملاً از هرگونه آلودگی و گرد و غبار پاک کنید.
  2. بین زوایای کف و دیوارها ماهیچه کشی انجام دهید. این کار را با استفاده از مایع عایق‌ بندی و سیمان انجام دهید.
  3. با استفاده از سیمان و مایع آب‌بندی، دوغاب بسازید و درزهای موزاییک‌ ها را ترمیم کنید.
  4. با قلم‌ مو شماره 1، چسب نانو را روی بندها پخش کنید. این ماده شفاف باعث می‌شود موزاییک‌ ها به هم متصل شوند و بین درزهای آنها ترک ایجاد نشود.
  5. رزین آب‌بندی پشت‌بام را روی سطح موزاییک‌ها پخش کنید. می‌توانید با استفاده از غلتک یا جارو و طی پلاستیکی، این کار را انجام دهید. پس از اینکه این لایه خشک شود، یک‌لایه بی‌رنگ و سخت را روی سطح کار ایجاد می‌کند.

مزایای این روش بسیار زیاد است. برای مثال همان‌طور که گفتیم دیگر مجبور به تخریب موزاییک‌ ها و نصب مجدد موزاییک و دیگر دردسرها نیستید. این روش هزینه نسبتاً پایینی دارد و به‌صرفه است. همچنین این تکنیک ماندگاری و دوام زیادی دارد و نیازی به ترمیم متناوب نخواهید داشت.

آب بندی پشت بام موزاییکی با عایق رنگی

اگر که موزاییک‌های پشت‌بام فرسوده شده باشند و رنگ و جلای اولیه را از دست‌ داده باشند یا اگر می‌خواهید رنگ جدیدی و دلخواه به پشت‌بام بدهید، می‌توانید از عایق رنگی استفاده کنید. این عایق با رنگ و زیبایی خاصی که دارد می‌تواند جایگزین مناسبی برای ایزوگام باشد. چون این عایق از لایه‌های مختلفی تشکیل شده است سوراخ نمی‌شود و رطوبت را نشت نمی‌دهد.

این روش حتی از عایق‌بندی بی‌رنگ، ایزوگام و قیرگونی نیز از هر جهتی بهتر است. یک ویژگی این روش که می‌تواند هم خوب باشد و هم بد، این است که دارای رنگ است. از طرفی ممکن است بعضی‌ها این را نپسندند؛ ولی به علت رنگ‌بندی متنوعی که دارد، موردپسند اغلب سلایق قرار می‌گیرد.

شیوه دیگر اب بندی پشت بام موزاییک

شیوه دیگر آب بندی پشت بام موزاییک

نفوذ آب و رطوبت دخل جرم موزاییک‌ها و ملات زیرین آنها موجب پوک شدن ملات زیرین موزاییک می‌شود و به‌مرورزمان نشت آب و نفوذ به طبقه زیرین را در پی خواهد داشت. ازبین‌رفتن ملات زیرین موزاییک‌ها و شکستگی آنها موجب به‌هم‌خوردن شیب بندی پشت‌بام می‌شود. در این مرحله به کارفرما پیشنهاد می‌دهیم که کلیه سطوح را برداریم و شیب بندی را مجدد تنظیم کنیم.

درصورتی‌که این امر مقدور نباشد، ابتدا موزاییک‌های آسیب‌ دیده را پاک‌سازی می‌کنیم و با استفاده از ملات تعمیری که به‌وسیله چسب آب‌بندی تهیه می‌شود، آن را ترمیم می‌کنیم. ملات تعمیری از یک واحد چسب آب‌ بندی، 5 واحد آب، 1 واحد سیمان و 2 واحد پودر سنگ الک شده تشکیل شده است. پس از این مرحله سطوح بندهای کاشی‌ها را به‌وسیله سنگ فرز تخلیه می‌کنیم. توجه کنید که قبل از اجرای آب‌بندی، تمام سطوح باید پاک‌سازی شوند تا هیچ نوع گردوغبار و آلودگی روی سطح موزاییک‌ها وجود نداشته باشد.

در مرحله بعدی با استفاده از دوغاب چسب آب‌بندی که شامل یک واحد چسب آب‌بندی، 3 واحد آب، 1 واحد سیمان و 2 واحد پودر سنگ است، تمام بندکشی‌ها را باید پر کنیم. با انجام این کار، تمام منافذ پر می‌شوند و در نتیجه سختی و مقاومت سطوح بالا می‌رود. پس از انجام این مرحله نوبت ماهیچه کشی محل اتصال کف پشت‌ بام به دیواره‌های جان‌پناه، می‌رسد. ملات ماهیچه کشی از 1 واحد چسب آب‌بندی، 3 واحد آب، 2 واحد پودر سنگ و 1 واحد سیمان تشکیل می‌شود. این ملات ماهیچه کشی در همه نقاط اتصال دیواره‌ها و کف، به‌وسیله ماله بندکشی انجام می‌شود.

پس از اینکه سطوح کف کاملاً خشک شوند، احتمال دارد دوغاب تزریقی در سطوح بندکشی‌ها فروکش کند. برای اینکه بندکشی‌ها را مجدد پر کنیم، از دوغاب استفاده می‌کنیم. این دواب شامل 1 واحد چسب آب‌بندی، 1 واحد آب، 2 واحد پودر سنگ و 1 واحد سیمان است. این مرحله باید طوری انجام شود که سطوح بندکشی‌ها و سطح موزاییک‌ها کاملاً باهم هم‌تراز شوند.

در آخرین مرحله از آب بندی پشت بام موزاییکی، پس از اینکه سطوح اجرا شده کاملاً خشک شدند، لاک محافظ نهایی به فاصله خشک‌شدن دست قبل، توسط 1 واحد چسب آب‌بندی و 1 واحد آب در دودست انجام می‌شود. نکته بسیار مهم این است که اجرای هر مرحله باید بعد از خشک‌شدن دست قبلی انجام شود.

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم هرآنچه نیاز دارید راجع به آب بندی پشت بام موزاییکی بدانید، شرح دهیم. 4 روش مختلف آب‌بندی را شرح دادیم و هر کدام را کامل بررسی کردیم. ممکن است بتوانید به‌تنهایی یک سری از این روش‌ها را طبق دستور عملی که دادیم اجرا کنید؛ اما پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه خیالتان از بابت عایق‌بندی راحت باشد کار را دست کاردان بسپارید.

تیم مهندسی برکه باسابقه بیش از 15 سال فعالیت در این زمینه، آماده خدمت‌رسانی به شما برای آب بندی پشت بام است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره 02128424655 تماس بگیرید و مشاوره‌های لازم را دریافت کنید. تیم برکه در روزهای کاری از ساعت 8 صبح الی 21 در خدمت شما است. همچنین در روزهای تعطیل از ساعت 9:30 صبح الی 15، آماده خدمت‌رسانی به شما عزیزان است.

چرا آب بندی پشت بام موزاییکی ضروری است؟

آب‌بندی باعث می‌شود تا رطوبت به لایه‌های زیرین و سقف ساختمان نفوذ نکند و اثرات مخرب برجا نگذارد.

چرا ایزوگام روش مناسبی برای آب‌ بندی نیست؟

در این روش باتوجه‌به اینکه سطح زیرین کار موزاییک است، احتمال پاره شدن ایزوگام بسیار زیاد است.

موزاییک‌ های رنگ‌ و رورفته را چطور آب‌ بندی کنیم؟

بهترین روش استفاده از عایق رنگی است.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد امتیاز : 54

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره تماس ثابت : ۲۸۴۲۴۶۵۵ - ۰۲۱