loader image

آب بندی سقف شیروانی سوله

خانه | خدمات سقف | آب بندی سقف شیروانی سوله

فهرست مطالب

آب بندی سقف شیروانی سوله

بارش باران از نظر طبیعی مزایای زیادی برای کشاورزی، ذخیره و تامین آب و … دارد. با این حال همین بارش ممکن است برای ساختمان‌ها دردسر ایجاد کند. در صورتی که سقف سازه پوشش‌دهی نشده باشد، ممکن است تجمع آب ناشی از بارش باران و برف به آن آسیب وارد کند. سقف‌های شیروانی ازجمله سقف‌هایی هستند که ممکن است آب از آنها نفوذ کند. به همین دلیل آب بندی سقف شیروانی سوله اهمیت زیادی دارد. در این مطلب به بررسی انواع روش‌های آب بندی سقف شیروانی پرداخته خواهد شد.

اهمیت و ضرورت آب بندی سقف شیروانی سوله

اهمیت و ضرورت آب بندی سقف شیروانی سوله

امروزه بسیاری از صنایع و کارخانه‌های مختلف از سوله، برای نگهداری یا تولید محصولات خود استفاده می‌کنند. حتی بسیاری از مجموعه‌های ورزشی و … هم از سوله برای انجام فعالیت‌های مختلف خود بهره می‌برند. سقف سوله‌ها اغلب از نوع شیروانی است. این نوع سقف‌ها هم برای جلوگیری از نفوذ آب و تخریب به آب بندی مناسب و صحیح نیاز دارند.

به هر حال ممکن است سقف شیروانی سوله به دلایل مختلف، دچار آسیب‌دیدگی شده باشد. این آسیب‌دیدگی‌ها باعث می‌شوند تا احتمال نفوذ آب باران و برف بسیار بیشتر شود. آب بندی سقف شیروانی اگر آسیب‌دیدگی سطحی باشد، توسط خود شخص هم امکان انجام شدن دارد. با این حال بهتر است آب بندی سقف شیروانی، توسط متخصصین این حوزه انجام شود. به هر حال ممکن است برخی آسیب‌ها به سایر نقاط سقف هم گسترش پیدا کنند. اگر مشکل شناسایی نشده و برطرف نشود، آسیب‌های بیشتری بوجود خواهد آمد.

انتخاب روش و نحوه آب بندی سقف شیروانی اهمیت بسیار زیادی دارد. متریال و تجهیزاتی که در روش‌های آب بندی به کار گرفته می‌شوند با یکدیگر متفاوت هستند. به هر حال عوامل زیادی در انتخاب نوع و روش آب بندی تاثیرگذار هستند.

تماس با برکه

بررسی برخی از مهم‌ترین دلایل آسیب سقف شیروانی سوله

آسیب دیدن سقف شیروانی، خسارات و دردسرهای زیادی برای افراد به بار خواهد آورد. شناسایی دلایل آسیب سقف شیروانی به انتخاب روش آب بندی صحیح و جلوگیری از آسیب بیشتر در آینده کمک زیادی می‌کند. این موضوع به کاهش هزینه‌ها هم کمک خواهد کرد. به طور کلی عوامل مختلفی روی آسیب دیدن سقف شیروانی تاثیر می‌گذارند.

یکی از مهم‌ترین و رایج‌ترین عامل تاثیرگذار در آسیب سقف شیروانی، تابش مستقیم نور خورشید است. وقتی خورشید به طور مستقیم به شیروانی بتابد، باعث پوسیدگی ورقه‌های شیروانی می‌شود. به این ترتیب امکان ایجاد شکاف و سوراخ در ورقه‌های شیروانی بیشتر خواهد شد.

از دیگر عوامل تاثیرگذار در آسیب سقف شیروانی، قرار دادن برخی اشیاء و وسیله‌های سنگین و خطرناک روی سقف است. ممکن است ساختار خاص این اشیاء، باعث سنگینی و افتادگی سقف شیروانی شود. همچنین ممکن است برخی مواد شیمیایی در تماس با سقف شیروانی، باعث تخریب آن شوند.

دسته‌ بندی انواع عایق‌ های سقف شیروانی

دسته‌ بندی انواع عایق‌ های سقف شیروانی

بعد از ساخت سازه، اولین و مهم‌ترین اقدام، آب بندی سقف شیروانی سوله است. این کار باعث حفظ کیفیت سازه و افزایش مدت زمان عمر مفید آن می‌شود. به طور کلی سه دسته‌بندی برای عایق کاری انواع سقف‌های شیروانی وجود دارد. در ادامه به بررسی این سه دسته خواهیم پرداخت.

1. عایق رطوبتی

به عایق‌هایی که از نفوذ نم و رطوبت به داخل سازه جلوگیری می‌کنند، عایق رطوبتی گفته می‌شود. این نوع عایق‌ها بیشتر در مناطق شرجی که رطوبت هوا بالاست، کاربرد بیشتری دارند. به همین دلیل از عایق‌های رطوبتی در مناطق شمالی کشور که میزان بارندگی بالاست استفاده می‌کنند.

2. عایق حرارتی

آب بندی سقف شیروانی سوله، فقط برای جلوگیری از ورود رطوبت نیست. گاهی ممکن است در اثر آتش‌سوزی یا تابش مستقیم نور خورشید، حرارت به داخل سازه نفوذ کند. در این حالت از عایق‌های حرارتی، برای جلوگیری از نفوذ گرما به داخل سازه استفاده می‌شود. با توجه به این که عایق‌های حرارتی نسبت به سایر عایق‌ها تفاوت زیادی دارند، باید توسط افراد متخصص این کار اجرا شوند.

استفاده از عایق حرارتی، باعث می‌شود تا دمای سوله در حد مطلوب باقی بماند. به این ترتیب در فصول گرم سال، نیازی به استفاده بیش از حد از سیستم‌های سرمایشی وجود ندارد. به این ترتیب هم در مصرف انرژی و هم در هزینه‌ ها صرفه‌ جویی خواهد شد. این کار باعث می‌شود تا کارکنان هم در فصول گرم، آسایش و راحتی بیشتری داشته باشند. امروزه استفاده از این نوع عایق‌ها برای انواع سوله رواج بسیار زیادی پیدا کرده است.

3. عایق صوتی

گاهی سر و صدای بیش از حد محیط، باعث آزار و اذیت افراد داخل سوله یا هر مجتمع دیگری می‌شود. همچنین در برخی فعالیت‌ها سر و صدا بسیار زیاد است و بهتر است به بیرون منتقل نشود. عایق‌های صوتی برای جلوگیری از ورود و خروج صدا تولید شده‌اند. معمولا از این عایق‌ها در هتل‌ها و … استفاده می‌کنند.

معرفی انواع عایق‌های رطوبتی سقف شیروانی

همانطور که اشاره شد، یکی از راهکارهای آب بندی سقف شیروانی سوله، استفاده از عایق‌های رطوبتی است. عایق‌های رطوبتی انواع مختلفی دارند که در ادامه معرفی خواهند شد.

پوشش نانو

به عایق‌هایی گفته می‌شود که با فناوری نانو تولید شده‌اند. این نوع عایق‌ها ضخامت بسیار کم و وزن سبکی دارند. با این حال پوشش‌های نانو از استحکام و مقاومت بسیار بالایی هم برخوردارند. این عایق‌ها از سقف شیروانی در برابر رشد انواع کپک و قارچ هم جلوگیری می‌کنند. از رایج‌ترین روش‌های عایق بندی نانو، لاستیک مایع نانو است که معمولا برای سقف‌های شیب‌دار استفاده می‌شود.

چسب ماستیک

یکی از انواع محصولاتی است که برای آب بندی سقف شیروانی سوله مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب‌ها را با استفاده از تفنگ‌های مخصوص اجرا و پیاده‌سازی می‌کنند. چسب ماستیک شکاف‌هایی که بر اثر عوامل مختلف ایجاد شده‌اند را به خوبی پوشش می‌دهد. از ویژگی‌ های بارز چسب ماستیک، می‌توان به مقاومت بالای آن در برابر تغییرات دمایی اشاره کرد.

ایزوگام

یکی از رایج‌ترین و قدیمی‌ترین روش‌های آب بندی سقف، استفاده از ایزوگام است. از ایزوگام می‌توان برای سقف‌های شیب‌دار و شیروانی‌های فلزی استفاده کرد. ایزوگام هم به نوعی عایق رطوبتی محسوب می‌شود و هم می‌تواند از نفوذ حرارت و سر و صدا هم جلوگیری کند.

فوم پلی اورتان

این روش هم مزایا و ویژگی‌های خاص خود را دارد که باعث شده در بسیاری از سقف‌های شیروانی اجرا شود. پلی اورتان نوعی ماده شیمیایی است که به صورت فوم روی سطوح اجرا می‌شود. این ماده بعد از گذشت چند دقیقه به جسمی سخت و محکم تبدیل می‌شود. به این ترتیب رطوبت از آن نمی‌تواند عبور کند. همچنین مقاومت پلی اورتان در برابر مواد اسیدی و شیمایی هم بالاست. به این ترتیب آسیب نخواهد دید و ضدضربه هم هست.

بررسی مزایای استفاده از عایق رطوبتی نانو برای سقف شیروانی

بررسی مزایای استفاده از عایق رطوبتی نانو برای سقف شیروانی

یکی از روش‌های رایج و کارآمد آب بندی سقف شیروانی سوله، استفاده از عایق‌های رطوبتی نانو است. این عایق‌ها با فناوری روز دنیای نانو تولید شده‌اند. استفاده از عایق‌های نانو مزایای بسیار زیادی دارد که برخی از آنها عبارتند از:

  • اجرای بسیار ساده و راحت
  • بهبود زیبایی ظاهری شیروانی و افزایش کیفیت آن
  • افزایش استحکام و مقاومت شیروانی
  • وزن سبک و ضخامت کم
  • عدم تغییر در برابر تغییرات آب و هوایی
  • پوشش دهی کامل
  • جلوگیری از ایجاد درز و شکاف به دلیل انعطاف‌پذیری بالا
  • به‌صرفه بودن از نظر اقتصادی
  • غیرقابل اشتعال بودن

معرفی انواع عایق حرارتی

از مهم‌ترین اهداف آب بندی سقف شیروانی سوله، می‌توان به جلوگیری از نفوذ حرارت به داخل سازه اشاره کرد. عایق‌های حرارتی با توجه به مواد و ویژگی‌هایی که دارند، اجازه ورود حرارت به داخل ساختمان را نمی‌دهند. این نوع عایق‌ها در برابر آتش هم مقاوم هستند. دو نوع عایق حرارتی رایج وجود دارد که در ادامه معرفی می‌شوند.

عایق حرارتی پشم شیشه

پشم شیشه هم عایق حرارتی و هم صوتی محسوب می‌شود. استفاده از پشم شیشه باعث می‌شود تا حرارت ناشی از نور خورشید یا آتش‌سوزی به داخل ساختمان منتقل نشود. همچنین به هیچ عنوان گاز و مواد سمی منتشر نمی‌کنند. این نوع عایق‌ها وزن بسیار سبکی دارند و برای سقف شیروانی مناسب هستند. عایق‌های حرارتی در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت بالایی دارند.

عایق حرارتی پشم سنگ

این نوع عایق‌های حرارتی را با استفاده از سنگ‌های آتش‌فشانی تهیه می‌کنند. به این ترتیب در دمای بالاتر از 1200 درجه سانتی‌گراد هم مقاومت خوبی دارند. از عایق‌های پشم سنگ بیشتر در صنایع پتروشیمی، نفت و گاز و … استفاده می‌کنند. از پشم سنگ می‌توان برای سقف‌های شیروانی هم استفاده کرد. این نوع عایق‌ها انعطاف‌پذیر نیستند و مقاومت بالایی هم دارند. به همین دلیل سال‌ها بدون تغییر باقی می‌مانند.

بررسی مراحل عایق کاری رطوبتی سقف شیروانی

برای اجرای عایق کاری رطوبتی، باید مراحل آن به ترتیب رعایت شوند. به هر حال هر کدام از روش‌های آب بندی سقف شیروانی سوله، مراحل و شیوه‌های اجرایی خاص خود را دارند. در مرحله اول اجرای عایق رطوبتی، باید سطح مدنظر کاملا از هرگونه آلودگی و گردوغبار پاکسازی شود. در غیر این صورت عایق به صورت کامل سطح سقف را نمی‌پوشاند. بعد از این مرحله، نوبت به پوشش کامل درزها و شکاف‌های ریز و درشت می‌رسد. بهتر است این درزها و شکاف‌ها با استفاده از چسب ماستیک پر شوند.

هرگونه ناهمواری موجود در سقف باید برطرف شود. بعد از این مرحله، جداسازی سطوح آسیب‌دیده باید انجام شود. در پایان هم روش مدنظر باید با دقت کامل روی سطح سقف پیاده‌سازی شود. با توجه به حساس بودن فرایند آب بندی سقف سوله با عایق رطوبتی، بهتر است این کار توسط افراد متخصص و حرفه‌ای انجام شود.

آشنایی با انواع درزها و اصول آب بندی آنها

آشنایی با انواع درزها و اصول آب بندی آنها

یکی از مشکلات رایجی که برای سقف‌های شیروانی و سایر انواع سقف‌ها ایجاد می‌شود، درزهای یزرگ و کوچک هستند. این درزها راه نفوذ رطوبت و نم را به داخل سازه هموار می‌کنند. همچنین ممکن است در بلندمدت آسیب‌های جدی‌تری به سازه وارد کنند. به همین دلیل شناسایی درزها و پوشش کامل آنها اهمیت زیادی دارد. درزها انواع مختلفی دارند که به شرح زیر هستند:

  • درزهای ثابت؛ آرماتور در این درزها قطع نمی‌شود. این نوع درزها شامل ترک‌خوردگی و عدم‌پیوستگی هم می‌شوند.
  • درزهای محرک؛ این نوع درزها در اثر انبساط و انقباض بزرگ‌تر یا کوچک‌تر می‌شوند.

با توجه به نوع درزی که در سقف ایجاد شده است، واتراستاپ‌ها به دو نوع تقسیم می‌شوند. واتراستاپ‌ها طول مسیر جریان حرکت آب را طولانی‌تر می‌کنند. به این ترتیب نشت آب با مشکل مواجه می‌شود. آج موجود در واتراستاپ ها، باعث می‌شود تا چسبندگی ایجاد شده و طول مسیر آب طولانی‌تر شود. نوع درز در انتخاب نوع واتراستاپ اهمیت بسیار زیادی دارد. واتراستاپ‌هایی که دارای حفره‌ای در وسط هستند، دقیقا در بین درز قرار می‌گیرند و از بازی کردن درز جلوگیری می‌کنند. انواع واتراستاپ‌ها هم عبارتند از واتراستاپ‌های روکار و واتراستاپ‌های کفی.

اگر درزها انبساطی باشند، واتراستاپ‌ها به صورت مستقیم با آب در تماس خواهند بود. این موضوع در مورد درزهای اجرایی صدق نمی‌کند.

چه عواملی روی تعیین شکل واتراستاپ‌ها موثر هستند؟

واتر استاپ‌ها اشکال و ابعاد مختلفی دارند. به همین دلیل شناخت برخی عوامل در تعیین شکل واتراستاپ‌ها موثر خواهد بود. این عوامل عبارتند از:

  • محلی که واتراستاپ‌ها در مقطع بتنی قرار می‌گیرند.
  • فشار هیدرواستاتیک که درون سازه وجود دارد.
  • ضخامت قطعه بتنی که واتر استاپ‌ ها در آن قرار می‌گیرند.
  • نوع و اندازه درزهای که روی سقف وجود دارند.

نکته مهمی که در خصوص واتر استاپ‌ ها وجود دارد، این است که به هیچ وجه سوراخ یا خم نمی‌شوند. در جوش دادن واتراستاپ‌ها باید نهایت دقت به کار گرفته شود. چرا که ممکن است واتراستاپ‌ها به جای ذوب شدن، بسوزند. هنگام ذوب شدن واتراستاپ ممکن است گاز سمی منتشر شود که باید از آن دوری کنید. بهتر است این کار در فضای باز انجام شود.

نکاتی در خصوص نگهداری از سقف شیروانی در برابر نفوذ رطوبت

به هر حال می‌توان علاوه‌بر آب بندی سقف شیروانی سوله با رعایت نکاتی از نفوذ رطوبت به داخل سازه تا حد زیادی جلوگیری کرد. در واقع عملکرد سقف باید بهینه باشد. برخی از این نکات عبارتند از:

  • بهتر است اتاق زیر شیروانی هم به بهترین شکل عایق بندی شود.
  • در صورت نزدیک بودن شاخه‌های درخت به سقف یا لبه آن، بهتر است شاخه های اضافی هرس شوند.
  • کاشی‌های شکسته یا آسیب‌دیده باید بررسی شده و در صورت لزوم با کاشی‌های سالم جایگزین شوند.
  • باید راه ناودان‌ها از نظر مسدود بودن به صورت دقیق بررسی شوند.
  • باید نوع کاشی‌ها طوری انتخاب شوند که در برابر باران‌های شدید و برف دوام و استحکام کافی را داشته باشند.
  • اطراف دریچه‌ها در سقف شیروانی باید مورد بررسی قرار بگیرند. این محل‌ها نشتی‌های دردسرسازی ایجاد می‌کنند.

4 دلیل مهم برای انجام آب بندی سقف شیروانی سوله

4 دلیل مهم برای انجام آب بندی سقف شیروانی سوله

انجام آب بندی برای انواع سقف‌ها ضروری است. در صورتی که این موضوع نادیده گرفته شود، هزینه‌های هنگفتی به افراد و صاحبان پروژه وارد خواهد شد. برای درک بیشتر ضرورت انجام آب بندی سقف‌های شیروانی، 4 دلیل زیر وجود دارد:

  • وقتی بارش و رطوبت زیاد باشد، ساختمان با مشکل مواجه خواهد شد. چرا که رطوبت و بارش زیاد، باعث تجمع آب در سقف ساختمان می‌شود. به این ترتیب آب به راحتی در لایه لایه سقف نفوذ می‌کند و باعث آسیب به سازه می‌شود. جلوگیری از نشت آب، یکی از مهم‌ترین مسائل در هر سازه باید باشد. بسیاری از ترک‌ها و درزها بسیار کوچک هستند و نمی‌توان آنها را مشاهده کرد. با این حال به مرور زمان بزرگ‌تر می‌شوند و دردسرهای زیادی ایجاد می‌کنند.
  • یکی دیگر از دلایل مهم استفاده از آب بندی سقف شیروانی سوله، جلوگیری از هزینه‌های زیاد و کاهش مصرف انرژی است. آب بندی صحیح از صرف هزینه‌های سنگین در آینده برای تعمیر ساختمان جلوگیری می‌کند. همچنین تهویه هوا هم به بهترین شکل انجام می‌شود و جای نگرانی وجود ندارد.
  • به هر حال اموال و دارایی‌های زیادی در محل سوله نگهداری می‌شوند که در نوع خود برای صاحبان آنها حائز اهمیت هستند. عایق بندی صحیح و باکیفیت از دارایی‌ها و اموال در برابر آسیب‌های محیطی و طبیعی محافظت می‌کند.
  • وجود نشتی در هر کجا از سقف، باعث آسیب به نقاط دیگر هم می‌شود. به همین دلیل هیچگونه درز یا نشتی در سقف نباید نادیده گرفته شود. اقدام به موقع از تحمیل هزینه‌های سنگین در آینده جلوگیری می‌کند.

بررسی انواع آب بندی سقف شیروانی گالوانیزه

سقف فولادی گالوانیزه یکی از انواع سقف‌های شیروانی است که نگهداری و محافظت از آن اصول خاص خود را دارد. این نوع سقف‌ها هم ممکن است در اثر مرور زمان و بنا به دلایل مختلفی، دچار ترک‌خوردگی شوند و آب به درون سازه نشت پیدا کند. برای جلوگیری از این مساله، آب بندی سقف شیروانی سوله گالوانیزه اهمیت زیادی دارد. برای سقف‌های گالوانیزه، روش‌های آب بندی مختلفی وجود دارد که برخی از آنها را در ادامه معرفی می‌کنیم.

عایق فایبرگلاس

یکی از رایج‌ترین روش‌های آب بندی سقف گالوانیزه است که صرفه اقتصادی بالایی هم دارد. از ویژگی‌های خاص عایق‌های فایبرگلاس، می‌توان به دام انداختن هوا و کند کردن روند انتقال حرارت اشاره کرد. از عایق‌های فایبرگلاس به عنوان عایق صوتی و حرارتی استفاده می‌کنند.

عایق انعکاسی

این نوع عایق‌ها دارای یک سطح بازتابنده، برای هدایت حرارت ناشی از نور خورشید هستند. عایق انعکاسی از یک لایه فویل آلومینیومی تشکیل شده است که با انعکاس نور خورشید، باعث کاهش حرارت می‌شود. بهتر است از این عایق به عنوان مکمل و در کنار سایر عایق‌ها استفاده شود تا بیشترین بازدهی را داشته باشد.

عایق فوم سخت

به عایق‌هایی گفته می‌شود که از فوم سخت پلی ایزوسیانورات یا پلی استایرن تولید شده‌اند. صفحات این نوع عایق‌ها کاملا سفت و سخت هستند. به همین دلیل مقاومت مناسبی در برابر رطوبت دارند. استفاده از عایق فوم سخت، باعث بهبود یکپارچگی سقف هم می‌شود.

عایق سلولزی

از این عایق‌ها به دلیل سازگاری بالا با محیط‌زیست استفاده می‌شود. عایق‌های سلولزی از مواد بازیافتی تولید می‌شوند و مواد ضدحریق هم به آنها افزوده می‌شود. استفاده از عایق‌های سلولزی به افزایش مقاومت صوتی و حرارتی سازه کمک می‌کند.

قیمت و هزینه آب بندی سقف شیروانی سوله

قیمت و هزینه آب بندی سقف شیروانی سوله

موضوع هزینه در هر پروژه‌ای از اهمیت بالایی برخوردار است. در مورد آب بندی سقف شیروانی هم این موضوع صدق می‌کند. به هر حال بهتر است برآوردهای لازم از هزینه و بودجه موجود به عمل بیاید و بهترین تصمیم اتخاذ شود. هزینه آب بندی سقف شیروانی هم به عوامل مختلفی بستگی دارد. شناخت این عوامل به برآورد دقیق‌تر هزینه کمک زیادی می‌کند.

یکی از عوامل موثر بر هزینه، روش آب بندی و متریالی است که در آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. برخی موادی که در آب بندی مورد استفاده قرار می‌گیرند قیمت بسیار بالایی دارند که باید به این موضوع توجه شود. نکته مهم دیگر، مساحت سقف موردنظر برای آب بندی است. هر چقدر مساحت سقف بیشتر باشد، طبیعتا هزینه آب بندی هم بیشتر خواهد شد.

از دیگر عوامل موثر در قیمت آب بندی سقف شیروانی سوله، دستمزد متخصصان اجرای آب بندی است. برخی متخصصان با توجه به کیفیت کار و تخصصی که دارند، هزینه دستمزد بیشتری دریافت می‌کنند. میزان درزها و شکاف‌های موجود در سقف هم روی هزینه نهایی آب بندی تاثیر دارند. گاهی اوقات سقف شیروانی آسیب‌های زیادی دیده است که باعث افزایش کار اجراکنندگان می‌شود.

کاربرد سقف شیروانی یک طرفه

سقف شیروانی یک طرفه، یکی از انواع سقف شیروانی است که در آن، شیب سقف در یک جهت است. این نوع سقف، معمولاً در ساختمان هایی با یک طبقه یا دو طبقه استفاده می شود.

سقف شیروانی یک طرفه، کاربردهای مختلفی دارد. برخی از کاربردهای این نوع سقف عبارتند از:

  • سقف گاراژ

سقف شیروانی یک طرفه، یکی از گزینه های مناسب برای پوشش سقف گاراژ است. این نوع سقف، می تواند به خوبی از گاراژ در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، و نور خورشید محافظت کند.

  • سقف انبار

سقف شیروانی یک طرفه، یکی از گزینه های مناسب برای پوشش سقف انبار است. این نوع سقف، می تواند به خوبی از انبار در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، و نور خورشید محافظت کند.

  • سقف حیاط خلوت

سقف شیروانی یک طرفه، یکی از گزینه های مناسب برای پوشش سقف حیاط خلوت است. این نوع سقف، می تواند به خوبی از حیاط خلوت در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، و نور خورشید محافظت کند.

  • سقف استخر

سقف شیروانی یک طرفه، یکی از گزینه های مناسب برای پوشش سقف استخر است. این نوع سقف، می تواند به خوبی از استخر در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، و نور خورشید محافظت کند.

  • سقف سایه بان

سقف شیروانی یک طرفه، یکی از گزینه های مناسب برای پوشش سقف سایه بان است. این نوع سقف، می تواند به خوبی از فضاهای باز مانند حیاط، باغ، و پارک در برابر عوامل محیطی مانند باران، برف، و نور خورشید محافظت کند.

مزایا و معایب سقف شیروانی یک طرفه

سقف شیروانی یک طرفه، مزایا و معایب مختلفی دارد. برخی از مزایای این نوع سقف عبارتند از:

  • نصب آسان

نصب سقف شیروانی یک طرفه، نسبت به سایر انواع سقف شیروانی، آسان تر است.

  • قیمت مناسب

سقف شیروانی یک طرفه، نسبت به سایر انواع سقف شیروانی، قیمت مناسب تری دارد.

  • عمر طولانی

با نگهداری و تعمیر مناسب، سقف شیروانی یک طرفه، می تواند عمر طولانی داشته باشد.

برخی از معایب این نوع سقف عبارتند از:

  • نیاز به شیب زیاد

برای اینکه آب باران و برف به خوبی از روی سقف شیروانی یک طرفه تخلیه شود، نیاز به شیب زیاد است.

  • محدودیت در طراحی

طراحی سقف شیروانی یک طرفه، نسبت به سایر انواع سقف شیروانی، محدود تر است.

با توجه به مزایا و معایب سقف شیروانی یک طرفه، می توان گفت که این نوع سقف، برای ساختمان هایی با یک طبقه یا دو طبقه که نیاز به سقف با قیمت مناسب و عمر طولانی دارند، گزینه مناسبی است.

کلام پایانی

در این مطلب به بررسی آب بندی سقف شیروانی سوله پرداخته شد. به طور کلی روش‌های مختلفی برای آب بندی سقف شیروانی وجود دارد که شناخت آنها در انتخاب بهترین روش اهمیت زیادی خواهد داشت. در مجموع عایق بندی این نوع سقف‌ها به سه دسته کلی رطوبتی، صوتی و حرارتی تقسیم می‌شود. عایق‌های رطوبتی بیشتر تمرکز خود را روی عدم نفوذ رطوبت و نم می‌گذارند.

عایق صوتی هم از ورود و خروج سر و صدا جلوگیری می‌کند. عایق‌های حرارتی هم نوع دیگری از آب بندی هستند که اجازه ورود حرارت به داخل ساختمان را نمی‌دهند. هر کدام از این سه دسته عایق، انواع مختلف دیگری دارند که از ویژگی‌هایی خاصی برخوردارند.

گروه مهندسی برکه با پشتوانه سال‌ها تجربه موفق در زمینه آب بندی سقف های مختلف، آماده ارائه خدمات آب بندی سقف و پشت بام با بهترین متریال ممکن است. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید.

اگر آب بندی سقف شیروانی سوله انجام نشود چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

در این حالت احتمال تخریب سازه و صرف هزینه‌های سنگین افزایش پیدا خواهد کرد.

هزینه آب بندی سقف شیروانی سوله چقدر خواهد بود؟

به طور کلی عوامل زیادی در هزینه آب بندی سقف تاثیرگذارند. به همین دلیل نمی‌توان قیمت ثابتی برای آن در نظر گرفت.

چند نوع عایق بندی سقف شیروانی سوله وجود دارد؟

آب بندی یا عایق بندی سقف شیروانی را در سه دسته عایق‌های حرارتی، صوتی و رطوبتی خلاصه می‌کنند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد امتیاز : 47

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

درباره برکه

ما در تیم فنی مهندسی برکه با تکیه بر دانش مدرن و آکادمیک همکاران خود در تلاشیم تا با ارائه بهترین طرح ها و راه حل ها خدماتی چون آب بندی مخازن ، آب بندی چاله آسانسور ، آب بندی ساختمان و … را به شما ارائه دهیم .

خدمات برکه

آخرین مطالب

It seems we can't find what you're looking for.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *