loader image

ساخت حوض با بلوک سیمانی

خانه | خدمات ساخت حوض | ساخت حوض با بلوک سیمانی

ساخت حوض با بلوک سیمانی

داشتن یک حوض در خانه یا باغ می تواند زیبایی خاصی به محیط ببخشد. صدای فواره های آن به محیط آرامش القا می کند. ساخت حوض با بلوک سیمانی یکی از مقرون به صرفه ترین روش های احداث حوض به شمار می رود. از این رو، این روش از محبوبیت بالایی برخوردار است و اغلب افراد ترجیح می دهند در حیاط یا باغ خود یک حوض سیمانی با فرم دلخواه داشته باشند. با ما همراه باشید تا درباره ساخت حوض با بلوک سیمانی بیشتر بدانید.

بلوک سیمانی چیست؟

بلوک سیمانی چیست؟

بلوک سیمانی یکی از مصالحی می باشد که معمولا در ساخت حوض و استخر به کار می رود. این متریال که از آب، شن، ماسه و سیمان پورتلند تشکیل شده، در سایز و وزن های متفاوتی تولید می شود. به منظور ساخت حوضچه با بلوک سیمانی معمولا از نوع سبک آن استفاده می شود. این بلوک ها نه تنها قیمت مقرون به صرفه ای دارند، بلکه باعث استحکام و پایداری حوضچه خواهند شد.

تماس با برکه

مراحل ساخت حوضچه با بلوک سیمانی

شما می توانید با ساخت یک حوض در وسط حیاط یا باغ خانه، به آن صفا و آرامش ببخشید. اما این حوضچه ها نه تنها به فضا زیبایی می بخشند، بلکه می توانند زیستگاه جانواران دیگر هم باشند. در ادامه به توضیح چگونگی ساخت حوض با بلوک سیمانی می پردازیم:

1.تعیین نوع حوضچه

قبل از هر چیز باید نوع حوضچه خود را انتخاب کنید. آیا به دنبال ساخت حوض حیات وحش هستید یا تنها یک حوض تزیینی می خواهید؟ حوضچه حیات وحش یکی از ساده ترین انواع حوض به شمار می رود. چرا که نیازی به پمپ ندارد و لزومی ندارد حتما در نزدیکی منبع برق ساخته شود. معمولا به عنوان زیستگاه موجودات آبی ، قورباغه ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.

اما نوع دیگری از حوض ها، حوض های تزیینی می باشد که در آن گل های سوسن و سایر گیاهان آبزی وجود دارد. این نوع حوضچه ها دارای آبشارهای کوچک مبتنی بر پمپ هستند و طراحی سنگ ها بسیار چشم نواز و هنرمندانه است و یا میتوانید با وسایل بازیافتی از جمله لاستیک اقدام به ساخت حوض با لاستیک نمایید.

2.انتخاب مکان حوض

معمولا حوض ها باید در مکانی ساخته شوند که نور کافی برای رشد گیاهان و از طرف دیگر دور ماندن جلبک ها وجود داشته باشد. باید مطمئن شوید در مناطقی که خطوط گاز و برق عبور کرده اند، برای حفاری حوضچه اقدام نکنید. سعی کنید مکان حوض را در نزدیکی درختان انتخاب نکنید. برای قوانین دیگر در رابطه محل حفاری حوض سیمانی می توانید از کارشناسان ما در مجموعه برکه مشاوره بخواهید.

3.تعیین سایز و عمق حوض

در صورتی که در منطقه ای با آب و هوای شرجی زندگی می کنید، عمق حوض شما نباید از چند فوت تجاوز کند. اما در مناطق خشک به دلیل تبخیر آب می توان حوضچه هایی با عرض و عمق بیشتر ساخت. باید بدانید که حوض های بزرگ تر پایدار تر هستند و امکان زیست گیاهان بیشتری در آن وجود دارد.

4.حفاری و خط کشی حوض

با توجه به عمق و اندازه حوض سیمانی باید برای حفاری از تجهیزات مناسب استفاده کنید. در صورتی که از حوضچه های سیمانی پیش ساخته استفاده می کنید، باید با توجه به شکل آن برای حفاری اقدام کنید. به منظور خط کشی حوض، یک لایه ماسه روی حوضچه بپوشانید و تمامی درزها را پوشش دهید. پس از آن از مواد زیست تخریب پذیر استفاده کنید و این لایه را نیز بپوشانید.

5.نصب پمپ و سایر دستگاه ها

برای نصب پمپ و دستگاه های دیگر حوضچه سیمانی باید از یک متخصص در این زمینه مشورت بخواهید. توجه داشته باشید که نباید پمپ را مستقیما روی زمین نصب کنید. چرا که با این کار پمپ در معرض خاک و زباله هایی قرار می گیرد که به حوضچه می ریزند.

6.پر کردن حوضچه

دقت کنید که به منظور جلوگیری از سر ریز شدن آب از یک شیلنگ برای پر کردن حوض در حدود سه چهارم استفاده کنید. مطمئن شوید پمپ و سایر دستگاه ها به درستی کار می کنند.

مزایا و معایب حوضچه سیمانی

مزایا و معایب حوضچه سیمانی

یکی از مزایای اصلی استفاده از بلوک سیمانی در ساخت حوضچه، قیمت مناسب آن می باشد. همچنین شما می توانید به صورت سفارشی، شکل حوض خود را مشخص کنید و از نظر تنوع در فرم یکی از پر طرفدار ترین انواع حوض به شمار می رود.

اما این نوع حوضچه های سیمانی با معایبی نیز همراه است. یکی از مهم ترین معایب آن نیاز به پوشش ضد آب و همچنین وزن بالای بلوک های سیمانی می باشد. این مسئله جابجایی آن را دشوار می سازد.

نکات مهم درباره ساخت حوض با بلوک سیمانی

  • به منظور ساخت حوض با بلوک سیمانی باید از بلوک های سبک بتنی یا بلوک پوکه ای استفاده شود.
  • معمولا پوشش داخلی حوضچه را از رزین تقویت شده با الیاف شیشه می سازند.
  • به منظور نصب پمپ و سایر دستگاه باید از پیش برنامه ریزی کنید و محل نصب آن ها را مشخص نمایید.
  • ساخت حوضچه سیمانی نسبت به سایر حوض ها با سرعت بیشتری جلو می رود.
  • محل حفاری حوض نباید در نزدیکی منبع برق و گاز باشد.
  • بهتر است قبل از هر کاری، یک طرح اولیه برای ساخت حوضچه سیمانی داشته باشید

نکات مهم درباره ساخت حوض با بلوک سیمانی

جمع بندی

همانطور که گفتیم، ساخت حوض با بلوک سیمانی یکی از ارزان ترین روش های احداث آن می باشد. شما می توانید با انتخاب بلوک سیمانی به عنوان متریال حوض، فرم آن را به صورت دلخواه خود طراحی کنید و از استحکام آن نیز مطمئن باشید.

مجموعه برکه علاوه بر خدمات مربوط به آب بندی، در زمینه ساخت و ساز استخر و حوضچه های سیمانی و بتنی و همچنین ساخت حوض با شیشه نیز تخصص دارد. در صورتی که اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید. گروه مهندسی برکه با تکیه بر سال ها تجربه و همچنین تکنولوژی روز دنیا اقدام به ارائه خدمات مربوط به ساخت انواع حوض سیمانی، وینیلی و فایبرگلاس و ساخت حوضچه نموده است. شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر با همکاران ما تماس بگیرید.

بلوک سیمانی چیست؟

بلوک سیمانی که یکی از مصالح پیش ساخته به شمار می رود، از ترکیب آب، شن، ماسه و سیمان پورتلند ساخته می شود.

مراحل ساخت حوضچه با بلوک سیمانی کدامند؟

تعیین نوع حوضچه، انتخاب مکان حوض، تعیین سایز و عمق حوض، حفاری و خط کشی حوض، نصب پمپ و سایر دستگاه ها، پر کردن حوضچه

مزایای ساخت حوضچه با بلوک سیمانی چیست؟

یکی از مزایای اصلی استفاده از بلوک سیمانی در ساخت حوضچه، قیمت مناسب آن می باشد. همچنین شما می توانید به صورت سفارشی، شکل حوض خود را مشخص کنید و از نظر تنوع در فرم یکی از پر طرفدار ترین انواع حوض به شمار می رود.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد امتیاز : 61

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

درباره برکه

ما در تیم فنی مهندسی برکه با تکیه بر دانش مدرن و آکادمیک همکاران خود در تلاشیم تا با ارائه بهترین طرح ها و راه حل ها خدماتی چون آب بندی مخازن ، آب بندی چاله آسانسور ، آب بندی ساختمان و … را به شما ارائه دهیم .

خدمات برکه

آخرین مطالب

It seems we can't find what you're looking for.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *