آب بندی مخازن بتنی و خدمات گروه مهندسی برکه
آب بندی مخازن بتنی یکی از خدمات حیاتی است که میتواند تأثیر بسزایی در افزایش عمر و کارایی سازههای بتنی داشته باشد. در گروه مهندسی برکه، با تکیه بر دانش فنی و تجربه گسترده، به شما این اطمینان را میدهیم که مخازن شما در برابر نفوذ آب و آسیبهای ناشی از آن محافظت خواهند شد. ما آمادهایم تا با ارائه مشاورههای تخصصی و راهکارهای مؤثر، نیازهای شما را برآورده کنیم و به بهبود کیفیت پروژههای شما کمک نماییم.
تیم مهندسی برکه با بهرهگیری از تجهیزات پیشرفته و تکنیکهای مدرن در زمینه آب بندی مخازن بتنی، بهترین نتایج را برای مشتریان خود به ارمغان میآورد. ما به صورت مداوم در حال بهروزرسانی مهارتها و دانش خود هستیم تا بتوانیم به تمامی نیازهای خاص و متفاوت هر پروژه پاسخ دهیم. با انتخاب ما، شما به یک شریک معتبر و حرفهای دست خواهید یافت که در تمامی مراحل پروژه در کنار شما خواهد بود.
با اعتماد به گروه مهندسی برکه برای خدمات آب بندی مخازن بتنی، شما نه تنها از کیفیت بالای خدمات بهرهمند میشوید، بلکه میتوانید از تجربیات و تخصص تیم ما که متشکل از مهندسان مجرب است، استفاده کنید. ما به دقت و شفافیت در انجام تمامی مراحل کار تاکید داریم و برای اطمینان از رضایت شما، خدمات خود را با بالاترین استانداردها ارائه میدهیم. همین حالا با ما تماس بگیرید و از خدمات منحصر به فرد ما بهرهمند شوید.
آب بندی مخازن بتنی
در مراحل مختلف طراحی، پیادهسازی و اجرا و همچنین نگهداری از مخازن بتنی، سیلبندی و آب بندی مخازن بتنی و بعد از آن تست آب بندی مخازن بتنی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ چون به طور مستقیم با کارایی آن در ارتباط است. برای موضوع نیاز به توضیحی بیشتری از این نیست که مخازن باهدف نگهداری از مایع برای استفاده از آن در کاربردهای کشاورزی و صنعتی ایجاد میشوند. طبیعی است که مایعی که درون این مخزن نگهداری میشود به بیرون مخزن درز و نشت نکند.
مخازن بتنی کاربردهای بسیار گستردهای در کشاورزی و صنعت دارند. بتن به دلیل خواص استحکامی و حفاظتی خاصی که دارد یکی از بهترین گزینهها برای ایجاد مخازن مایعات خصوصاً مخازن آب است. بتن مقاومت و استحکام بالایی در برابر عوامل محیطی آسیبزننده به مخزن دارد.
از طرفی به دلیل ویژگیهای خاص این ترکیب، معمولاً مایعی که درون یک مخزن بتنی نگهداری میشود، در معرض کمترین میزان تغییر رنگ بو مزه یا ترکیب مایع بر اثر عوامل مختلف مانند نور مواد شیمیایی و سایر عوامل محیطی قرار میگیرد.
مقایسه روشهای آببندی مخازن بتنی
روش آببندی | مزایا | معایب | کاربردهای معمول |
---|---|---|---|
عایقهای مایع | نفوذ عمیق، انعطافپذیری بالا، اجرای آسان | نیاز به چند لایه پوشش، حساسیت به دما | مخازن آب شرب، استخرها |
غشاهای پلیمری | مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی، دوام طولانی | نیاز به زیرسازی دقیق، هزینه نسبتا بالا | مخازن صنعتی، مخازن فاضلاب |
عایقهای سیمانی | مقاومت فشاری بالا، چسبندگی خوب به بتن | نفوذپذیری کم در برابر بخار آب، اجرای زمانبر | مخازن زیرزمینی، تونلها |
عایقهای معدنی | مقاومت در برابر حرارت، عایق صوتی | شکنندگی، نیاز به محافظت در برابر سایش | مخازن با دمای بالا، مخازن ذخیره سوخت |
مخاطرات زیادی ممکن است در طول سالهای متمادی باعث ایجاد نشت مایع از مخازن بتنی شوند. ازن بتنی روی زمین پیاده و اجرا میشوند به همین دلیل ممکن است به دلیل تغییرات صفحات زمین یا خشکسالی یا بهرهبرداری از منابع آبی زیرزمینی، در طول زمان شاهد حرکت زمین باشیم. این موضوع قطعاً باعث ایجاد بعضی ترکها و ایجاد بعضی نشتیها در بدنه مخزن خواهد شد.
در این مطلب قصد داریم تا هر آنچه درباره آببندی مخازن بتنی در روشهای نوین و روشهای قدیمی استفاده میشده است و برای شما کاربرد دارد را بیان کنیم. همچنین ابعاد مختلفی از موضوع پیادهسازی اجرا و نگهداری و بررسی روش آب بندی مخازن بتنی مطرح میشود که ممکن است برای شما جالب و کاربردی باشد. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
آب بندی مخازن بتنی یک موضوع حیاتی است!
همانطور که میدانی بیشترین کاربرد مخازن بتنی برای نگهداری از آب برای کاربردهای کشاورزی یا صنعتی است. امروزه خطر کمبود منابع آبی بر هیچکس در هیچ کجای جهان پوشیده نیست و حتی اکثر مردم عادی نیز این موضوع را در زندگی خود در کشورهای مختلف در مقایسه با سالهای گذشته درک کردهاند.
آمارها نشان میدهد به دلیل افزایش جمعیت، برداشت بیرویه از منابع آبی و همچنین عدم استفاده از روشهای صحیح و اصولی در الگوی مصرف و همچنین نگهداری آب، میزان آب چه در بخش خانگی و چه در بخش کشاورزی و صنعتی، چالش جدی را تجربه میکند.
در چنین شرایطی که است که اهمیت آب بندی مخازن خصوصاً در نوع بتنی بهشدت افزایش پیدا میکند. زیر آببندی غلط و غیراصولی یا عدم آببندی مخازن بتنی میتواند باعث هدررفت هزاران لیتر آب شود که در شرایط کنونی این موضوع هرگز مورد اقبال و پذیرش صنایع و کشاورزان و حتی مشترکان بخش خانگی نیست.
این موضوع در زمان خشکسالیها اهمیت بسیار بالاتری پیدا میکند؛ یعنی زمانی که منابع آبی ورودی به هر کشور از طریق بارش کاهش پیدا میکند، روش نگهداری از آب در مخازن مختلف از جمله مخازن بتنی بسیار اهمیت دارد.
در مورد مخازن بتنی نکتهای که شاید تفاوت بزرگی با سایر انواع مخازن ایجاد کند، ساختار بتن ویژگیهای منحصربهفرد آن در مقایسه با فلز است.
یکی از بزرگترین چالشهای یک مخزن بتنی، حرکت سطحی است که روی آن پیاده شده است که معمولاً باعث ایجاد ترکهایی در بدنه مخزن میشود. باتوجهبه ویژگیهای فلز، این مشکل در مخازن فلزی دیده نمیشود.
اما از طرفی کیفیت نگهداری آب یا هر مایعی در یک مخزن بتنی معمولاً بالاتر از مخازن فلزی است. به همین دلیل است که آب بندی مخازن بتنی نسبت به سایر انواع مخازن سختتر است و البته اهمیت بیشتری دارد.
غیر از عوامل زیستمحیطی، عامل دیگری که باعث میشود آببندی مخزن بتنی اهمیت زیادی پیدا کند، مباحث مالی و ضررهای مربوط به این پروژهها است. با آببندی صحیح و اصولی این مخازن میتوانیم انتظار داشته باشیم که از هدررفت هزاران لیتر آب و میلیونها تومان سرمایه جلوگیری کردهایم.
یکی دیگر از دلایل بسیار مهم برای آب بندی مخازن بتنی، ترکهای ایجاد شده در این مخازن، احتمال بزرگتر شدن ترکها و همچنین عمیقتر شدن آنها است. فرض کنید یک مخزن آب ۱۰۰ هزارلیتری برای یک منطقه مسکونی تعریف شده است.
درصورتیکه آببندی این مخزن بهدرستی انجام نشده باشد و بعد از مدتها کارکرد، ترکهایی در بدنه آن ایجاد شده باشد و این ترکها نشتگیری و ترمیم نشود، بزرگترین معضل پیش رو تامین آب شرب همان منطقه مسکونی است. البته در کنار آن مشکلات دیگری همچون هزینه بسیار بالای ترمیم یا ساخت مجدد مخزن بتنی برای منطقه مسکونی یاد شده ایجاد میشود.
هر کدام از دلایلی که در این بخش بیان شد بهتنهایی میتواند اهمیت بسیار بالای آببندی مخازن و نشتگیری مخازن بتنی را برای هر کسی روشن کند. دقت کنید که در این بخش سعی کردیم بیشتر به موارد فنی، اجتماعی و اقتصادی نشتگیری و آببندی یک مخزن بتنی بپردازیم. دلایل دیگری نیز وجود دارد که بررسی آنها از حوصله این مطلب خارج است. اما خوب است بدانید که دلیل اهمیت آب بندی مخازن بتنی، فقط موارد یاد شده در این قسمت مقاله نیست و دارای ابعاد بزرگتری است.
چرا آب از مخازن بتنی نشت می کند؟
یک مخزن بتنی ممکن است به دلایل مختلفی دچار نشت آب شود. بخشی از این عوامل ممکن است به زمان طراحی پیادهسازی و اجرای مخزن بازگردد. یعنی بعضی اصول طراحی پیادهسازی و ساخت مخزن در شروع پروژه رعایت نشده است. در چنین شرایطی قطعاً مشکلات مربوط به نشت آب از مخزن در درازمدت بهصورت پیوسته وجود خواهد داشت. اما گروه دیگری از عوامل و دلایل هستند که حتی در صورت پیادهسازی و اجرای اصولی مخزن، ممکن است باعث ایجاد ترک و نشتی در بدنه مخزن شوند.
بهطورکلی موارد زیر اصلیترین عوامل ایجاد نشت و ترک در بدنه مخازن بتنی هستند. همین عوامل هستند که آب بندی مخازن بتنی را به یک ضرورت تبدیل کردهاند:
- مشکلات مربوط به طراحی، اجرا و پیادهسازی غیراصولی مخزن: مخازن بتنی باید توسط تیمهای حرفهای و باتجربه و متخصص طراحی شوند. زیرا بهدفعات مشاهده شده است که بعضی طراحیهای غیراصولی، به دلیل عدم رعایت استانداردهای مربوط به یک مخزن بتنی در مرحله مربوط به طراحی یا اجرا، باعث ایجاد مشکلات بسیار بزرگ و مداوم برای مخزن بتنی از جمله ترکهای عمیق شده است.
حل مشکل آببندی یک ترک عمیق که ناشی از طراحی یا اجرای غیر اصولی است، بسیار سختتر از آببندی یک مخزن بتنی با یک ترک ساده است.
- حرکت صفحات زمین و زلزله: عامل بعدی بسیار مهم در ایجاد ترک و نشت در بدنه مخازن بتنی، زلزله، حرکت صفحات زمین حتی پسلرزههای کوچک است. همانطور که میدانید، مخزن بتنی روی یک پایه ثابت پیادهسازی میشود. حال زمانی که صفحات زیرین زمین به هر دلیلی روی یکدیگر یا کنار یکدیگر حرکت میکنند، این پایه ثابت بر روی سطح زمین تنشهای بزرگی را بر بدنه خود تحمل میکند.
طبیعی است که بسته به میزان حرکت صفحات زمین یا میزان لرزهها، اندازه تنشهای وارده بر بدنه مخزن نیز تغییر میکند. هرچه ابعاد یک زلزله یا پسلرزه بزرگتر باشد، وارد شده بر بدنه مخزن و بتن نیز بیشتر خواهد بود و باعث ایجاد ترکهای جدیتر و عمیقتر در بدنه خواهد شد.
- رشد درختان: شاید این عامل کمی عجیب به نظر برسد؛ اما خوب است بدانید بعضی درختان میتوانند تا دهها متر پایینتر از سطح زمین یا اطراف ریشه خود را گسترش دهند. نکته منفی که درباره ریشه این گونه درختان ممکن است سازههای بتنی را تهدید کند، رشد آهسته و پیوسته آنهاست. یعنی ریشه هنگام برخورد به یک سازه بتنی، سعی میکند تا به درون آن نفوذ کند. برای این موضوع کافی است فقط نوک ریشه در یک حفره سازه بتنی قرار گیرد. بعد از آن بهمرورزمان این حفره بزرگتر میشود و تبدیل به ترکهای روی بدنه خواهد شد.
شاید حالا فهمیده باشید که چرا در بعضی از مناطق هنگام پیادهسازی مخزن، فاصله مخزن با درختان یا گیاهان که ریشههای قوی دارند، تنظیم میشود یا منطقه تا یک متراژ ایمن از این عوامل پاکسازی میشود.
یکی از بزرگترین مشکلاتی که در مخازن بتنی دیده میشود، این است که موقعیت فیزیکی ترک و خود ترک در ابتدای امر با چشم غیر مسلح دیده نمیشود. یعنی هیچ اثری از ترک مشاهده نمیکنید اما میبینید که سطح آب درون مخزن در حال کاهش است.
در چنین شرایطی اگر آب بندی مخازن بتنی را جدی نگیرید و سعی نکنید موضع ترک را پیدا کنید و نسبت به نشتگیری آن حرکتی انجام دهید، هنگام عمیقتر شدن ترک بر روی بدنه مخزن، مشکل بسیار جدیتر میشود و از چه نظر هزینه و چه از نظر فنی کار بسیار سختتر خواهد شد. بنابراین بهتر است سعی کنید که با مشاهده کاهش سطح آب درون مخزن، سریع نسبت به نشتگیری و آببندی مخزن اقدام کنید.
تا اینجا هرچه که گفته شد راجع به عوامل و اهمیت و همچنین ملاحظات مربوط به نشتگیری مخازن بتنی بود. اما یک خبر خوب وجود دارد. شما میتوانید با استفاده از روشهایی مخصوص و مواد عایق، نشتگیری از یک مخزن بتنی را بهراحتی انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر، بخش بعدی مطلب را بادقت فراوان بخوانید.
با آب بندی مخازن بتنی، 50 سال به عمر مخزن اضافه کنید!
در قسمتهای قبلی مطلب واقعیتهایی نگرانکننده درباره نشتگیری و ترکهای ایجاد شده بر روی بدنه مخازن بتنی مطرح شد. در این قسمت از مطلب میخواهیم یک خبر خوب به شما بدهیم. شما میتوانید با استفاده از روشهای خاص آببندی یک مخزن بتنی، عمر آن را حتی تا ۵۰ سال افزایش دهید.
امروزه روشها و مواد متعددی برای نشتگیری مخازن بتنی تعریف میشود. اما سؤال اینجاست که بهترین و کاربردیترین روش و ماده برای آببندی این مخازن چیست؟ در این قسمت از مطلب، به تعدادی از مهمترین روشها و مواد آببندی مخازن یاد شده اشاره میکنیم:
- تزریق دوغاب و اپوکسی: یکی از روشهای مرسوم در نشتگیری مخازن بتنی، تزریق دوغاب و اپوکسی به موضع نشت است. این کار برای دو منظور انجام میشود. اول اینکه با تزریق این نوع مواد، ترک ایجاد شده، پوشش داده میشود و از گسترش آن جلوگیری به عمل خواهد آورد.
هدف دوم از این مدل نشتگیری، ضد آبکردن مخزن است. این کار به دو صورت انجام میشود. در روش اول بدنه مخزن بتنی سوراخ میشود و مواد یاد شده درون آن تزریق میشود. در روش دوم نیز دوغاب و اپوکسی مستقیماً در موضع نشت تزریق میشوند.
اگر بخواهیم این فرایند را کمی دقیقتر توضیح دهیم، باید اشاره کنیم که ابتدا اپوکسی با ایجاد سوراخ در مخزن بتنی یا مستقیماً درون ترک تزریق میشود. در مرحله بعدی دوغاب تحتفشار به همان مواضع تزریق میشود. ترکیب این مواد در آن محل با آب باقیمانده باعث ایجاد نوعی درزگیر میشود. یعنی چیزی شبیه به یک ژل یا فوم در موضع یاد شده ایجاد میشود که اجازه نشت آب را نمیدهد.
- سیستم رزین وینیل استر: رزینهای وینیل استر از دیگر مواد شیمیایی مؤثر برای نشتگیری مخازن بتنی هستند. این ماده دارای ویژگیهای خاصی است که مهمترین آنها ضد آب بودن و محافظ و عایق بودن آن است. همچنین رزین وینیل استر در کنار آب میتواند یک غشای محافظتی رطوبتی ایجاد کند که آسیبهای ناشی از رطوبت یا نفوذ آب را به حداقل برساند.
یکی از ویژگیهای جالب این ماده این است که علاوه بر استفاده بهصورت پوشش میتواند بهصورت ترکیبی در ملاتها یا دوغابهایی که در مخازن برای جلوگیری از نفوذ آب استفاده میشود، مورداستفاده قرار بگیرد.
رزین وینیل استر یک ماده با بیس کاملاً شیمیایی است. بهتر است چنین موادی برای مخازنی که آب شرب در آن نگهداری میشود، استفاده نشوند. البته هنوز هیچ مستند دقیق و علمی در دسترس نیست که رزین وینیل استر در مخازن بتنی، میتواند برای آب شرب مشکلاتی ایجاد کند.
اما به دلیل اینکه این ماده ذاتاً شیمیایی است بهتر است در موارد آب بندی مخازن بتنی برای مصارف صنعتی استفاده شود، نه مصارف خانگی و شرب!
- مایع پلی اورتان: یکی از بهترین و پرطرفدارترین مواد استفاده شده در نشتگیری مخازن بتنی، پلیاورتان است. اصلیترین کاربرد این ماده نیز ایجاد غشاهای ضد رطوبت و ضد آب است. نکته بسیار مهم و متمایزی که درباره پلیاورتان نسبت به سایر مواد استفاده شده در نشتگیری مخازن بتنی وجود دارد، انعطاف آن در قرارگیری روی سطوح مختلف است.
بااینحال اما بهترین حالت استفاده از پلیاورتان در مخازن بتنی، استفاده از آن روی سطوح کاملاً صاف است که میتواند بیشترین کیفیت نشتگیری و عایق بودن را در این صورت برای مخزن ایجاد کند. همانطور که بالاتر گفتیم این روش یک روش مرسوم در صورت رعایت اصول کاربردی برای نشتگیری مخازن بتنی است.
اما پلیاورتان یک ایراد اساسی دارد. هزینه بهکارگیری این ماده نسبت به سایر مواد موجود برای آببندی مخازن بتنی بالاتر است؛ بنابراین در صورت انجام کوچکترین اشتباه در آببندی با پلیاورتان، زیان قابلتوجهی در پروژه از نظر اقتصادی ایجاد خواهد شد.
- پوشش پلی اوره: پلی اوره یکی از پرکاربردترین و بهترین پوششها در نشتگیری مخازن بتنی است. همچنین این ماده از نظر سازگاری زیستمحیطی با مخازن آب شرب یکی از بهترین پیشنهادها است. پوشش یاد شده در برابر آب و سایش بسیار قدرتمند عمل میکند. همچنین این پوشش دارای خاصیت آنتیباکتریال است.
نکته جالبتر درباره پوشش پلی اوره انعطاف و استحکام فوقالعاده آن است. بعضی از مواد معرفی شده برای نشتگیری مخازن بتنی، انعطاف زیادی ندارند؛ یعنی مثلاً فقط روی سطوح کاملاً صاف قرار میگیرند یا اینکه بعضی دیگر از مواد فقط در مخازن صنعتی میتوانند استفاده شوند. زیرا میتوانند خطرات جدی برای سلامتی افرادی که از مخازن آب شرب استفاده میکنند، به وجود آورند.
اما پوشش پلی اوره، انعطاف فوقالعادهای دارد؛ یعنی روی سطوح مختلف قابلاستفاده است. از طرفی این پوشش با آب واکنش نمیدهد یا آن را به خود جذب نمیکند و تا مدتهای زیاد میتوانید مشاهده کنید که این پوشش متورم نمیشود.
از دیگر مزایای پوشش پلی اوره برای مخازن بتنی، میتوانیم به استحکام فوقالعاده آن اشاره کنیم. جایی که تنها یک لایه نیم میلیمتری از پلی اوره، میتواند بهراحتی تا صدها هزار لیتر آب روی خود تحمل کند!
همچنین یک مزیت دیگر که برای پلی اوره تعریف میشود این است که در برابر دما کاملاً مقاوم و منعطف است. پیادهسازی و اجرای این پوشش نیز نهایتاً 24 ساعت زمان لازم دارد. اما درعینحال طول عمر بسیار بالایی دارد و کارایی آن در آب بندی مخازن بتنی بسیار بالا است.
- کریستالیزاسیون: عایقهای کریستالیزه، از دیگر پیشنهادهای موجود برای استفاده بهعنوان نشتگیر در مخازن بتنی هستند. ویژگی مهم و بارز این عایقها در مقایسه با سایر انواع عایقهای آب بندی مخازن بتنی، مقاومت بالای آنها در برابر خوردگی است که یکی از مهمترین ضعفهای بتن در برابر آب در مداومت زمان است.
بنابراین برایآنکه در درازمدت مقاومت مخزن بتنی در برابر خوردگی آب بالاتر برود، عایق کریستالیزه یک گزینه مناسب است. این عایق شامل ترکیبها و درصدهای مختلفی از مونوکسید کربن، نیتروژن و دی اکسید کربن است.
بسته به درصد تخلخل دیوارههای بتنی مخزن، میزان ترکیبات یاد شده میتواند متفاوت باشد. این ترکیبات پس از اعمال توسط قلمو یا اسپری بر روی بدنه مخزن بتن، به درون حفرههای بتن نفوذ کرده و آنها را پوشش میدهند.
مواد یاد شده در عایقهای کریستالیزه میتوانند تا سالها زیر آب بمانند و عملیات نشتگیری و پوشش حفرههای دیواره بتن را انجام دهند. بنابراین نگرانی خاصی درباره مداومت عملکرد عایق کریستالیزه زیر آب وجود ندارد.
مراحل مختلف از عملیات آب بندی مخازن بتنی
تا این قسمت از مطلب، اطلاعات بسیار ارزشمندی درباره اهمیت آببندی مخازن بتنی و همچنین ترکیبهای عایق مورداستفاده در این عملیات بیان شد. در این قسمت از مطلب میخواهیم راجع به قسمتهایی از عملیات آببندی و مراحل مختلف آن اطلاعات مفیدی ارائه کنیم.
اولین سؤالی که برای بسیاری از خوانندگان مطلب ایجاد میشود، این است که میدانیم که در هنگام اجرای عملیات آببندی مخزن بتنی، مخزن در حال تعمیر قابلاستفاده نیست پس گزینه جایگزین چیست؟
غیر از مخازن ذخیره که بهمنظور اطمینان و ورود به شبکه آبرسانی در صورت کمبود منابع ایجاد شدهاند، سایر مخازن در حال استفاده هستند و در صورت تعمیرات باید با مخازن موقت جایگزین شوند.
برای این موضوع معمولاً از مخازن پلاستیکی قابلحمل استفاده میشود. تا پایان عملیات آببندی مخازن که ممکن است بر اساس نوع نشتگیری و مواد استفاده شده در آن از 24 ساعت تا 10 روز طول بکشد، مخازن پلاستیکی جایگزین مخزن اصلی خواهند بود.
در اکثر عملیات آب بندی مخازن بتنی، ابتدا آب درون مخزن خالی میشود. سپس با استفاده از واشرهای سنگین، مخزن بهصورت کامل شستشو داده میشود تا مواد تهنشین شده و هر ماده اضافی درون آن خارج شود.
حال سعی میشود با استفاده از روشهای مختلف آسیابی، سطوح برجسته یا بعضی برجستگیهای نقطهای روی پایه یا بدنه مخزن بتنی کاملاً صاف شوند. در این مرحله مخزن وکیوم میشود و عملیات رندرینگ روی دیوارههای داخلی آن انجام میشود. در این حین با استفاده از یک ترکیب ضد آب، نوعی عایق روی پایه مخزن اعمال میشود تا افزایش رطوبت برای ادامه عملیات مشکلساز نشود.
پس از انجام این موارد بر اساس کاربرد مخزن و قابل بودن یا نبودن آن، ماده عایق روی بدنهها انتخاب و اعمال میشود. سپس تمامی فرایندها و اتصالات مجدداً برقرار میشود و پس از خشکشدن عایقهای اعمال شده و مواد قرار گرفته بهمنظور نشتگیری مخزن، آبگیری و فعالیت مخزن مجدداً آغاز خواهد شد.
توجه داشته باشید که در تمامی مدت عملیات عامل آبوهوا در مدتزمان قابلاستفاده شدن مجدد مخزن تأثیر زیادی دارد.
تخصص، تجربه و تجهیزبودن اصلیترین معیارهای یک شرکت خدماتی مخازن
تخصص و همچنین سوابق موفق فعالیت بزرگترین ملاک و معیار انتخاب یک شرکت خدماتی مخازن برای نشتگیری و آب بندی مخازن بتنی و غیربتنی همچون آب بندی مخازن فلزی است. گروه مهندسی برکه با سابقهای درخشان و همچنین تجهیزات پیشرفته و احاطه به روشهای بهروز آب بندی مخازن، اپوکسی آب بندی مخازن و سایر خدمات یک انتخاب کاملا مطمئن است.
توجه داشته باشید که در همکاری با هر شرکت، قبل از هر چیز، سعی کنید تا نمونه فعالیتها و رضایت مشتریان قبلی از نشتگیری و آببندی مخازن را درخواست کنید. با مشاهده این موارد بهراحتی میتوانید به کلاس کاری و کیفیت عملکرد یک مجموعه آب بندی مخازن پی ببرید.
عملیات آب بندی مخازن بتنی چقدر طول میکشد؟
معمولاً عملیات بین 1 روز تا 10 روز و نهایتاً دو هفته بسته به روش و مواد استفاده شده، طول میکشد.
در طول آببندی، مخزن از دسترس خارج میشود. چگونه آب مورد نیازم را تأمین کنم؟
باید از مخازن موقت جایگزین استفاده کنید. بهترین گزینه، مخازن قابلحمل پلاستیکی هستند.
بهترین شرکت برای آب بندی مخازن بتنی در ایران کجاست؟
تجربه و تخصص در کنار کیفیت مواد استفاده شده در عملیات نشت گیری، اهمیت بسیار زیادی دارد.
این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟
برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز : 31
اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند
فهرست مطالب
Toggle