...
loader image

🌊 ساخت حوض سیمانی: تجربه‌ای مطمئن با گروه مهندسی برکه

ساخت حوض سیمانی: ترکیبی از زیبایی و استحکام

ساخت حوض سیمانی یکی از خدمات برجسته گروه مهندسی برکه است که به شما امکان می‌دهد فضایی زیبا و با دوام در محیط خود ایجاد کنید. با ساخت حوض سیمانی، می‌توانید به باغ یا حیاط خود جلوه‌ای خاص ببخشید و از آرامش آن لذت ببرید. ما با تیمی مجرب و حرفه‌ای در کنار شما هستیم تا بهترین نتیجه را به ارمغان آوریم.

گروه مهندسی برکه با استفاده از بهترین مصالح و فناوری‌های روز، ساخت حوض سیمانی را با بالاترین کیفیت انجام می‌دهد. ما به شما کمک می‌کنیم تا حوضی مطابق با سلیقه و نیازهای شما طراحی و اجرا کنیم. دیگر نگران کیفیت و ماندگاری حوض خود نباشید، زیرا ما با تجربه خود این اطمینان را به شما می‌دهیم.

با انتخاب گروه مهندسی برکه برای ساخت حوض سیمانی، شما نه تنها یک حوض زیبا، بلکه فضایی آرام و دلنشین برای خود خواهید داشت. همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره‌های ما بهره‌مند شوید. بیایید با هم رویای شما را به واقعیت تبدیل کنیم.

ساخت حوض سیمانی برای افزایش زیبایی محیط

یکی از بهترین متریال‌ها برای ساختن حوض، سیمان است. البته برای افزایش کارایی، سیمان با ماسه ترکیب می‌شود که همان ترکیب بتنی است. اگر می‌خواهید حوض سیمانی باکیفیت بسازید، توصیه می‌کنیم حتما با نکات مربوط به آن آشنا باشید. به عنوان مثال، برای حوض‌های بزرگ، لازم است که از آرماتوربندی مناسب استفاده کنید.

همچنین برای آب‌بندی کامل و دقیق، باید در چند لایه داخلی و بیرونی آب‌بندی را انجام دهید تا فشار مثبت و منفی آب به دیواره و کف حوض به حداقل برسد. با توجه به این موارد و اجرای پروژه بر اساس اصول ساخت حوض سیمانی باکیفیت، توصیه می‌کنیم این کار را به مجموعه‌ها و پیمانکارهای حرفه‌ای بسپارید.

ساخت حوض سیمانی | ارائه صفر تا صد این خدمات در مجموعه برکه

متریال و روش‌های مختلفی برای آب‌بندی حوض سیمانی وجود دارند. شما باید با توجه به ابعاد، نوع و البته متریال حوض سیمانی خود، روش‌های مناسب را برای آب‌بندی انتخاب کنید. به طور کلی، محصولات واتر استاپ، پلی‌اورتان و نانو بهترین گزینه‌ها برای حوض‌های سیمانی هستند. ما در مجموعه برکه خدمات متنوعی را در این زمینه ارائه می‌دهیم.

مزایای حوض سیمانی نسبت به آجری و روش‌های دیگر

با توجه به اینکه در حال حاضر متریال‌ها و روش‌های ساخت مختلفی برای انواع حوض وجود دارند، ممکن این سوال مطرح شود که چرا از میان این روش‌ها و متریال، حوض سیمانی یا همان بتنی بهترین گزینه است؟ در ادامه به این سوال پاسخ داده‌ایم.

مزایای حوض سیمانی نسبت به آجری و روش‌های دیگر

سهولت ساخت

یکی از مواردی که باید حتما در ساخت حوضچه با سیمان به آن توجه داشته باشید، سهولت ساخت است. معمولا حوض‌هایی که با روش‌هایی مانند آجر ساخته می‌شوند، بسیار سخت هستند و حتما باید یک فرد باتجربه این کار را انجام دهد. درست است که ساخت حوض سیمانی نیز سختی‌های خاص خود را دارد، اما قطعا این سختی به اندازه حو‌ض‌های دیگر نخواهد بود بخصوص اگر اقدام به ساخت حوض با بلوک سیمانی کنید که کار راحت تر نیز خواهد شد.

به طور کلی، حوض‌های سیمانی به راحتی ساخته و آب‌بندی می‌شوند. همچنین سیمان‌کاری و کاشی‌کاری روی آن‌ها نیز به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد. در حالی که روش‌های دیگر مخصوصا در بخش آب‌بندی مشکلاتی خواهند داشت.

تماس با برکه

نتیجه نهایی دلخواه با طراحی منحصر به فرد

توجه داشته باشید که با کمک متریال سیمانی و بتنی، می‌توانید حوض زیباتری را بسازید که طراحی دلنشین‌تری دارد. در صورتی که متریال دیگر، چندان دست شما را برای طراحی دلخواهتان باز نخواهند گذاشت. به همین خاطر است که می‌گوییم اگر از آن دسته افرادی هستید که علاقه خاصی به طراحی‌های منحصر به فرد دارند، بهتر است متریال سیمانی را برای ساخت حوض انتخاب کنید.

نتیجه نهایی دلخواه با طراحی منحصر به فرد

سهولت آب‌بندی

یکی از مهم‌ترین مزایای ساخت حوض سیمانی کوچک یا بزرگ نسبت به روش‌های دیگر ساخت، سهولت آب‌بندی آن‌ها است. به طور کلی، روش‌های بسیار زیادی برای آب‌بندی حوض‌های سیمانی وجود دارند که از جمله برخی از آن‌ها می‌توان به واتر استاپ، پوشش‌های پلی‌اورتانی و پوشش‌های کریستال شونده اشاره کرد. در حالی که برای بسیاری از متریال ساخت حوض دیگر مانند آجر، تنها باید از قیرگونی و ایزوگام استفاده کنید که علاوه بر هزینه زیاد، کارایی و طول عمر چندان بالایی نیز ندارد.

افزایش سرعت کار

به طور کلی سرعت ساخت حوض‌های سیمانی چند برابر حوض‌های معمولی است. اگر قصد ساخت حوض را دارید و می‌خواهید که این کار در مدت زمان کوتاهی انجام شود، توصیه می‌کنیم حتما روش ساخت سیمانی را انتخاب کنید. در این روش، نه‌تنها سرعت کار بالاتری دارید، بلکه می‌توانید به صورت اصولی‌تر نیز حوض مورد نظرتان را بسازید. برای ساخت حوض سیمانی باکیفیت، کافی است همین حالا با کارشناسان ما در مجموعه برکه تماس بگیرید تا راهنمایی‌تان کنند.

طول عمر بالاتر

به طور کلی، حوض‌هایی که با متریال سیمانی ساخته می‌شوند، بنا به دلایلی مختلفی از طول عمر بالاتری برخوردار هستند. از جمله برخی از دلایلی طول عمر بالاتر این حوض‌ها می‌توان به ساخت اصولی‌تر، آب‌بندی بهتر و مقاومت بهتر در برابر فشار آب اشاره کرد.

مراحل ساحت حوض سیمانی

مراحل ساحت حوض سیمانی

برای ساخت حوض سیمانی، باید مراحل در نظر گرفته شده برای آن را با دقت کامل و به نوبت انجام دهید. رعایت نکردن ترتیب مراحل یا انجام ندادن برخی از آن‌ها می‌تواند باعث کاهش طول عمر و کیفیت کلی حوض شما شود.

ممکن است با خود تصور کنید که با آشنایی با مراحل ساحت حوض سیمانی می‌توانید خودتان این کار را انجام دهید. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که انجام این کار در عمل بسیار متفاوت و زمان‌بر است. به همین خاطر، ممکن است توانایی کافی برای این منظور، ابزار کافی یا دانش مناسب را نداشته باشید. اگر می‌خواهید حوض سیمانی شما با بهترین متریال و به اصولی‌ترین شکل ممکن ساخته شود، توصیه می‌کنیم این کار را به افرادی بسپارید که تجربه کافی در این حوزه دارند.

ما در مجموعه برکه صفر تا صد خدمات ساخت حوض سیمانی را ارائه می‌کنیم. مهم نیست که حوض مورد نظر شما کوچک است یا بزرگ یا می‌خواهید از آب‌نما در آن استفاده کنید یا خیر. برای دریافت خدمات، از طریق یکی از مسیرهای ارتباطی موجود، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

آماده‌کردن زیرکار

اولین مرحله از روش ساخت حوض سیمانی، انتخاب موقعیت مکانی مناسب و آماده کردن فضای زیرکار است. برای این منظور، باید ابتدا تعیین کنید که حوض مورد نظر شما در چه محیطی قرار بگیرد. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید حوض را در محیطی قرار دهید که در چشم اطرافیان قرار داشته و بیشترین و زیباترین جلوه ممکن را داشته باشد، بهتر است آن را در مرکز فضای مورد نظر قرار دهید. در عین حال، اگر قصد استفاده از سیستم نورپردازی برای حوض را دارید، باید موقعیت مکانی را برای آن انتخاب کنید که در نزدیکی منبع برق مناسب قرار داشته باشد.

نکته مهمی که درباره ساخت حوض سیمانی وجود دارد این است که همیشه باید مکانی را برای ساخت آن در نظر بگیرید که به هیچ عنوان باعث ایجاد مزاحمت در رفت و آمد عابر پیاده و عبور و مرور وسایل نقلیه نشود. با توجه به نکاتی که ذکر کردیم، بهتر است ساخت حوض سیمانی و انتخاب موقعیت مکانی مناسب آن را به افراد متخصص در این حوزه بسپارید.

بعد از انتخاب موقعیت مکانی مناسب، نوبت به آماده کردن فضای زیرکار می‌رسد. برای این منظور، اولین کاری که باید انجام دهید، مشخص کردن ابعاد حدودی حوض است. توجه داشته باشید که ابعاد حوض را باید متناسب با محیط در نظر بگیرید. بعد از مشخص کردن ابعاد، نوبت به کندن زمین و حفاری تا عمق مورد نیاز می‌رسد.

کندن زمین مورد نظر و آماده‌کردن سیمان

کندن زمین مورد نظر و آماده‌کردن سیمان

در دومین مرحله از طریقه ساخت حوض سیمانی، بعد از اینکه موقعیت مکانی حوض سیمانی مورد نظرتان را انتخاب کردید، نوبت به کندن زمین مورد نظر و آماده کردن سیمان آن می‌رسد. عمق کندن زمین معمولا متناسب با نوع حوض و عمق آن تعیین می‌شود. به طور کلی، حوض‌ها از نوع روکار هستند. با این حال، ممکن است در برخی مواقع بخواهید حوض دلخواه خود را از نوع توکار بسازید. برای ساخت حوض با متریال توکار، لازم است که زمین را با عمق بیشتری بکنید.

به طور کلی، کندن زمین باید به بهترین شکل و با عمق انجام شود. البته با توجه به در نظر گرفتن اتصالات کف و همین‌طور عمق حوض، باید زمین را مقداری بیشتر از عمق مورد نظر حفر کنید. به عنوان مثال، برای یک حوض با عمق 30 سانتی‌متر و روکار، بهتر است زمین تا 30 الی 40 سانتی‌متر حفر شود.

بعد از اینکه حفاری زمین را انجام دادید، نوبت به سیمان‌کاری و ملات اولیه می‌رسد. توجه داشته باشید که حوض‌های سیمانی، همان حوض‌های بتنی هستند و در ساخت آن‌ها از ترکیب ملات سیمان، ماسه و آب استفاده شود. در این مرحله، در صورت لزوم لازم است که از یک لایه پوشش آب‌بندی نیز استفاده کنید تا بتواند فشار منفی آب را تحمل کند.

دیوارکشی اولیه و سیمان‌کاری

بعد از اینکه لایه اول سیمان‌کاری و ملات‌ریزی را انجام دادید، نوبت به دیوارکشی اولیه می‌رسد. توجه داشته باشید که در این مرحله لازم است از متریال مناسب مانند آجرهای سفالی برای پوشش دیوار استفاده کنید. بعد از دیوارکشی اولیه، باید با استفاده از سیمان مناسب، کف و دیوارها را پوشش دهید. این کار را باید به گونه‌ای انجام دهید که به صورت کامل، یک لایه روی کف و دیواره قرار بگیرد.

کامل کردن کف و دیواره‌ها

بعد از دیوارکشی اولیه، باید کف و دیواره‌ها را با یک الی دو لایه سیمان دیگر تکمیل کنید. توجه داشته باشید که این کار را باید یک فرد حرفه‌ای در این زمینه انجام دهد. چرا که در صورت عدم دانش و تجربه کافی، ممکن است لایه‌های سیمان بیش از حد ضخیم شوند و در عین حال، سطح صافی نیز نداشته باشند. در حالی که یک فرد با تجربه در این حوزه می‌تواند دیوارکشی و به طور کلی لایه نهایی سیمان یا همان نرمه‌کشی را به بهترین شکل انجام دهد.

نکته بسیاری مهمی که درباره نرمه‌کشی آخر حوض‌های سیمانی وجود دارد، شیب‌دهی به آن‌ها است. برای سهولت در خالی شدن آب و تخلیه کامل از طریق چاهک، لازم است که در سیمان‌کاری نهایی، شیب کف را به سمت چاهک در نظر بگیرید.

آب‌بندی کامل و دقیق

آب‌بندی کامل و دقیق

مرحله بعدی از ساخت حوض سیمانی، آب‌بندی کامل و دقیق آن است. توجه داشته باشید که این مرحله به عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل در این زمینه شناخته می‌شود. برای آب‌بندی روش‌های مختلفی وجود دارند. به عنوان مثال، می‌توانید از پوشش‌های کریستال‌شونده استفاده کنید. در عین حال، می‌توان از واتر استاپ‌های بتنی و سیمانی نیز استفاده کرد. با توجه به تنوع روش‌های انجام این کار ویژگی‌های منحصر به فرد هرکدام، توصیه می‌کنیم ساحت حوض سیمانی را به فردی بسپارید که در این حوزه تخصص کافی دارد. شما می‌توانید برای ساحت و آب‌بندی حوض سیمانی، از خدمات مجموعه برکه استفاده کنید.

توجه داشته باشید که آب‌بندی حوض سیمانی را باید در چند مرحله و لایه انجام داد. با توجه به نوع و متریال مورد استفاده در ساخت حوض، ممکن است مجبور شوید این کار را در دو الی سه لایه انجام دهید. برای دریافت مشاوره در این حوزه و انجام اصولی آب‌بندی حوض، با ما در مجموعه برکه تماس بگیرید.

سیمان‌کاری یا کاشی‌کاری برای زیبایی حوض سیمانی

بعد از آب‌بندی، نوبت به سیمان‌کاری تزیینی یا کاشی‌کاری نهایی می‌رسد. در این مرحله، می‌توانید با سیمان‌کاری، طراحی منحصر به فردی را برای حوض مورد نظرتان ایجاد و سپس آن را رنگ کنید. اما رایج‌ترین نوع پوشش برای حوض، کاشی‌کاری است.

آب‌بندی نهایی و استفاده از حوض سیمانی مورد نظر

بعد از کاشی‌کاری یا سیمان‌کاری نهایی، نوبت به مرحله آخر از آب‌بندی می‌رسد. در این مرحله لازم است که نهایت دقت را به خرج دهید و با استفاده از مواد مناسب این کار را انجام دهید. به عنوان مثال، بعد از سیمان‌کاری می‌توان از رنگ‌های آب‌بندی مانند رنگ‌های پلیمری استفاده کرد. اما بعد از کاشی‌کاری، بهترین متریال برای آب‌بندی، پوشش‌های نانو خواهند بود.

مهم‌ترین نکاتی که باید برای ساخت حوض سیمانی به آن‌ها توجه کنید

مهم‌ترین نکاتی که باید برای ساخت حوض سیمانی به آن‌ها توجه کنید

به عنوان فردی که قصد ساخت حوض سیمانی را دارد، حتما باید به نکاتی توجه داشته باشید. البته اگر پیمانکار حرفه‌ای استخدام کرده باشید، نگرانی از بابت این موارد نخواهید داشت. با این حال، توصیه می‌کنیم درباره آن‌ها اطلاعاتی داشته باشید.

در ادامه لیستی از برخی نکات مهم در رابطه با ساخت حوض سیمانی وجود دارد:

  • توجه به طراحی حوض
  • توجه به پایه‌ریزی حوض
  • استفاده از قالب‌های مخصوص
  • استخدام پیمانکار حرفه‌ای
  • برق‌کشی حوض
  • لوله‌کشی حوض
  • آب‌بندی حوض
  • استفاده از بتن و سیمان مناسب
  • توجه به موقعیت مکانی استفاده از حوض
  • در نظر گرفتن ابعاد حوض
  • در نظر گرفتن هزینه‌های ساخت

توجه به طراحی حوض

توجه به طراحی حوض

اولین نکته‌ای که حتما باید در ساخت حوض سیمانی به آن توجه کنید، طراحی حوض است. طراحی و اجرای حوض کاملا تخصصی است و باید این کار را به افرادی بسپارید که با آرماتورگذاری کف و دیواره‌ها و سیمان‌کاری کاملا آشنا هستند.

اگر قصد آرماتورگذاری در حوض سیمانی مورد نظر خود را دارید، لازم است که از میل‌گردهای آجدار با سایز مناسب استفاده کنید. به عنوان مثال، نمی‌توان در یک حوض نسبتا کوچک از میل‌گردهای بزرگ استفاده کرد. در حالی که باید برای این نوع حوض‌ها، از میل‌گردهای آجدار با نمره کمتر اما با تعداد بیشتر استفاده کنید. همچنین باید طراحی حوض مورد نظرتان به گونه‌ای باشد که بتوانید با کمترین متریال ممکن آن را بسازید. در غیر این صورت، ساحت حوض برایتان صرفه اقتصادی چندانی نخواهد داشت.

توجه به پایه‌ریزی حوض

برای ساحت حوض سیمانی، در اولین قدم باید پایه‌ریزی را انجام دهید. برای حوض‌های سیمانی، پایه‌ریزی نیز باید از نوع سیمانی یا همان بتنی باشد. به هیچ عنوان استفاده از فایبرگلاس یا وینیل را برای این نوع حوض‌ها توصیه نمی‌کنیم.

به طور کلی، پایه‌ریزی بتنی بیشترین میزان مقاومت و دوام را برای حوض سیمانی شما به همراه خواهد داشت. اگر می‌خواهید حوض سیمانی باکیفیت و بادوامی داشته باشید، توصیه می‌کنیم پایه‌ریزی آن را از نوع بتنی انجام بدهید.

عدم استفاده از قالب‌های مخصوص

در حال حاضر برخی از مجموعه‌ها برای ساحت حوض سمانی، از قالب‌بندی فایبرگلاسی استفاده می‌کنند. این روش کاملا غیراصولی است و وزن سیمان باعث از بین رفتن قالب فایبرگلاسی می‌شد. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم اگر قصد ساحت حوض سیمانی دارید، این قالب‌ها را فراموش کنید.

استخدام پیمانکار حرفه‌ای

انجام کار حرفه‌ای برای ساحت حوض سیمانی موردی است که تنها توسط پیمانکارهای حرفه‌ای انجام می‌شود. در نتیجه، اگر می‌خواهید حوضی که می‌سازید، کیفیت فوق‌العاده بالایی داشته باشد و تا سال‌ها خیالتان از بابت کیفیت و دوام آن راحت باشد، توصیه می‌کنیم یک پیمانکار حرفه‌ای استخدام کنید.

برق‌کشی حوض

برق‌کشی حوض

اگر می‌خواهید حوض سیمانی مورد نظرتان طراحی نورپردازی داشته باشد، لازم است که برق‌کشی آن را به یک فرد متخصص در این حوزه بسپارید. با توجه به برق‌کاری و رد شدن اتصالات از زیر آب، لازم است که این کار با نهایت دقت انجام شود که یک فرد باتجربه به خوبی می‌تواند این کار را انجام دهد.

لوله‌کشی حوض

حوض نیاز به لوله‌کشی حرفه‌ای دارد. با توجه به اینکه قصد ساخت حوض سیمانی دارید، در صورت وجود هرگونه مشکل در لوله‌کشی و اتصالات وجود داشته باشد، هزینه تعمیر و رفع مشکل برایتان بسیار زاید خواهد بود. به همین خاطر، ‌توصیه می‌کنیم در همان زمان ساخت، به لوله‌کشی صحیح و اصولی آن توجه داشته باشید برای ساخت اصولی حوض سیمانی دلخواه کافی است همین حالا با کارشناسان ما در برکه تماس بگیرید.

آب‌بندی حوض

آب‌بندی حوض

آب‌بندی حوض یکی از مهم‌ترین مراحل انجام این کار است که حتما باید به آن توجه داشته باشید. اگر می‌خواهید آب‌بندی حوض را انجام دهید، باید متناسب با متریالی که در اختیار دارید این کار را انجام دهید. به عنوان مثال، برای حوض‌های رنگ شده می‌توان از رنگ‌های آب بندی استفاده کرد.

استفاده از بتن و سیمان مناسب

استفاده از متریال مناسب بیشترین تاثیر را در طول عمر حوض سیمانی دارد. هرچقدر که از متریال بهتری برای ساخت حوض مورد نظرتان استفاده کنید، طول عمر آن نیز بیشتر خواهد بود. شما می‌توانید برای ساحت حوض سیمانی باکیفیت همین حالا با ما در برکه تماس بگیرید.

در نظر گرفتن ابعاد حوض

یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید حتما در رابطه با ساخت حوض سیمانی در نظر داشته باشید، ابعاد حوض است. ابعاد حوضی که انتخاب می‌کنید، باید هم‌خوانی کاملی با محیط داشته باشد. در غیر این صورت، هارمونی محیط به‌هم خواهد خورد.

در نظر گرفتن هزینه‌های ساخت

به طور کلی، هزینه ساخت حوض برای هر پروژه‌ای یکسان نیست و به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر یک حوض سیمانی بسازید که نیاز به آرماتوربندی دارد، به مراتب هزینه آن بیشتر از یک حوض ساده خواهد شد. به همین خاطر، توصیه می‌کنیم حتما به این موضوع توجه کامل داشته باشید.

چگونه می‌توانیم یک حوض سیمانی خوب بسازیم؟

چگونه می‌توانیم یک حوض سیمانی خوب بسازیم؟

اگر قصد ساخت یک حوض سیمانی باکیفیت را دارید، باید حتما به سه نکته مهم توجه داشته باشید. البته اگر برای این منظور، با یک پیمانکار حرفه‌ای و باتجربه قرارداد داشته باشید، دیگر نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت. با این حال، در ادامه این سه نکته مهم را بررسی کرده‌ایم.

ساخت حوض را به صورت اصولی انجام دهید

اولین و مهم‌ترین نکته برای ساخت حوض سیمانی خوب، ساخت آن به صورت کاملا اصولی است. برخی مجموعه‌های غیرمجاز برای ساخت حوض، ترتیب مراحل را رعایت نمی‌کنند یا برخی از کارهای مهم مربوط به ساخت را انجام نمی‌دهند. به عنوان مثال، ممکن است یک پیمانکار آب‌بندی داخلی سیمان حوض را انجام ندهد. همین موضوع ممکن است باعث بروز مشکلات پایه‌ای در حوض شما شود. به همین خاطر، باید حتما این نکته را در نظر داشته باشید.

آب‌بندی را در چند لایه انجام دهید

یکی دیگر از نکاتی که حتما باید در ساخت حوض سیمانی به آن توجه داشته باشید، آب‌بندی به صورت چند لایه است. به طور کلی، فشار وارده بر حوض، دو نوع می‌باشد که زا جمله آن‌ها می‌توان به فشارهای منفی و مثبت اشاره کرد. اگر می‌خواهید آب‌بندی حوض را به بهترین و کامل‌ترین شکل ممکن انجام دهید، باید این کار را به گونه‌ای انجام دهید که حوض توانایی تحمل و مهار این دو نوع فشار آب را داشته باشد.

فشار مثبت آب، فشاری است که آب داخل حوض به دیواره‌های آن وارد می‌کند. در حالی که فشار منفی، خلاف این موضوع می‌باشد و مربوط به آبی می‌شود که از بیرون به داخل حوض فشار وارد می‌کند. برای مهار این دو فشار، توصیه می‌کنیم آب‌بندی حوض سیمانی را حداقل در دو لایه انجام دهید.

در صورت نیاز از آرماتوربندی استفاده کنید

برای ساخت حوض‌های بزرگ، به آرماتوربندی حرفه‌ای نیاز دارید. اگر این کار را به یک فرد بی‌تجربه بسپارید، از متریال و آرماتور مناسبی استفاده نخواهد کرد. با توجه به هزینه نسبتا بالای آرماتوربندی، اگر این کار را به فردی بسپارید که دانش تخصصی در این حوزه ندارد، ممکن است برای یک حوض کوچک که به این مورد نیازی دارد، آرماتوربندی پیشنهاد کند که این چیزی جز یک هزینه اضافی نخواهد بود.

چند روش برای آب‌بندی حوض‌های سیمانی وجود دارد؟

چند روش برای آب‌بندی حوض‌های سیمانی وجود دارد؟

در حال حاضر روش‌های مختلفی برای آب‌بندی حوض‌های سیمانی وجود دارند. توصیه می‌کنیم اگر می‌خواهید آب‌بندی این نوع حوض‌ها را انجام دهید، قبل از هر اقدامی ابتدا درباره هرکدام از این روش‌ها و ویژگی‌های آن‌ها بدانید. سپس با مشورت یک فرد باتجربه در این حوزه، روش مناسب را برای آب‌بندی حوض سیمانی انتخاب کنید.

از جمله برخی از روش‌های ساخت حوض سیمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عایق‌های اکریلیک تک جزئی
  • عایق‌های اکریلیک دو جزئی
  • پوشش‌های نانو
  • چسب بتن یا همان چسب آب‌بند
  • نفوذگرها و کریستال شونده‌ها
  • عایق‌های الاستومری
  • پودر‌های پلیمری
  • پلیمرهای دو جزئی
  • آنی‌گیرها
  • عایق‌های پلی اورتان

چرا برکه را برای خدمات ساخت حوض سیمانی انتخاب کنید؟

اگر به دنبال دریافت خدمات مربوط به ساخت حوض سیمانی، ساخت حوض با سنگ و یا ساخت حوض آجری هستید، کافی است با ما در مجموعه برکه تماس بگیرید. اما ممکن است این سوال در ذهنتان مطرح شود که چرا باید از بین مجموعه‌های موجود، برکه را برای دریافت خدمات انتخاب کرد؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که ما همواره تلاش می‌کنیم تا بهترین خدمات را در کنار کمترین تعرفه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ارائه دهیم. در ادامه این بخش با مزایای انتخاب برکه برای ارائه خدمات آشنا می‌شویم.

تنوع بالای خدمات برکه در مقایسه با رقبا

تنوع بالای خدمات برکه در مقایسه با رقبا

یکی از دلایلی که باعث شده است تا مجموعه برکه به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها برای دریافت خدمات مربوط به ساخت حوض سیمانی شناخته شود، تنوع بالای خدمات این مجموعه است. در مجموعه ما انواع خدمات مربوط به ساخت و آب‌بندی حوض‌ و استخر، آب‌بندی چاله آسانسور، آب‌بندی ساختمان و موارد این‌چنینی دیگر ارائه می‌شوند. اگر قصد دریافت خدمات از مجموعه برکه را دارید، کافی است همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تعرفه رقابتی برای ارائه خدمات

از جمله مزایای دیگر انتخاب برکه برای دریافت خدمات ساخت حوض سیمانی می‌توان به تعرفه رقابتی این مجموعه اشاره کرد. مجموعه ما تمرکز خود را روی سود کمتر و ارائه خدمات به مشتریان بیشتر گذاشته است. به این معنی که در عین دریافت خدمات یکسان نسبت به بسیاری از مجموعه‌ها و پیمانکارها، هزینه کمتری برای ساخت حوض سیمانی پرداخت خواهید کرد. برای دریافت خدمات و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، کافی است همین حالا با ما تماس بگیرید.

ارائه خدمات در کوتاه‌ترین زمان ممکن

مورد بعدی که باعث افزایش محبوبیت برکه در میان مجموعه‌های دیگر ارائه دهنده خدمات مربوط به ساخت و آب‌بندی حوض و استخر شده است، وقت‌شناسی برکه می‌باشد. ما همواره تلاش می‌کنیم تا خدمات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شما ارائه کنیم. به این معنی که بعد از رزرو نوبت، درست در زمان تعیین شده، کارکنان برکه در موقعیت مورد نظر شما حضور پیدا خواهند کرد. معمولا نیز پروژه‌ها درست در بازه زمانی در نظر گرفته شده تحویل داده می‌شوند.

میزان رضایت‌مندی بالا از مجموعه

از جمله دیگر برگ‌های برنده برکه نسبت به مجموعه‌های دیگر برای ارائه خدمات ساخت حوض سیمانی، میزان بالای رضایت‌مندی از این مجموعه است. بیش از 95 درصد مشتریانی که سابقه کار با مجموعه ما دارند، از ارائه خدمات برکه راضی بودند. شما می‌توانید برای دریافت خدمات و انجام صفر تا صد ساخت حوض سیمانی، همین حالا با کارشناسان برکه تماس بگیرید.

برکه؛ بزرگ‌ترین و برترین مجموعه ارائه دهنده خدمات ساخت انواع حوض

برکه؛ بزرگ‌ترین و برترین مجموعه ارائه دهنده خدمات ساخت انواع حوض

به طور کلی، برای ساخت حوض‌های سیمانی، باید از دانش خاصی برخوردار باشید. اگر قصد ساخت حوض به صورت ساده را دارید، به ابزارآلات مخصوصی نیاز دارید. اگر هم به قصد ساخت حوض‌های سیمانی با طراحی خاص را دارید، نیاز به دانش تخصصی در این زمینه هستند. در کنار این موارد، باید حتما به موضوع آب‌بندی حوض نیز توجه کامل داشته باشید.

ساخت حوض سیمانی و سایر مدل های حوض همچون ساخت حوض گلی کاملا تخصصی است و باید توسط پیمانکارهای حرفه‌ای انجام شود. ما در مجموعه برکه انواع خدمات مربوط به ساخت و آب‌بندی حوض سیمانی را ارائه می‌دهیم. شما می‌توانید همین حالا برای دریافت خدمات از مجموعه ما، با کارشناسان ما در این مجموعه تماس بگیرید.

سوالات متداول

آیا ساخت حوض سیمانی مقرون به صرفه است؟

در مقایسه با روش‌های دیگر، این روش صرفه اقتصادی بالایی دارد. همچنین هزینه تعمیرات و نگهداری سالانه آن نیز از روش‌های دیگر کمتر است.

آیا خودمان می‌توانیم حوض سیمانی بسازیم؟

خیر. این کار کاملا تخصصی است و به ابزارهای زیادی نیز برای ساخت حوض نیاز دارید. اگر می‌خواهید حوض سیمانی‌تان به صورت اصولی بسازید، بهتر است این کار را به یک فرد متخصص در این زمینه بسپارید.

ارزان‌ترین روش برای آب‌بندی حوض سیمانی چیست؟

ارزان‌ترین روش آب‌بندی حوض سیمانی، روش‌های سنتی مانند ایزوگام، قیرگونی و اندودکاری هستند.

آیا می‌توانیم برای آب‌بندی حوض سیمانی از تنها یک لایه پوشش استفاده کنیم؟

در برخی مواقع با توجه به نوع متریال و اصول ساخت، ممکن است بتوانید از یک لایه پوشش آب‌بندی استفاده کنید. اما توصیه می‌کنیم برای افزایش طول عمر و همین‌طور جلوگیری از نشتی‌های مویینگی، چند لایه آب‌بندی را انجام دهید.

آیا لازم است برای ساخت حوض سیمانی آرماتوربندی انجام شود؟

برای طراحی بهتر در حوض‌های بزرگ، بهتر است از آرماتوربندی مناسب استفاده کنید.

هزینه ساخت حوض سیمانی چقدر است؟

به طور کلی، هزینه ساخت حوض سیمانی به موارد مختلفی بستگی دارد. اگر قصد ساخت این حوض‌ها را دارید و می‌خواهید برآورد هزینه انجام دهید، با ما در برکه تماس بگیرید.

آیا می‌توان برای ساخت حوض سیمانی پایه‌ریزی را از نوع قالبی انجام داد؟

خیر. برای ساخت حوض سیمانی لازم است که پایه‌ریزی نیز از نوع بتنی یا همان سیمانی باشد. در غیر این صورت، زیرساخت حوض توانایی تحمل وزن حوض را نخواهد داشت. این می‌تواند مشکلات ایمنی زیادی را برای حوض ایجاد کند.

آیا می‌توان از اندودکاری برای آب‌بندی حوض سیمانی استفاده کرد؟

بله. اما این روش بسیار قدیمی شده است و در حال حاضر، روش‌های جدیتری با بازدهی بهتر وجود دارند.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد امتیاز : 49

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره تماس ثابت : ۲۸۴۲۴۶۵۵ - ۰۲۱