loader image

ساخت حوض با یونولیت

خانه | خدمات ساخت حوض | ساخت حوض با یونولیت

ساخت حوض با یونولیت

ساخت حوض یکی از راه های زیبا سازی ویلا یا باغ می باشد. شما می توانید با ساخت یک حوضچه در وسط فضای باز یا حتی داخل خانه، برای ساکنین آرامش را به ارمغان بیاورید. این حوض ها در شکل های مختلف و از متریال متنوعی ساخته می شوند. یکی از این متریال، یونولیت و پلاستوفوم می باشد که از مزایای متعددی برخوردار است. با مشورت افراد متخصص در این زمینه، حوضچه مناسب فضای خانه خود را تهیه کنید و طبیعت را به خانه بیاورید. با ما همراه باشید تا درباره ساخت حوض با یونولیت و مزایا و معایب آن بیشتر بدانید.

ساخت حوض با یونولیت

مزایا و معایب استفاده از یونولیت در ساخت حوض

یونولیت در ساخت و ساز دارای مزایا و معایبی می باشد که ابتدا به توضیح مزایای آن می پردازیم. از جمله مزایای یونولیت می توان به افزایش طول عمر سازه، کاهش وزن سازه، قابل بازیافت بودن ضایعات آن، امکان استفاده از ورق های پلاستوفومی در هر ابعاد و اندازه ای، مقاومت در برابر فشارها و ضربات وارده، مقاومت در برابر رطوبت و غیره اشاره کرد.

تماس با برکه

هر چند امروزه ساخت حوض با یونولیت رو به افزایش است، اما بهتر است با معایب آن نیز آشنا شوید. یکی مهم ترین نقاط ضعف این متریال، تاثیر منفی آن بر روی محیط زیست می باشد. در صورتی که یونولیت بسوزد، گازهای مضری تولید می کند و موجب آلودگی هوا می شود. این گازها می توانند بر فضای سبز تاثیر بدی داشته باشند. اما خوشبختانه یونولیت قابل بازیافت است و باید برای تفکیک و بازیافت آن برنامه ریزی داشته باشید.

یکی دیگر از مشکلات استفاده از یونولیت در ساخت و ساز، ترک خوردن گچ می باشد. هر چند این مشکل در ابتدای کار رخ نمی دهد، ولی به مرور زمان می تواند در بخش هایی باعث ترک خوردن گچ شود.

مزایا و معایب استفاده از یونولیت در ساخت حوض

مراحل ساخت حوض با یونولیت

استفاده از یونولیت یکی از روش های رایج برای ساخت حوض به شمار می رود. در ادامه به توضیح چگونگی ساخت حوض با یونولیت می پردازیم:

مرحله اول

به منظور ساخت حوض با یونولیت و پلاستوفوم باید ضخامت آن را با توجه به ابعاد و طرح حوض انتخاب کنید. سپس توسط ابزار مخصوص مثل اره چوب بری، هویه برقی، سمباده یونولیت، سیم داغ و غیره، آن را به شکل دلخواه برش می دهیم.

مرحله دوم

همچنین برای ساخت آبنما می توان از انواع فوم مثل یونولیت پلاستوفوم استوانه ای استفاده کرد. در ساخت حوض با یونولیت بعد از پیاده سازی طرح بر روی یونولیت، نوبت به استفاده از رزین می رسد. باید به کمک رزین مخصوص، کل سطح یونولیت را پوشش داده تا ضد اب شود. حتی می توان با کمک ترکیب سیمان و پودر سنگ نیز برای جلوگیری از نفوذ آب به داخل یونولیت و پلاستوفوم استفاده نمود.

مرحله سوم

پس از خشک شدن لایه رزین، نوبت به رنگ آمیزی یونولیت با رنگ ضد آب پایه تینر می رسد. معمولا برای حوض و آبنما از رنگ های آبی، خاکستری تیره و روشن استفاده می شود.

مرحله چهارم

در صورتی که حوض مورد نظر شما ابعاد بزرگی دارد، می توان برای زیرسازی یونولیت از میلگرد و نبشی استفاده کرد. قسمت های مختلف آن را به طور جداگانه بسازید و سپس قطعات را بر روی هم سوار کنید. توجه داشته باشید که هنگام ساخت حوض با یونولیت راه آب را در نظر بگیرید.

مراحل ساخت حوض با یونولیت

برای جلوگیری از آسیب یونولیت به محیط زیست، چه اقداماتی انجام دهیم؟

یونولیت و پلاستوفوم با ویژگی های منحصر به فرد خود می توانند به صنایع و کسب و کارهای مختلف ورود کنند. حتما می دانید که هنگام کار با یونولیت یک سری ضایعات ایجاد می شود. اگر بخواهیم این ضایعات را دور بریزیم، به اقتصاد کشور آسیب خواهیم زد.

دفن کردن و سوزاندان ضایعات یونولیت می تواند تاثیر بسیار بدی بر محیط زیست داشته باشد. به همین دلیل باید ضایعات یونولیتی را بعد از ساخت حوض جمع آوری کرده و به مراکز بازیافت انتقال داد. کافیست اضافه های یونولیت را جایی جمع آوری کرده و زمانی که به اندازه مشخصی رسید، برای فروش آن به خریداران یا مراکز بازیافت اقدام نمایید.

جمع بندی

همانطور که گفتیم، یونولیت یکی از متریالی می باشد که می توان از آن در ساخت حوض و آبنما استفاده نمود.  شما می توانید برای تزئین ویلا یا باغ خود یکی از انواع حوض ها در شکل و فرم های دایره ای، مستطیلی، هشت ضلعی و غیره با جنس های مختلف را انتخاب کنید. مجموعه برکه حوض یونولیتی به صورت سفارشی بر اساس سلیقه شما ارائه می کند.

در واقع این مجموعه علاوه بر خدمات مربوط به آب بندی، در زمینه ساخت حوض یونولیتی، ساخت حوض با شیشه و ساخت انواع حوض ها و حوضچه ها نیز تخصص دارد. در صورتی که اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید. گروه مهندسی برکه با تکیه بر سال ها تجربه و همچنین تکنولوژی روز دنیا اقدام به ارائه خدمات مربوط به ساخت انواع حوض یونولیتی و پلاستوفومی و سایر حوض ها همچون ساخت حوض با پلاستیک و لاستیک و … نموده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با همکاران ما تماس بگیرید.

مزایای استفاده از یونولیت در ساخت و ساز چیست؟

از جمله مزایای یونولیت می توان به افزایش طول عمر سازه، کاهش وزن سازه، قابل بازیافت بودن ضایعات آن، امکان استفاده از ورق های پلاستوفومی در هر ابعاد و اندازه ای، مقاومت در برابر فشارها و ضربات وارده، مقاومت در برابر رطوبت و غیره اشاره کرد.

برای جلوگیری از آسیب ضایعات یونولیت به محیط زیست چه باید کرد؟

کافیست اضافه های یونولیت را جایی جمع آوری کرده و زمانی که به اندازه مشخصی رسید، برای فروش آن به خریداران یا مراکز بازیافت اقدام نمایید

یکی از مهم ترین معایب یونولیت در ساخت حوض چیست؟

یکی مهم ترین نقاط ضعف این متریال، تاثیر منفی آن بر روی محیط زیست می باشد. در صورتی که یونولیت بسوزد، گازهای مضری تولید می کند و موجب آلودگی هوا می شود. این گازها می توانند بر فضای سبز تاثیر بدی داشته باشند. اما خوشبختانه یونولیت قابل بازیافت است و باید برای تفکیک و بازیافت آن برنامه ریزی داشته باشید.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز : 33

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

درباره برکه

ما در تیم فنی مهندسی برکه با تکیه بر دانش مدرن و آکادمیک همکاران خود در تلاشیم تا با ارائه بهترین طرح ها و راه حل ها خدماتی چون آب بندی مخازن ، آب بندی چاله آسانسور ، آب بندی ساختمان و … را به شما ارائه دهیم .

خدمات برکه

آخرین مطالب

It seems we can't find what you're looking for.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *