loader image

کفپوش اپوکسی

خانه | خدمات اپوکسی | کفپوش اپوکسی

فهرست مطالب

کفپوش اپوکسی؛ کفپوشی با مقاومت و دوام بالا

کفپوش اپوکسی، کفپوشی بادوام بر پایه رزین اپوکسی است که در سال‌های اخیر محبوبیت بالایی پیدا کرده است. این محصول به راحتی روی تمام سطوح بتنی و همچنین انواع سطوح دیگر مانند سنگ، سرامیک و فلز اجرا می‌شود. این کفپوش را می‌توان نوعی رنگ رزینی با قدرت چسبندگی بسیار بالا دانست.

کفپوش اپوکسی چیست؟

کفپوش رزین اپوکسی علاوه بر چسبندگی بالایی که دارد در برابر انواع مواد شیمیایی بازی و برخی مواد ضعیف‌تر اسیدی مقاوم است (البته با تغییر در فرمولاسیون می‌توان آن را در برابر اسیدهای قوی‌تر نیز مقاوم کرد). همچنینخواص آنتی باکتریال و ضد قارچ، این محصول را در برابر انواع آفات محافظت می‌کند. اپوکسی در برابر آتش نیز مقاومت بالایی از خود نشان می دهد. در این مطلب به معرفی مزایا، کاربردها، انواع و شیوه نصب و اجرای کفپوش اپوکسی می‌پردازیم.

کفپوش اپوکسی چیست؟

کفپوش اپوکسی. نوع جدیدی از کفپوش است که روی انواع سطوح سنگ، چوب، موزاییک و .. قابل اجرا می‌باشد. این کفپوش، ترکیبی بر پایه رنگ و رزین اپوکسی می‌باشد که به ضخامت ۱ تا ۵ میلی‌متر روی سطوح اجرا می‌شود.

کفپوش اپوکسی چیست؟

این محصول بعد از خشک شدن سطحی شفاف و صیقلی و فاقد درز ایجاد می‌کند. از دلایل محبوبیت کفپوش رزین اپوکسی علاوه بر مقاومت و دوام بالای آن این است که رویه این کفپوش را می‌توان با انواع طرح‌ها و رنگ‌های متنوع روی هر سطحی اجرا کرد. از جمله طرح‌های سه بعدی و ابر و باد که بسیار برای سالن‌ها و اماکن لوکس کاربرد دارند.

ساختار کفپوش اپوکسی

ترکیب شیمیایی کفپوش اپوکسی از رزین پلیمری و سفت‌کننده‌های شیمیایی تشکیل شده است. این ترکیب در ساختارش تا حدی شبیه به چسب می‌باشد. ترکیب کردن صحیح این دو ماده باعث ایجاد چسبندگی قوی بین ترکیب یان دو ماده و کف مورد نظر می‌شود.

نتیجه این ترکیب ماده‌ای پلاستیکی می‌باشد که بسیار مقاوم است و به خوبی به کف زمین می‌چسبد. در ترکیب اپوکسی، رزین و سفت‌کننده اصلی‌ترین مواد هستند اما از موادی همچون پرکننده‌ها، مواد ایجادکننده رنگ و سایر مواد افزودنی و آلی و معدنی (با توجه به نیاز کارفرما) نیز در آن استفاده می‌شود.

تماس با برکه

ویژگی‌ ها و مزایای کفپوش اپوکسی

کفپوش رزین اپوکسی از بهترین گزینه‌ها برای انواع پروژه‌ها مانند پارکینگ‌ها، کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و … است. به دلیل مزایای بسیاری که این کفپوش کم‌نظیر ارائه می‌دهد از این کفپوش در پروژه‌ها و فضاهای متنوعی استفاده می‌شود. در ادامه با مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای این کفپوش آشنا می‌شویم.

ویژگی‌ ها و مزایای کفپوش اپوکسی

طول عمر و دوام کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی در برابر فشار مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد. به عنوان مثال درصورتی‌که این کفپوش روی بتن اجرا شود مفاومت فشاری بتن را تا هفت برابر بهبود می‌بخشد. همچنین کفپوش رزین اپوکسی بهترین چسبندگی را به بتن دارد و درصورتی‌که به شیوه صحیح روی سطح اجرا شود نسبت به سایر رنگ‌ها و کفپوش‌ها طول عمر دوام بسیار بالاتری دارد.

قیمت مناسب و هزینه پایین نگهداری

کفپوش اپوکسی به نسبت مزایای آن و کاربردی که دارد هزینه بسیار پایینی دارد و بسیار مقرون به‌صرفه می‌باشد. به عنوان مثال لک‌پذیری این محصول به نسبت انواع دیگر کفپوش مانند بتن و سنگ و سرامیک بسیار کم است و در صورت نیاز به ترمیم نیز هزینه این ترمیم بسیار پایین می‌باشد و به سرعت و راحتی می‌توان ترمیم آن را انجام داد.

تنوع رنگ و طرح در اجرای کفپوش اپوکسی

از دیگر مزایای کفپوش رزین اپوکسی عدم وجود محدودیت در رنگ‌بندی و طرح و نقش کفپوش می‌باشد. با استفاده از برخی مواد می‌توان با استفاده از رنگ‌های اکریلی در لایه رویه طرح‌های متنوعی ایجاد کرد. همینطور می‌توان روی آن طرح‌های سه‌بعدی، مرمری، ابر و باد و .. اجرا کرد. این طرح‌ها با نهایت کیفیت و شفافیت قابل اجرا هستند و با اجرای لایه رزین و مواد دیگر بر روی آنها در برابر انواع فشار و ضربات  محافظت می‌شوند.

مقاومت کفپوش رزین اپوکسی در برابر مواد شیمیایی و حرارت

کفپوش اپوکسی در برابر انواع مواد قلیایی و برخی اسیدهای ضعیف‌تر مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد. این کفپوش تا دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد را به خوبی تحمل می‌کند. درصورتی‌که در فضای اجرایی قرار باشد از بازها و اسیدهای قدرتمند استفاده شود با تغییرات جزئی در مواد اولیه می‌توان کفپوش را در برابر آنها نیز مقاوم‌تر کرد تا ماندگاری این کفپوش در آن فضاها نیز تضمین شود.

آنتی باکتریال و غیرقابل نفوذ بودن برای قارچ‌ها و دیگر موجودات

اپوکسی ساختاری کاملا یکپارچه و بدون درز و منفذ روی سطح تشکیل می‌دهدکه از نفوذ باکتری و رشد قارچ جلوگیری می‌کند. این یکپارچگی موجب می‌شود که اپوکسی کفپوشی بسیار بهداشتی باشد و در فضاهایی مانند بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها و اتاق‌های تمیز استفاده شود.

نظافت بسیار ساده و آسان

بدون درز و غیرقابل نفوذ بودن کفپوش رزین اپوکسی نظافت آن را بسیار ساده و آسان می‌کند. این کفپوش سطحی کاملا صاف دارد که در برابر آلودگی‌ها نفوذ‌ناپذیر می‌باشد و به راحتی با جارو و تی نمدار (در متراژهای بالا با دستگاه‌های شستشوی ماشینی) تمیز می‌شود. بنابراین برای نظافت اپوکسی نیاز به مصرف آب و انرژی زیادی وجود ندارد.

عایق بودن در برابر جریان‌های الکتریکی

ساختار پلیمری کفپوش اپوکسی که شباهت به موادی مانند پلاستیک دارد در مقابل جریان‌های الکتریکی کاملا عایق و نارسانا است. درصورتی‌که در فضای موردنظر کارهای الکتریکی زیادی انجام شود و کاربری سالن کار با برق زیادی داشته باشد می‌توان از ایمنی و دفع جریان برق اطمینان داشت.

درصورتی که نیاز به رسانا بودن کف باشد نیز با تغییر در فرمولاسیون و مواد اولیه می‌توان از مزایای کفپوش رزین اپوکسی آنتی استاتیک بهره برد. کف پوش اپوکسی آنتی استاتیک در فضاهایی که جریان الکتریسیته ساکن شارژ می‌شود، مانند اتاق‌های سرور و سالن‌هایی که در آن از مواد شیمیایی استفاده می‌شود کاربرد دارد.

انواع کفپوش اپوکسی

کف پوش اپوکسی از ترکیب نوعی رزین با مواد سفت‌کننده شیمیایی تشکیل می‌شود. اما با تغییرات جزئی در ساختار شیمیایی این ترکیب می‌توان ویژگی‌های خاص و کاربردی زیادی را به دست آورد. استفاده از نوع مناسب کفپوش رزین اپوکسی می‌تواند دوام و استحکام بیشتری برای کارفرما به عمل بیاورد.

چند مورد از انواع مهم کفپوش اپوکسی عبارتند از:

  • کفپوش اپوکسی بیمارستانی
  • کفپوش اپوکسی پارکینگی
  • کفپوش اپوکس بافت‌دار
  • کفپوش اپوکسی ورزشگاهی
  • کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک
  • کفپوش اپوکسی آنتی اسید
  • کفپوش اپوکسی سه بعدی

هرکدام از این کفپوش‌های اپوکسی با تغییر در فرمولاسیون متناسب با نیازهای فضای نصب اجرا می‌شوند. تفاوت این کفپوش‌ها در رسانایی، مقاومت در برابر عوامل مختلف، خودتراز بودن یا نبودن و موارد این‌چنینی می‌باشد. در ادامه با مهم‌ترین انواع اپوکسی آشنا می‌شویم.

انواع کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی بیمارستانی

کفپوش بیمارستان و فضاهای پزشکی نیاز به برطرف کردن نیازهای بهداشتی و ایمنی دقیقی دارد که توسط هر نوع کفپوشی ممکن نیست. استفاده از کف پوش اپوکسی مخصوص بیمارستان راه‌حل ایده‌آلی برای بهداشتی و تمیز بودن کف این فضاها می‌باشد.

این کفپوش دارای سطحی صاف و بدون درز، مقاوم در برابر انواع اسید و باکتری، ضد لغزش و ضد آب می‌باشد. همینطور مقاومت بالا در برابر خراش‌خوردگی و ضربه، نظافت و شستشوی آسان و نسوز بودن از دلایلی می‌باشد که کف پوش اپوکسی را به گزینه‌ای ایده‌آل برای کف بیمارستان‌ها تبدیل می‌کند. البته از مهم‌ترین دلایل مناسب بودن این کفپوش برای کف بیمارستان خاصیت آنتی باکتریال بودن آن و عدم امکان رشد قارچ بر روی آن می‌باشد.

کفپوش اپوکسی پارکینگی

این نوع از کفپوش رزین اپوکسی مقاومت بیشتری در برابر فشار در ترافیک‌های بالای رفت‌وآمد خودروها از خود نشان می‌دهد. مقاومت بالا در برابر ساییده شدن، ضربات، حرارت و مواد شیمیایی از ویژگی‌های مهم کفپوش پارکینگی اپوکسی می‌باشد.

همچون دیگر کفپوش‌های اپوکسی این کفپوش سطح صاف و بدون درزی دارد که راه‌حل مناسبی برای سطح پارکینگی که دائما در معرض آلودگی ماشین‌ها و دیگر انواع آلودگی قرار دارد به شمار می‌رود. زیرا نظافت این کفپوش بسیار ساده و آسان است و نیروی کار کمتری نیاز دارد.

کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

در اماکنی که دستگاه‌های الکترونیکی و  الکتریکی با جریان برق ولتاژ بالا وجود دارند و یا کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌هایی که افراد جنب‌وجوش بالایی دارند و دائما در حرکت هستند پدیده‌ای به نام اورشارژ الکتریسیته ساکن پدید می‌آید که می‌تواند بسیار زیان‌بار باشد. این پدیده ممکن است موجب لیز شدن زمین و سر خوردن کارکنان، آسیب به تجهیزات، مدارها و دستگاه‌های الکترونیکی شود.

استفاده از کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک الکتریسیته ساکن فضا را خنثی کرده و به زمین القا می‌کند. مواد اولیه این کفپوش به گونه‌ای ترکیب می‌شوند که کفپوش رسانای الکتریسیته ساکن باشد و در هنگام نصب در لایه‌های زیرین کابل‌هایی قرار می‌دهند که به چاه ارت منتهی می‌شوند.

از موارد استفاده کف پوش رزین اپوکسی آنتی استاتیک می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اتاق‌های ایزوله و تمیز آزمایشگاه‌ها و مراکز درمانی
  • اتاق‌های کامپیوتر و سرور و شبکه
  • صنعت الکترونیک و مخابرات

کفپوش اپوکسی آنتی اسید

این نوع از کف پوش اپوکسی مقاومت بالایی در برابر مواد اسیدی و قلیایی قوی از خود نشان می‌دهد. بنابراین برای استفاده در کارخانه‌جات مواد شیمیایی بسیار کاربردی می‌باشد. از مزیت‌های کف پوش اپوکسی ضد اسید می‌توان به مقاومت در برابر سایش، مقاومت در برابر ضربه و خوردگی، عدم جذب آب و مقاومت در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی اشاره کرد. همینطور به دلیل صاف و بدون درز بودن سطح کفپوش شستشوی آسانی دارد و برای محیط‌های صنعتی که نیاز به نظافت منظم دارند گزینه مناسبی است.

کاربرد های کفپوش اپوکسی برای انواع پروژه‌ها

کاربردهای کفپوش اپوکسی متعدد و متنوع هستند. کف پوش اپوکسی پارکینگ و بیمارستانی شباهت زیادی به یکدیگر دارند و در انواع پروژه‌ها قابل استفاده می‌باشند. به عنوان مثال از اپوکسی پارکینگ در کارخانه‌جات، انبارها، آشپزخانه‌ها، گاراژها و استادیوم‌ها ممکن است استفاده شود. انواع دیگری از کفپوش رزین اپوکسی هستند که در محیط‌های متنوع دیگری استفاده می‌شوند. در ادامه با کاربردهای دیگر انواع دیگر اپوکسی آشنا می‌شویم.

کاربرد های کفپوش اپوکسی برای انواع پروژه‌ها

کاربرد کفپوش اپوکسی آنتی استاتیک

اپوکسی آنتی استاتیک مناسب محیط‌هایی می‌باشد که ولتاژ بالای برق جریان دارد و یا جنب و جوش فیزیکی زیادی در جریان است. این اتفاقات موجب اورشارژ الکتریسیته ساکن می‌شوند و ممکن است در طولانی مدت خطرناک و زیان‌بار باشند. آسیب‌های جانی و آسیب رسیدن به دستگاه‌های الکترونیکی قوی اما آسیب‌پذیر از جمله این خطرها می‌باشد.

موارد استفاده از این نوع اپوکسی عبارتند از:

  • صنایع نظامی و صنایعی که با مواد آتش‌زا و منفجر شونده سر و کار دارند
  • اتاق‌های تمیز (ایزوله) در آزمایشگاه‌ها، مراکز صنعتی و مراکز درمانی
  • اتاق‌های کامپیوتر و سرور در اداره‌جات و سازمان‌ها
  • اتاق‌های عمل در بیمارستان‌ها و اتاق‌های ام‌آرآی
  • صنایع الکترونیکی و مخابراتی
  • پست‌های برق فشار قوی
  • کارخانه‌های داروسازی
  • صنایع خودروسازی
  • صنایع هوا و فضا

کاربرد کفپوش اپوکسی آنتی اسید

کف پوش اپوکسی آنتی اسید با تغییر فرمولاسیون و مواد اولیه ترکیب اپوکسی تولید می‌شود. این تغییر فرمولاسیون موجب می‌شود که مقاومت ترکیب در برابر اسیدها و قلیایی‌های قدرتمند بالا برود و کفپوش در برابر آسیب‌های ناشی از زوال شیمیایی محافظت شود.

موارد مهم استفاده از کف پوش اپوکسی آنتی اسید شامل موارد زیر است:

  • صنایع نظامی
  • صنایع نفت و پتروشیمی
  • صنایع مس

ملات اپوکسی کف

ملات اپوکسی نوعی خمیر اتصال‌دهنده پلیمری است که از ترکیب رزین اپوکسی، حلال، چسب، پرکننده و دیگر مواد افزودنی تشکیل می‌شود. این ملات با شن و گاه با سنگریزه‌های درشت ترکیب می‌شود و کاربردهای زیادی هم به عنوان کفپوش و هم به عنوان ترمیم‌کننده دارد.

از این ملات به صورت گسترده برای ترمیم شکستگی‌های بتن استفاده می‌شود. همچنین برای ترمیم ترک‌های کفپوش‌های اپوکسی نیز مورد استفاده است. هرچند ملات اپوکسی برای کارهای مرمتی کاربرد زیادی دارد اما در برخی محیط‌ها برای ساخت کفپوش نیز استفاده می‌شود.

از موارد استفاده ملات کفپوش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • محیط‌های کارگاهی و مکانیکی
  • آشپزخانه‌های صنعتی و وسیع
  • رستورانها
  • گاراژها
  • سوله‌های تولید انبوه

نحوه صحیح نصب و اجرای کفپوش اپوکسی بر انواع سطوح

نصب اپوکسی فرایندی بسیار حساس و نیازمند دقت و تجربه بالا می‌باشد. استفاده از افراد با تجربه و متخصص در این زمینه از ضرورت بالایی برخوردار است، زیرا کوچکترین اشتباه ممکن است کل سطح اپوکسی را طی مدتی خراب کند.

از اشتباهات رایج در نصب و اجرای اپوکسی خشک نکردن کف، تمیز نکردن کف، هموار نکردن کف و رعایت نکردن سلسله مراتب نصب می‌باشد. این اشتباهات موحب بروز مشکلاتی همچون باد کردن و ترک خوردن سطح کفپوش طی گذر زمان می‌شود. در ادامه  به بررسی مراحل نصب و اجرای کفپوش اپوکسی می‌پردازیم.

آماده‌ سازی سطح کف جهت نصب لایه اولیه

در مرحله اول اجرای کفپوش رزین اپوکسی، باید سطح برای اجرای لایه پرایمر آماده شود. ضرورت‌هایی که قبل از اجرای پرایمر باید در نظر گرفته شود، تمیز بودن سطح از گرد و غبار، رطوبت نداشتن سطح زیرین و صاف و هموار بودن سطح می‌باشد.

از راهکارهای اطمینان حاصل کردن از خشک بودن سطح گذاشتن یک تکه پلاستیک فریزر روی سطح به مدت ۲۴ ساعت می‌باشد. بعد از ۲۴ ساعت اگر پلاستیک مرطوب شده باشد به این معنی می‌باشد که سطح مرطوب است و برای ادامه روند مناسب نیست، در غیر این صورت رطوبت سطح زیر ۵ درصد می‌باشد و می‌توان به ادامه فرایند نصب و اجرا پرداخت.

در مرحله بعد با دستگاه ساب زمین را صیقل می‌دهیم و صاف می‌کنیم. هموار و صاف بودن زمین دارای اهمیت است زیرا ناهمواری موجب می‌شود که سطح اپوکسی ناهموار باشد و در نتیجه ترک و شکستگی طی گذر زمان خود را نشان دهد.

تمیز کردن سطح پس از ساب‌زنی

بعد از ساب‌زنی و استفاده از بتونه اپوکسی، کف آغشته به آلودگی می‌شود. باید از چرب نبودن سطح مطمئن شویم و در صورت وجود چربی آن را با مواد چربی‌زدا از بین ببریم. سپس به نظافت کف و بیرون کردن گرد و غبار و خاک از روی سطح می‌رسیم. توجه نکردن به این موارد باعث کاهش چسبندگی اپوکسی می‌شود.

نصب لایه اول یا همان پرایمر

حال که بستر پروژه کاملا برای کفپوش اپوکسی آماده می‌شود نوبت به اجرای لایه اول یا همان پرایمر می‌رسد. پرایمر اپوکسی با هدف چسبندگی بهتر به بتن اجرا می‌شود. با استفاده از غلتک حوله‌ای پرایمر را پخش می‌کنیم. به دلیل رقیق بودن پرایمر به خوبی به خورد بافت بتن می‌رود. نوع پرایمر بر اساس نوع و کیفیت سطح انتخاب می‌شود. بین ۱۲ تا ۲۴ ساعت زمان می‌برد که پرایمر خشک شود. در برخی موارد بعد از خشک شدن لایه اول لایه‌ای دیگر از پرایمر را اجرا می‌کنیم.

آماده‌سازی سطح پس از خشک شدن پرایمر

بعد از خشک شدن پرایمر امکان دارد که ترک و فرورفتگی روی سطح مشاهده شود. در این صورت باید با فیلر یا بتونه اپوکسی اقدام به ترمیم و حل این مشکل کنیم. البته گاها استفاده از فیلر و بتونه قبل از انجام ساب‌زنی نیز لازم می‌شود.

اجرای لایه میانی کفپوش اپوکسی

در این مرحله ماده سفت‌کننده با رنگ اپوکسی مورد نظر ترکیب می‌شود و با غلتک ابری روی سطح مالیده می‌شود. بعد از اتمام این مرحله باید حداقل ۲۴ ساعت به این لایه برای خشک شدن زمان بدهیم. در صورت وجود هرگونه مشکل (مثل ترک‌خوردگی و فرورفتگی)، نقطه مورد نظر را بررسی می‌کنیم و در صورت نیاز لایه میانی را مجددا اجرا می‌کنیم. گاها بعد از خشک شدن لایه میانی روی آن سمباده نیز می‌کشند.

پیاده‌ سازی آخرین لایه

در آخرین قدم پس از خشک شدن لایه میانی، نصاب با استفاده از غلتک ابری یا کاردک و ماله لایه آخر را پیاده می‌کند. دقت کنید که انتخاب ابزار مناسب به نوع استفاده و محیط بستگی دارد. با غلتک نرم کفپوش سطحی زبر به خود می‌گیرد درحالیکه با کاردک یا ماله سطح نهایی نرم می‌شود.

نحوه صحیح نصب و اجرای کفپوش اپوکسی بر انواع سطوح

بررسی نهایی

بعد از خشک شدن لایه آخر کار ما تقریبا به اتمام می‌رسد. در این مرحله باید سطح را برای آخرین بار مورد بررسی قرار داد و درصورتی‌که مشکلی وجود داشته باشد آن را ترمیم کرد.

این مراحل تنها اسکلت اصلی نصب و اجرای اپوکسی است و برای کاربردهای مختلف مراحل دیگری اضافه و یا کم می‌شوند. به عنوان مثال در نصب کف پوش اپوکسی آنتی استاتیک بعد از اجرای پرایمر کابل‌های ارت را جای‌گذاری می‌کنیم و بعد از آن به نصب لایه میانه می‌پردازیم. برای اجرای اپوکسی با طرح‌های مختلف مانند ابر و باد و یا طرح‌های سه بعدی نیز مراحل مخصوص اضافه می‌شوند.

اجرای پروژه کفپوش اپوکسی توسط مجموعه برکه

کفپوش اپوکسی از کفپوش‌های بسیار مقاوم در برابر ساییدگی، فرسودگی و آسیب‌های فیزیکی و شیمیایی است. هرچند درصورتی‌که نصب اپوکسی توسط افراد ناوارد و غیرحرفه‌ای انجام شود ممکن است با اشتباهات کوچک این ویژگی‌های مثبت اپوکسی ضعیف شود و نتوانید از پتانسیل کامل این کفپوش استفاده کنید.

مجموعه مهندسی فنی برکه ارائه‌دهنده انواع اپوکسی کفپوش و نیز عایق اپوکسی با فرمولاسیون‌ها و رنگ‌های مختلف می‌باشد. با سپردن پروژه کفپوش خود به تیم مهندسین برکه از تمامی خدمات مجموعه ما از تهیه اپوکسی تا نصب و بهره‌برداری از آن برخوردار شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

کف پوش اپوکسی چیست و از چه موادی تشکیل شده است؟

کف پوشی است که روی انواع سطوح سنگ و چوب و موزاییک قابل اجرا می‌باشد. این کف پوش بر پایه رزین، رنگ و مواد سفت‌کننده شیمیایی ساخته می‌شود.

کف پوش اپوکسی در چه طرح‌ها و رنگ‌هایی موجود است؟

از دلایل محبوب شدن کف پوش اپوکسی تنوع در رنگ و طرح رویه این محصول می‌باشد. انواع رنگ‌ها در رویه این کف پوش قابل استفاده هستند و درصورتی‌که بخواهید طرح‌های ابر و باد، طرح‌های سه بعدی و طرح‌های جذاب دیگر نیز بر روی این کف پوش قابل اجرا هستند.

استفاده از کف پوش اپوکسی چه مزیت‌هایی دارد؟

مهم‌ترین ویژگی کف پوش رزین اپکسی عمر و دوام بالای این محصول است. قیمت مناسب، هزینه پایین نگهداری، تنوع در رنگ و طرح و شکل اجرا، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و حرارت، آنتی باکتریال بودن و ضد قارچ بودن و همینطور نظافت آسان این محصول از عواملی است که موجب برتری کف پوش اپوکسی نسبت به بقیه کف پوش‌ها می‌شود.

کف پوش اپوکسی چه انواعی دارد؟

کف پوش اپوکسی انواع مخلفی دارد. ار جمله آنها کف پوش بیمارستانی، پارکینگی، کف پوش اپوکسی بافت‌دار، کف پوش اپکسی ورزشگاهی، کف پوش اپوکسی آنتی استاتیک و کف پوش اپوکسی آنتی اسید می‌باشند.

مراحل نصب کف پوش اپوکسی به چه شکل انجام می‌شوند؟

به طور خلاصه باید در مرحله اول به تمیز کردن و گرفتن رطوبت و چربی و همینطور ساب زدن سطح کف بپردازیم. بعد از صاف و تمیز شدن سطح لایه پرایمر را اجرا می‌کنیم. لایه میانی و لایه آخر بعد از خشک شدن لایه قبلیشان اجرا می‌شوند.

آیا اپکسی بر سطوح سنگی، موزاییکی و یا چوبی نیز قابل اجرا است؟

هرچند اپوکسی در بهترین حالت باید روی بتن اجرا شود، اما بر اکثر سطوح از جمله سنگ، موزاییک و سرامیک و چوب قابل اجرا می‌باشد.

از کجا می‌توانم اپوکسی تهیه کنم؟

مجموعه برکه ارائه‌دهنده بهترین انواع اپوکسی به سراسر کشور می‌باشد. برای اطلاع از قیمت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

آیا مجموعه برکه خدمات نصب کف پوش رزین اپوکسی را نیز ارائه می‌دهد؟

تیم مهندسی فنی برکه مجری انواع پروژه‌های کف پوش اپوکسی در سراسر کشور می‌باشد. برای اطلاع از هزینه نصب و هماهنگی با کارشناسان مجموعه برکه تماس بگیرید.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد امتیاز : 57

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

درباره برکه

ما در تیم فنی مهندسی برکه با تکیه بر دانش مدرن و آکادمیک همکاران خود در تلاشیم تا با ارائه بهترین طرح ها و راه حل ها خدماتی چون آب بندی مخازن ، آب بندی چاله آسانسور ، آب بندی ساختمان و … را به شما ارائه دهیم .

خدمات برکه

آخرین مطالب

It seems we can't find what you're looking for.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *