صفر تا صد آنچه باید درباره میکروسمنت نما بدانید
نمای ساختمان جزء مهمی در ساختار آن بهشمار میرود. زیرا نه تنها نمایانگر ظاهر بیرونی است، بلکه بر عملکرد، هویت، معنای فرهنگی ساختمان و نظم شهری نیز تأثیر گذارد است. همچنین نمای ساختمان میتواند فرصتی برای گسترش خلاقیت طراحان باشد. در این بین، میکروسمنت نما یک پوشش زیبا، همه کاره و بسیار بادوام است. در این راستا، به بررسی میکروسمنت نمای ساختمان و نکات حائز اهمیت در اجرای میکروسمنت نما میپردازیم.
میکروسمنت نما چیست؟
از میکروسمنت نما در فرآیند ساخت و ساز و همچنین طراحی انواع سازه استفاده میشود. این پوشش سیمانی، ترکیباتی از ریز پلیمرها، رنگدانه و مواد افزودنی دارد. میکروسمنت را میتوان برای ایجاد پوشش بر روی سطوح مختلف مانند کف، دیوار و نما به کار برد.
فهرست مطالب
Toggleمیکروسمنت نما، در لایههای نازک، اغلب بین ۲ تا ۳ میلیمتر اعمال میشود. میکروسمنت نما همچنین دارای مزیتهای مختلفی است. میتوان از میکروسمنت نما برای ساخت یک پوشش صاف، صیقلی و یکپارچه در نمای بیرونی ساختمان استفاده کرد. میزان چسبندگی و مقاومت آن نیز بسیار بالا است.
از دیگر ویژگیهای آن میتوان به مقاومت نما در برابر سایش اشاره کرد. خاصیت ضد آب بودن میکروسمنت نما موجب شد تا پوشش بیرونی ایمنی برای انواع ساختمان باشد. بنابراین پیشنهاد گروه مهندسی برکه، استفاده از میکروسمنت نما است تا ظاهر سازه ضمن افزایش امنیت از زیبایی بصری خاص و منحصر به فردی برخوردار شود.
میکروسمنت نمای ساختمان
میکروسمنت نمای ساختمان، در طیف گستردهای از بافت و رنگهای زیبا و گوناگون موجود است. به همین دلیل میتوان آن را متناسب با نیاز مشتریان، شخصیسازی کرد. میکروسمنت نما نیز یک سطح صاف و یکدست ایجاد میکند. بنابراین هیچگونه درز و شکافی بر سازه نهایی دیده نخواهد شد. به دلیل تطبیقپذیری و جذابیت زیبایی شناختی، میکروسمنت نمای ساختمان اغلب در انواع پروژههای مسکونی و تجاری برای ایجاد طرحهای مدرن استفاده میشود.
البته طراحی و اجرای میکروسمنت نما، کاری تخصصی و حرفهای است. به همین دلیل باید از مهارت و تجربه افراد ماهر از جمله گروه مهندسی برکه بهرهمند شویم. زیرا طراحی میکروسمنت نما توسط گروه مهندسی برکه، انتخابی ایمن و مقرون به صرفه است. برای اطلاع از نحوه اجرای میکروسمنت در استان های مختلف همچون میکروسمنت لاهیجان، تهران، اصفهان، گرگان و … با کارشناسان ما در ارتباط باشید. اکنون به انواع قابلیتهای متنوع میکروسمنت نمای ساختمان در 12 مورد میپردازیم.
زیبای بصری
این لایه مقاوم و ایمن، جلوهای براق و مدرن را به سازه میبخشد. این ظاهر متفاوت، اولین نکتهای است که اجرای میکروسمنت نما ساختمان را به یکی از معتبرترین گزینههای موجود در بازار ساخت و ساز تبدیل کردهاست.
سازگار با محیط زیست
بسیاری از صاحبخانهها به دنبال گزینههایی سازگار با محیط زیست هستند. این یک انتخاب ایدهآل و هوشمندانه است. زیرا در میکروسمنت نمای ساختمان موادی به کار رفتهاست که دوستدار طبیعتاند. همچنین بعد از نصب میکروسمنت نمای ساختمان، ضایعات زیادی تولید نمیشود.
دوام
میکروسمنت نما به دلیل دوام و مقاومت در برابر عوامل مختلف محیط بیرون مانند شرایط آب و هوایی، اشعه ماوراء بنفش و تغییرات دما، بسیار گزینه شناخته شدهای است. این پوشش زیبا و کاربردی، میتواند در برابر عناصر بیرونی مقاوم باشد و ظاهر خود را در طول زمان حفظ میکند.
سبک وزن
نکته حائز اهمیت این است که با اضافه شدن لایه میکروسمنت نمای ساختمان، هرگز وزن چندانی به کل سازه افزوده و به آن تحمیل نمیشود. زیرا میکروسمنت نمای ساختمان یک پوشش نازک است و معمولاً در لایهای بین ۲ تا ۳ میلیمتر اجرا میشود. به همین دلیل نیاز نیست تا برای اجرای میکروسمنت نما، تغییراتی اساسی در نمای ساختمان اعمال کنیم.
بهترین عایق رطوبت و حرارت
عایق کاری نمای ساختمان همواره مسئلهای است که ذهن صاحبان خانه را به خود مشغول میکند. میکروسمنت نما میتواند یک مانع ضد آب قوی را در لایه بیرونی ساختمان ایجاد کند. عایق بودن میکروسمنت نما باعث میشود که ساختمان را در برابر نفوذ آب ایمن کند.
همچنین میکروسمنت نمای ساختمان از متراکم شدن و تجمع رطوبت در لایههای زیرین ساختمان، نیز جلوگیری میکند. میکروسمنت نما به عنوان عایق حرارتی برای بهبود عملکرد انرژی نمای ساختمان به کار برده میشود.
مقاوم در برابر آتش سوزی
میکروسمنت نمای ساختمان به گونهای طراحی شدهاست که در برابر آتش مقاوم باشد. همچنین اجرای میکروسمنت نما ساختمان برای افزایش ایمنی نمای ساختمان در برابر آتش بسیار ضروری است. به همین دلیل گروهی مهندسی برکه در مقاومتر شدن نمای ساختمان در مقابل آتشسوزی و حریق، به مخاطبان مشاوره تخصصی میدهند.
چسبندگی قوی
یکی از ویژگیهای حائز اهمیت میکروسمنت نمای ساختمان، میزان چسبندگی قوی آن است. همچنین وجود مواد پرایمر باعث میشود تا لایه میکروسمنت نما به خوبی به سطح مورد نظر ما متصل شوند.
رنگهای جذاب
علاوه بر ایمن و مقاوم بودن نمای ساختمان باید به اصل زیبایی شناختی نیز توجه ویژهای داشتهباشیم. زیرا میکروسمنت نمای ساختمان میتواند توجه مخاطبان را به خود جلب کند. در این راستا، میکروسمنت نمای ساختمان، با قابلیت رنگپذیری عالی، میتواند متناسب با سلقیه مشتریان، سفارشی شود.
فرآیند مراقبت و بازسازی
خوشبختانه ساختار میکروسمنت نمای ساختمان بهگونهای طراحی شده است که نگهداری از آن چندان دشوار و طاقتفرسا نیست. به همین دلیل میکروسمنت نمای ساختمان را به انتخابی جذاب برای طراحان ساختمان تبدیل کردهاست. همچنین این پوشش مقاوم، نیاز به تعمیر چندانی ندارد و همین امر موجب افزایش طول عمر سازه میشود.
پوششی همه کاره
میکروسمنت نمای ساختمان را میتوانیم بر روی سطوح مختلفی از جمله بتن، سیمان، سطح گچ کاری شده، تخته چوب و حتی فلز نیز اجرا و نصب کرد. اجرای میکروسمنت نما میتواند با بخشهای مختلف پیچیده و انواع جزئیات ساختمان سازگاری پیدا کند. همچنین گروه مهندسی برکه، با میکروسمنت نمای ساختمان، میتواند به خوبی یکپارچگی سازه را افزایش دهند.
کارکردی سریع
فرآیند استفاده و اجرای میکروسمنت نما، در قیاس با سایر پوششهای نمای ساختمان، نسبتاً سریع نصب میشود. این گزینه کاربردی، موجب شدهاست که این لایه محافظتی برای بازسازی فوری سازه به سهولت در دسترس گروه مهندسی برکه قرار داشتهباشد.
نصب حرفهای
همه بخشهای ساختمان باید توسط افراد حرفهای و ماهر طراحی و اجرا شوند تا خطرات احتمالی کاهش پیدا کند. بنابراین برای داشتن میکروسمنت نمای ساختمان باکیفیت و بادوام، بهتر است تا از خدمت گروه مهندسی برکه استفاده نماییم. همچنین با انتخاب هوشمندانه به طول عمر ساختمان خود نیز میافزاییم.
اجرای میکروسمنت نما
طراحان ساختمان، همواره ضمن توجه به دکوراسیون داخلی، به نمای ساختمان نیز اهمیت ویژهای میدهند. زیرا نمای ساختمان اولین چیزی است که در ذهن مخاطبان ثبت میشود. همچنین ضمن زیبایی، به عمر مفید بنا میافزاید. در واقع اجرای میکروسمنت نما در بخش خارجی ساختمان توسط گروه مهندسی برکه، میتواند گزینه مناسبی برای ارتقای ظاهر آن و ایجاد حفاظت بیشتر باشد. ملاحظات خاصی نیز به شرح زیر وجود دارند که باید در نظر داشت:
آماده سازی پایه
در ابتدا، نمای ساختمان باید کاملاً تمیز و عاری از گرد و غبار، خاک و مواد سست شود. زیرا وجود اینگونه موارد بر روی سطح ممکن است از میزان چسبندگی لایه میکروسمنت بکاهد. همچنین هرگونه پوشش یا رنگ موجود قبلی باید بهطور کامل برداشته شود. در صورت وجود ترک یا آسیب سطح باید به درستی ترمیم و سطح یکدستی ایجاد کنید.
کاربرد پرایمر
استفاده از ایزوگام و پرایمر مناسب و باکیفیت برای اطمینان از چسبندگی مطلوب میکروسمنت نما بسیار ضروری است. زیرا پرایمر به ایجاد پیوند بیشتر بین سطح اولیه و لایه میکروسمنت نما کمک میکند.
محافظت و آب بندی
پس از اعمال و اجرای میکروسمنت نما، توصیه میشود برای افزایش دوام و مقاومت آن در برابر عوامل جوّی و تغییرات آب و هوایی، اشعه ماوراء بنفش و نفوذ رطوبت، از یک لایه سیلر محافظ استفاده کنید. سیلر همچنین به حفظ ظاهر میکروسمنت نما در طول زمان کمک میکند. بنابراین هزینه تعمیر و بازسازی نیز کاهش پیدا میکند.
تعمیر و نگهداری
نگهداری منظم برای اطمینان از افزایش طول عمر میکروسمنت نما بسیار مهم است. فرآیند تعمیر و نگهداری شامل تمیز کردن دورهای، بازرسی نما جهت پیدا کردن هرگونه آسیب و استفاده دوباره از لایه محافظ سیلر در صورت نیاز است.
در نهایت توجه به این نکته ضروری است که اجرای میکروسمنت نمای ساختمان ممکن است نیاز به تخصص حرفهای داشتهباشد و باید توسط پیمانکاران مجرب و آشنا به الزامات و تکنیکهای خاص آن انجام شود. بنابراین باید از امکانات پیشرفته گروه مهندسی برکه جهت سهولت اجرای میکروسمنت نما بهرهمند شویم.
انواع میکروسمنت نمای ساختمان
گروه مهندسی برکه میتواند پوشش میکروسمنت نمای ساختمان را به شیوههای مختلفی بهمنظور افزایش زیبایی و استحکام سازه طراحی و اجرا نماید. این پوشش از نوع صاف تا زبر، مات تا براق یا حتی نیمه مات قابلیت استفاده دارد. بنابراین متناسب با احساس مخاطبان، ظاهری متغیر پیدا میکند.
این قابلیت انطباق، امکان سفارشی سازی و توانایی سازگاری با انواع سبکهای مختلف معماری و ترجیحات طراحی را مهیا میسازد. اکنون به انواع روشهای اجرای میکروسمنت نمای ساختمان در قالب 7 مورد میپردازیم.
پوشش صاف و صیقلی
این نوع از پوشش، رایجترین روش اجرای میکروسمنت نما و پرداخت آن است. در این شیوه، یک سطح صاف و یکدست خواهیم داشت. همچنین ظاهر کار نهایی، براق و فاقد هرگونه درز و شکاف خواهد بود.
پوشش بافت دار
با اعمال کمی تغییرات، میتوانیم بافت مورد نظر را در پوشش میکروسمنت نما ایجاد نماییم. برای داشتن سطح بافت دار تنها کافی است تا با استفاده از ابزارهای سادهای از جمله برس، کاردک و ماله، لایهای برجسته و بافت دار بسازیم.
مهرکاری
اگر طرفدار طرحهای جدید و خلاقانه هستید، میتوانید با انواع مهر و قالبهای گوناگون ایده مورد نظر خود را در اجرای میکروسمنت نما پیاده سازی نمایید. با این کار، میکروسمنت نمای ساختمان شما ظاهری منحصر به فرد و کاملاً تزئینی خواهد داشت.
پوشش رنگی
با اضافه کردن رنگدانه به میکروسمنت میتوانیم به طیف رنگی دلخواه خودمان دسترسی پیدا کنیم. زیرا میکروسمنت را میتوان رنگ آمیزی کرد تا طیفی از رنگها و تونالیتههای مختلف ایجاد شود.
پوشش مدرن
با پرداختهای بیشتر بر روی سطح میکروسمنت نمای ساختمان، میتوانیم به سطحی براق و مدرن دست پیدا کنیم. این سبک از طراحی، میتواند ظاهری لوکس را به نمای ساختمان بیفزاید.
پوشش روستیک
این نوع از میکروسمنت، میتواند ظاهری تازه و روستایی را به نمای ساختمان ما بدهد. همچنین با اعمال تغییراتی کاربردی، میتوانیم ظاهر جنگلی را تداعی کنیم.
پوشش متالیک
در این نوع طراحی و اجرای میکروسمنت نما، میتوانیم پوششی نقرهای و یا برنزی را به نمای ساختمان خود اضافه کنیم. همچنین یک لایه براق نیز به پوشش افزوده میشود.
عوامل مؤثر بر اجرای میکروسمنت نما
هنگام اجرای میکروسمنت نما ساختمان و یا میکروسمنت اصفهان، تهران و … باید به عوامل مؤثر بر کیفیت هرچه بهتر آن توجه داشتهباشیم. اکنون به 3 عامل اثرگذار بر این موضوع شامل تناسب سطح پایه، ملاحظات ساختاری و شرایط آب و هوایی میپردازیم.
تناسب سطح پایه
وضعیت و نوع سطح پایه، نقش تعیین کنندهای دارد. میکروسمنت را میتوان بر روی سطوح مختلفی اعمال کرد. به همین دلیل باید قبل از اجرای میکروسمنت نما، از شرایط سطح پایه آگاه شویم. همچنین اگر زیرسازی اولیه دارای ترک و یا شکاف است، در ابتدا آن را رفع میکنیم.
ملاحظات ساختاری
در ابتدا اشاره کردیم که میکروسمنت نما پوششی نازک و سبک وزن است. همچنین در لایههای چند میلیمتری اجرا میشود. اما ارزیابی یکپارچگی ساختاری ساختمان و اطمینان از اینکه نما میتواند لایه میکروسمنت را تحمل نماید، مهم است.
شرایط آب و هوایی
برای اجرای میکروسمنت نما باکیفیت باید شرایط آب و هوایی و تغییرات احتمالی آن را در نظر داشتهباشیم. البته میکروسمنت نما، برای استفاده در فضای آزاد طراحی شدهاست. اما سعی کنید تا اوایل کار، نمای ساختمان در معرض نوسانات شدید جوّی قرار نگیرد.
برای اطلاع از نحوه اجرای میکروسمنت در استان های مختلف همچون میکروسمنت آمل، تهران، اصفهان، گرگان و … با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
جمعبندی
این محصول انعطافپذیر و بر پایه سیمان، قابلیت استفاده روی انواع سطوح مانند کف، دیوار و بهویژه نمای ساختمان را دارد. میکروسمنت نمای ساختمان میتواند ارزش و جذابیت بصری فوقالعادهای را به ساختمان ما اضافه کند. این پوشش همه کاره و باکیفیت، آن را به گزینهای جذاب و مقرون به صرفه برای انواع فضاهای تجاری، مسکونی و عمومی تبدیل کردهاست.
میکروسمنت نمای ساختمان در مقابل خوردگی و ضربه مقاوم است. بنابراین ما با بهرهمندی از امکانات و خدمات متنوع و کارآمد گروه مهندسی برکه، میتوانیم سبک مدرن و جاودانهای را به نمای ساختمان خود و جزئیات معماری خلاقانه آن بیفزاییم. شما می توانید برای اطلاع از قیمت و نحوه اجرای میکروسمنت اهواز، تهران، مشهد، میکروسمنت گیلان و سایر استان ها و نیز اجرای میکروسمنت کف و نما با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
میکروسمنت نما چیست؟
میکروسمنت نما به لایه پوششی مقاومی اشاره دارد که بهمنظور محافظت بیشتر بر روی نما اجرا میشود.
میکروسمنت نمای ساختمان چه ویژگیهای متنوعی دارد؟
دوام، قابلیت رنگپذیری و چسبندگی قوی از جمله ویژگیهای میکروسمنت نمای ساختمان هستند.
در اجرای میکروسمنت نما چه نکاتی باید مورد توجه ما واقع شود؟
در اجرای میکروسمنت نما باید به آماده سازی سطح، پرایمر، محافظت، آب بندی و تعمیر و نگهداری توجه کنیم.
این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟
برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد امتیاز : 60
اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند