خدمات تخصصی قیرگونی پشت بام گروه مهندسی برکه
قیرگونی پشت بام یکی از روشهای مؤثر برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان است. این فرآیند با استفاده از مواد قیری و عایقهای مناسب، به ایجاد یک لایه محافظ روی سطوح بام کمک میکند. گروه مهندسی برکه با سالها تجربه در این زمینه، آماده است تا خدمات حرفهای و با کیفیتی را به مشتریان خود ارائه دهد. اگر به دنبال یک راه حل مطمئن برای حفاظت از ساختمان خود هستید، با ما تماس بگیرید و از تخصص ما بهرهمند شوید.
تیم متخصص ما در گروه مهندسی برکه، با بهرهگیری از دانش روز و تکنیکهای نوین، خدمات قیرگونی پشت بام را با بالاترین کیفیت انجام میدهد. ما به اهمیت کیفیت و ماندگاری در این نوع خدمات پی برده و سعی داریم از بهترین مواد اولیه استفاده کنیم تا نتیجهای مطلوب برای شما فراهم آوریم. با توجه به نیازهای خاص هر پروژه، ما راهکارهای منحصربهفردی را ارائه میدهیم که باعث رضایت کامل مشتریان خواهد شد.
ما در گروه مهندسی برکه به عنوان یک نام معتبر در زمینه خدمات قیرگونی پشت بام، به دنبال ایجاد روابط بلندمدت و اعتماد با مشتریان خود هستیم. تجربه ما در پروژههای مختلف و موفقیتهای متعدد نشان میدهد که ما توانایی ارائه خدمات با کیفیت و به موقع را داریم. برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر درباره خدمات ما، همین حالا با ما تماس بگیرید و گام اول را برای ایجاد یک بام ایمن و مقاوم بردارید.
قیرگونی پشت بام
قیرگونی یکی از اصطلاحاتی است که تقریبا همه افرادی که تجربه ساخت خانه دارند، حداقل نام آن را شنیدهاند. به هر حال بعد از اتمام ساختمان، نوبت به موضوع مهم آب بندی پشت بام میرسد. برای آب بندی یا عایق کاری پشت بام، روشهای زیادی وجود دارد که یکی از رایجترین آنها قیرگونی است. منظور از قیرگونی پشت بام چیست؟ استفاده از روش قیرگونی برای آب بندی پشت بام چه مزایایی دارد؟ هزینه اجرای قیرگونی چقدر است؟ در این مطلب به بررسی این موضوعات خواهیم پرداخت.
جدول انواع قیرگونی
نوع قیرگونی | مشخصات | مزایا | معایب |
---|---|---|---|
قیرگونی پلیمری | دارای پلیمر برای افزایش مقاومت | انعطافپذیری بالا، مقاومت در برابر حرارت و سرما، طول عمر بیشتر | قیمت بالاتر، نیاز به تخصص برای نصب |
قیرگونی معمولی | قیر خالص با روکش الیافی | قیمت مناسب، نصب آسان | حساسیت به تغییرات دمایی، طول عمر کمتر نسبت به انواع پلیمری |
قیرگونی فویلدار | دارای روکش آلومینیومی یا مسی | مقاومت بالا در برابر اشعه UV، عایق حرارتی | قیمت بالاتر، نیاز به دقت در نصب |
اهمیت آب بندی پشت بام
قبل از آشنایی با قیرگونی پشت بام، بهتر است با ضرورت و اهمیت آب بندی پشت بامهاو شناخت بهترین عایق پشت بام آشنا شوید. به هر حال پشت بام در هر ساختمانی اهمیت بالایی دارد. در صورتی که از پشت بام حفاظت نشود، ممکن است طبقات زیرین هم دچار آسیب شوند. آب بندی پشت بام از این نظر حائز اهمیت است که از ورود آب باران یا برف به درون لایههای زیرین و تخریب ساختمان جلوگیری میکند.
در صورتی که عایق بندی پشت بام اعم از عایق بندی پشت بام کاهگلی تا عایق بندی پشت بام خانه های امروزی و مدرن به درستی انجام نشود، مشکلات و درسرهای زیادی ایجاد خواهد شد. از جمله این دردسرها، میتوان به چکه کردن سقف اشاره کرد. این چکه کردن هم باعث ایجاد منظره زشت و نامناسبی میشود و هم باعث تخریب سقف در آینده خواهد شد.
بررسی انواع آب بندی پشت بام
آب بندی و عایق بندی پشت بامها را میتوان به روشهای مختلفی انجام داد. هر کدام از این روشها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. شناخت انواع روشهای آب بندی پشت بام به شما کمک خواهد کرد تا بهترین روش را انتخاب کنید. در ادامه برخی از مهمترین انواع آب بندی پشت بام را خواهید شناخت.
1. قیرگونی پشت بام
قیرگونی را میتوان از قدیمیترین و سادهترین روشهای آب بندی پشت بام دانست. در این روش از ترکیب قیر و گونی استفاده میشود. استفاده از قیرگونی در گذشته طرفداران بسیار زیادی داشت و با رشد تکنولوژی با استقبال کمتری مواجه میشود. البته همچنان استفاده از این روش رواج دارد.
2. ایزوگام
یکی دیگر از روشهای متداول و رایج آب بندی پشت بام است که طرفداران زیادی هم دارد. ازجمله دلایل استقبال از ایزوگام، میتوان به قیمت مناسب و نصب ساده آن اشاره کرد. ایزوگامها نسبت به قیرگونی دوام و عمر مفید بیشتری دارند.
3. فایبرگلاس
ازجمله روشهای مدرن و نوین آب بندی پشت بام است که مقاومت بسیار بالایی دارد. فایبرگلاس وقتی سفت میشود در برابر سرما و گرما مقاومت بالایی از خود نشان میدهد. همچنین فایبرگلاس در برابر رشد ریشه درختان و گیاهان، مقاومت خوبی دارد. از دیگر ویژگیهای فایبرگلاس، میتوان به عدم ترکخوردگی آن در محیطهای اسیدی و قلیائی اشاره کرد.
4. بام آسفالت
در این روش، تمام سطح پشت بام با استفاده از یک یا دو لایه آسفالت پوشانده میشود. به این ترتیب از نفوذ آب به سقف جلوگیری خواهد شد. تنها نقطه ضعف بام آسفالت، طول عمر پائین آنهاست. به دلیل حساسیت آنها به آب، باید به صورت دورهای ترمیم شوند.
5. کاشی و موزاییک
از دیگر راههای جلوگیری از نفوذ آب به سقف، پوشش پشت بام به وسیله کاشی و موزاییک است. ابتدا موزاییکهای ضدآب با کمک چسب و عایقهای پلاستیکی روی پشت بام اجرا میشوند. این روش باید توسط متخصصین و با دقت زیاد انجام شود.
6. چسبهای پوششی
یکی دیگر از روشهای رایج آب بندی پشت بام، استفاده از چسبهای پوششی است. ممکن است از چسبهای پوششی برای تمام یا قسمتی از پشت بام استفاده شود.
آشنایی با انواع عایق رطوبتی
علاوه بر قیرگونی پشت بام و سایر روشهای آب بندی، روش دیگری هم وجود دارد که به آن عایق رطوبتی گفته میشود. عایقهای رطوبتی انواع مختلفی دارند که استفاده از هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارد. در ادامه برخی از مهمترین عایقهای رطوبتی را معرفی خواهیم کرد.
1. عایق پشم شیشه
از ذوب شدن نوعی شیشه خاص در فرایندی مرحلهای، پشم شیشه تولید میشود. معمولا پشم شیشه به دو صورت رول و پنل وجود دارد. پشم شیشه عایق بسیار مناسبی در برابر حرارت است و در برابر آتشسوزی هم مقاومت بالایی دارد.
2. عایق رطوبتی نانو
یکی از به روزترین و مدرنترین روشهای آب بندی پشت بام است که به کمک تکنولوژی نانو انجام میشود. این نوع عایقهای رطوبتی، آبگریزی بالایی دارند. با توجه به استفاده از علم نانو در این عایقها، میزان انعطافپذیری و چسبندگی آنها بسیار بالاست.
3. عایق پشم سنگ
به ترکیب پشم شیشه متراکم و سنگ آذرین، پشم سنگ گفته میشود. تراکم پشم سنگ نسبت به پشم شیشه بسیار بیشتر است. به همین دلیل مقاومت بیشتری هم در برابر حرارت و آتشسوزی دارد.
منظور از قیرگونی پشت بام چیست؟
یکی از روشهای قدیمی و رایج آب بندی یا عایق بندی پشت بام، استفاده از قیرگونی است. در واقع قیرگونی نوعی عایق رطوبتی است که از قیر و گونی تشکیل میشود. البته تنها کارایی قیرگونی، برای آب بندی پشت بام نیست. از قیرگونی برای آب بندی حمام، سرویس بهداشتی، آشپزخانه، کف استخر و … هم استفاده میکنند. دلیل این امر نفوذناپذیری بالا، قیمت مناسب و اجرای ساده آن است.
همانطور که اشاره کردیم، قیرگونی از دو ماده قیر و گونی تشکیل شده است. قیر به عنوان یک ماده نفتی، مانع از نفوذ آب میشود. از طرف دیگر ترکیب آن با گونی، باعث افزایش نفوذناپذیری قیر خواهد شد. گونی را در لایههای مختلف قیر قرار میدهند.
معمولا از قیرگونی در ضخامتهای یک، دو و سه لایه استفاده میکنند. هر چقدر تعداد لایه های قیر و گونی پشت بام بیشتر شود، نفوذناپذیری آب هم بیشتر میشود. استفاده از لایههای مختلف قیرگونی، بستگی به عوامل مختلفی دارد.
با استانداردهای قیر و گونی بیشتر آشنا شوید
قبل از اجرای قیرگونی پشت بام، بهتر است ابتدا با استانداردهای آن آشنا شوید. در صورتی که قیرگونی استاندارد نباشد، مشکلات زیادی برای شما ایجاد خواهد شد. هر چقدر استانداردهای لازم در قیرگونی رعایت شده باشند، عمر و دوام آن نیز بیشتر خواهد بود. در واقع عمر مفید قیرگونی به استانداردهای مربوط به آن بستگی دارد. استانداردهای قیر به شرح زیر هستند:
· استفاده از قیری که مستقیما از تقطیر نفت خام به دست میآید (قیر جامد C)
· استفاده از قیری که از هوا دادن به قیرهای جامد به دست میآید.
· استفاده از قیری که از هوا دادن به قیرهای نرم ساخته میشود که نرم و انعطافپذیر هستند. ( قیر R)
نحوه اجرا و پیادهسازی قیرگونی پشت بام چگونه است؟
آشنایی با اجرای قیرگونی اهمیت زیادی دارد. قیرگونی باید به صورت کاملا صحیح اجرا شود. برای اجرای صحیح قیرگونی، رعایت برخی نکات ضروری است. به طور کلی روشهای زیادی برای آب بندی یا عایقبندی پشت بام وجود دارد که ازجمله آنها، میتوان به ایزوگام و قیرگونی اشاره کرد. اجرای صحیح قیرگونی، نیازمند طی مراحل مشخصی است. این مراحل به شرح زیر هستند:
1. ابتدا باید سقف موردنظر با استفاده از سیمان به طور کامل پوشانده شود. سیمان بعد از اجرا نباید ترکخوردگی داشته باشد. اگر سیمان به صورت عالی پیادهسازی شود، قیرگونی کاملا به سطح میچسبد و تمام درزها پوشیده میشود.
2. قیر باید با دمای 180 درجه سانتیگراد، روی سیمان پیادهسازی شود. تمام قسمتهای سیمانی باید با قیر پوشانده شوند. به این ترتیب از نفوذ آب جلوگیری خواهد شد.
3. بعد از اجرای قیر، نوبت به استفاده از گونی باکیفیت و درجه یک میرسد. گونی باید با دقت زیادی روی قیر قرار بگیرد و هیچگونه چینخوردگی با پارگی نداشته باشد.
4. با ترکیب قیر سفت و قیر نرم، لایه دیگری روی گونی ریخته میشود. قیر باید تمام سطح گونی را بپوشاند. در این مرحله باید کاملا دقت کنید تا گونی دچار پارگی نشود. به این ترتیب تقریبا 90 درصد قیرگونی پشت بام را انجام دادهاید.
5. حالا تمام مراحل را مجددا به صورت معکوس تکرا کنید. این اجرای معکوس برای آب بندی دقیقتر و کاملتر انجام میشود. البته برای این کار ابتدا باید تحمل سازه را بررسی کنید. ممکن است سازه تحمل وزن سنگین قیرگونی را نداشته باشد.
6. باید مجددا روی گونی، یک لایه قیر ریخته شود. تمام نکاتی که در مراحل قبل رعایت کردید را در این مرحله هم اجرا کنید. حالا قیرگونی پشت بام تکمیل شده است.
7. در مرحله پایانی باید قیرگونی را تست کنید. بعد از گذشت 24 ساعت از اجرای قیرگونی، باید تست کنید که آب نفوذ میکند یا نه. در صورتی که قسمتی از پشت بام نفوذپذیر بود، باید آن را با لایه قیرگونی بپوشانید.
بررسی نکات مهم قیرگونی پشت بام
نکته مهم در اجرای قیرگونی، دوام و ماندگاری طولانی آن است. این موضوع به رعایت نکات مربوط به اجرای قیرگونی مرتبط است. به همین دلیل باید این نکات جدی گرفته شوند. برخی از مهمترین نکات اجرای قیرگونی، عبارتند از:
· بهتر است قیرگونی را در هوای سرد انجام ندهید. چرا که دمای سرد، باعث سرد شدن سریع قیر میشود و اجازه چسبندگی محکم را به آن نمیدهد.
· ضخامت قیرگونی برای سقف سرویسهای بهداشتی، باید حداقل 30 سانتیتر باشد.
· برای استفاده از قیر، باید اندازه مشخصی را در نظر بگیرید. حداقل میزان قیر برای استفاده در یک متر مربع گونی، حدود 5/2 کیلوگرم است.
· سطحی که قرار است قیرگونی پشت بام اجرا شود، باید کاملا خشک و تمیز باشد.
· بهتر است بعد از اجرای قیرگونی و تست آن، لایهای سیمان به صورت کامل روی قیرگونی اجرا شود. این کار باعث میشود تا آب بندی به صورت کاملتر انجام شود.
· اجرای قیرگونی باید توسط افراد متخصص و مجرب انجام شود. افرادی که تجربه این کار را ندارند، نمیتوانند آب بندی را به صورت دقیق انجام دهند و هزینههای بسیار زیادی را به شما تحمیل خواهند کرد.
بررسی انواع قیر برای قیرگونی پشت بام
قیرها هم با توجه به نوع تولید به انواع مختلفی تقسیم میشوند. به همین دلیل قبل از اجرای قیرگونی، باید با انواع آن آشنا شوید. در ادامه با برخی از انواع قیر بیشتر آشنا خواهید شد.
قیر دمیده
این نوع قیر از دمیدن هوای داغ به قیر خالص در مرحله آخر تصفیه به دست میآید. دمیده شدن هوای داغ، باعث ترکیب اتمهای هیدروژن موجود در قیر خالص میشوند. به این ترتیب قیر دمیده، هیدروژن کمتری نسبت به قیر خالص دارد. همین ویژگی باعث میشود تا نفوذپذیری قیر دمیده هم کمتر شود. از طرف دیگر قیر دمیده، درجه نرمی بیشتری هم دارد. منظور از درجه نرمی قیر چیست؟ به درجه حرارتی که قیر از حالت جامد به حالت روان درمیآید، درجه نرمی گفته میشود. از قیرهای دمیده در باتری اتومبیل، رنگهای ضدآب، پوشش پشت بام و اندودکاری استفاده میکنند.
قیر محلول
این نوع قیر که با عنوان قیر مخلوط هم شناخته میشود از حل شدن قیر خالص در روغنهای نفتی به دست میآید. هرچقدر میزان روغن نفتی موردنظر بیشتر باشد، قیر محلول به دست آمده نیز روانتر خواهد بود. معمولا بین 10 تا 50 درصد روغن نفتی در قیرهای محلول استفاده میکنند. این نوع قیر به روغن موتور نیز معروف است که در انواع اتومبیل مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع قیرها بر اساس کندی و روان بودن درجهبندی میشوند.
با مزایای قیرگونی پشت بام آشنا شوید
اجرای قیرگونی مزایای بسیار زیادی دارد. آشنایی با این مزایا به شما کمک میکند تا شناخت بیشتری نسبت به قیرگونی داشته باشید. برخی از مهمترین مزایای قیرگونی، عبارتند از:
· اجرای آسان و راحت
· مصالح قابل دسترس
· قیمت پائین اجرای آن نسبت به سایر روشهای آب بندی پشت بام
معایب قیرگونی پشت بام کدامند؟
استفاده از قیرگونی با وجود مزایای بسیار زیاد، معایبی هم دارد که نباید از آنها غافل شد. معایب قیرگونی به شرح زیر هستند:
· عمر مفیدی کمتر از 10 سال دارند
· امکان پوسیدگی گونی به مرور زمان وجود دارد
· قیر در برابر حرارت و برخی حلالها آسیبپذیر است
· امکان پارده شدن گونی در حین اجرا وجود دارد
· قیمت خرید نسبتا بالایی دارد
مقایسه ایزوگام و قیرگونی؛ کدام بهتر است؟
برای بررسی این موضوع، باید فاکتورهای زیادی را در نظر داشته باشید. اولین نکته مهم، فضا و محدوده پیادهسازی عایق است. همچنین باید عوامل دیگری، ازجمله دمای محیط، میزان بارندگی، تابش خورشید و … هم مورد توجه قرار داشته باشند.
اولین نکته در مقایسه قیرگونی پشت بام و ایزوگام، میزان آب و رطوبتی است که در دورههای زمانی مشخص روی پشت بام جمع میشوند. عایق باید به گونهای باشد که در برابر رطوبت و آب مقاومت کند. در ادامه برخی از فاکتورهای مهم مقایسه ایزوگام و قیرگونی را بررسی خواهیم کرد.
محدوده دارای آبریز
در صورتی که فضاهای آبریز زیاد باشند، مثل دستشویی و سرویس بهداشتی، باید از دو دست ایزوگام استفاده شود. اگر از قیرگونی استفاده کنید، حداقل 2 تا 3 لایه باید اجرا شود. استفاده از ایزوگام برای این مناطق خانه توصیه میشود.
برای محدودههای آبریز کم، مثل تراس، آشپزخانه و … بهترین کار استفاده از یک دست ایزوگام است. در صورت استفاده از قیرگونی، اجرای یک لایه کافی خواهد بود.
محدوده پشت بام
پشت بام حساسیتهای خاص خود را دارد. به همین دلیل بهتر است به صورت اختصاصی از قیرگونی استفاده نکنید. اگر اصرار به استفاده از قیرگونی پشت بام دارید، بهتر است حتما روی آن یک لایه سیمان یا آسفالت هم پیادهسازی کنید. ایزوگام فویلدار به تنهایی میتواند از نفوذ رطوبت به داخل سقف جلوگیری کند.
مقایسه ویژگیهای ساختاری قیرگونی و ایزوگام
این دو محصول از نظر ویژگیهای ساختاری هم تفاوتهایی با یکدیگر دارند. شناخت این تفاوتها به انتخاب گزینه مناسب کمک میکند. برخی از مهمترین تفاوتهای ساختاری ایزوگام و قیرگونی، عبارتند از:
· ایزوگام حجم و وزن بسیار کمتری نسبت به قیرگونی دارد.
· ایزوگام در برابر حلالهای مختلف، مقاومت بیشتری در مقایسه با قیرگونی نشان میدهد.
· ایزوگام با وجود ضخامت کمتر، کیفیت و دوام بیشتری دارد.
· معمولا ایزوگامها تا 15 سال عمر مفید دارند که نسبت به قیرگونی بیشتر است.
· هزینه اجرا و نصب قیرگونی بسیار کمتر از ایزوگام است.
· نصب و اجرای ایزوگام هم بسیار سادهتر از قیرگونی است.
· به دلیل وجود لایه آلومینیومی در ایزوگام، نور خورشید منعکس میشود. این ویژگی در قیرگونی وجود ندارد.
· قیرگونی اگر به صورت کاملا صحیح اجرا شود، کارایی بیشتری نسبت به ایزوگام خواهد داشت.
· هم ایزوگام و هم قیرگونی در هوای بسیار سرد، دچار ترکخوردگی میشوند.
منظور از امولوسیون قیر چیست؟
یکی از اصطلاحاتی که در قیرگونی پشت بام مورد استفاده قرار میگیرد، امولوسیون است. منظور از امولوسیون قیر، ترکیب آن با آب به کمک ماده امولوسیونساز است. قیر در این ترکیب به صورت گلبول در آب شناور میشود و خبری از حل شدن نیست. انواع امولوسیونهای قیر که در قیرگونی پشت بام هم اهمیت زیادی دارند، عبارتند از:
· امولوسیون آنیونی: به وسیله املاح قلیایی اسیدهای آلی ایجاد میشود و بار ذرهای منفی در سطح دانههای قیر بوجود میآورد.
· امولوسیون کاتیونی: با استفاده از آمین یا نمکهای آمونیوم، بار ذرهای مثبت در سطح گلبولهای قیر ایجاد میشود.
امولوسیون به دو روش آسیاب کلوییدی و مخلوط کردن ساخته میشود. هر کدام از این روشهای ساخت امولوسیون قیر، مزایا و معایب خاص خود را دارند.
بررسی قیمت قیرگونی پشت بام
موضوع مهمی که در رابطه با قیرگونی وجود دارد و ذهن افراد را درگیر میکند، قیمت خرید و نصب آن است.
برای تعیین قیمت و هزینه نهایی اجرای قیرگونی، باید عوامل مختلفی را در نظر داشته باشید. یکی از مهمترین عوامل، متراژ و مساحت پشت بام است. طبیعتا هر چقدر متراژ بیشتر باشد به قیر و گونی بیشتری هم نیاز خواهید داشت که این موضوع باعث افزایش قیمت خواهد شد.
عامل تعیینکننده دیگر، روش اجرای قیرگونی است. ممکن است پشت بام شما به دو یا سه لایه قیرگونی احتیاج داشته باشد که در این حالت هزینه بیشتری را متحمل خواهید شد. از دیگر عوامل تاثیرگذار روی قیمت قیرگونی، میتوان به دستمزد نصاب، روش اجرا و شرایط آب و هوایی اشاره کرد. همه این عوامل دست به دست هم میدهند تا هزینه کلی قیرگونی تعیین شود. به طور کلی هزینه قیرگونی نسبت به سایر روشهای آب بندی پشت بام، بسیار کمتر است. در واقع یکی از دلایل اصلی استقبال از قیرگونی پشت بام، قیمت مناسب آن نسبت به سایر روشهاست.
انتخاب پیمانکار قیرگونی
یکی از موضوعاتی که در قیرگونی پشت بام نادیده گرفته میشود، انتخاب پیمانکار مناسب است. پیمانکار قیرگونی باید تجربه و تخصص این کار را داشته باشد؛ در غیر این صورت با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد. به هر حال موضوع آب بندی پشت بام، حساسیتهای خاص خود را دارد. اگر هزینه زیادی صرف خرید قیرگونی کنید، اما پیمانکار شما ماهر نباشد، علاوه بر تحمیل هزینههای سنگین در آینده هم خسارات زیادی را باید تجربه کنید.
با تمام این تفاسیر، باید به دنبال پیمانکار ماهر باشید. پیمانکاری که علاوهبر کیفیت قابل قبول، دستمزد مناسبی هم از شما دریافت کند. در صورتی که پیمانکار تجربه کافی نداشته باشد، ممکن است آب بندی به صورت کامل و جامع انجام نشود. به همین دلیل در آینده با نفوذ آب به داخل سقف، آسیبهای زیادی به سازه وارد خواهد شد.
بهترین نوع قیر برای پشت بام
قیر، ماده ای سیاه رنگ و چسبناک است که از تقطیر نفت خام تولید می شود. قیر، دارای مزایایی مانند مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت، دوام و ماندگاری طولانی، و قیمت مناسب است.
بهترین نوع قیر برای پشت بام، به عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی منطقه، نوع پوشش پشت بام، و بودجه کارفرما بستگی دارد.
در مناطقی که با آب و هوای گرم و مرطوب مواجه هستند، باید از قیرهایی استفاده کرد که مقاومت بالایی در برابر آب و رطوبت دارند. قیر پلیمری، بهترین گزینه برای این مناطق است.
در مناطقی که با آب و هوای سرد و خشک مواجه هستند، می توان از سایر انواع قیر مانند قیر گونی یا قیر امولسیون استفاده کرد.
قیر گونی، مقرون به صرفه ترین نوع قیر برای پشت بام است. قیر امولسیون، نیز نسبتاً مقرون به صرفه است و به راحتی قابل اجرا است.
قیر، یکی از بهترین گزینه ها برای عایق پشت بام است. قیر، دارای مزایایی مانند مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت، دوام و ماندگاری طولانی، و قیمت مناسب است.
برای انتخاب بهترین نوع قیر برای پشت بام، باید عوامل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی منطقه، نوع پوشش پشت بام، و بودجه کارفرما را در نظر گرفت.
کلام پایانی
آب بندی پشت بام اهمیت بسیار زیادی دارد. چرا که اگر آب بندی به صورت صحیح اجرا نشود، آب به داخل سقف و سازه نفوذ میکند و خسارات زیادی به بار میآورد. برای آب بندی پشت بام روشهای مختلفی وجود دارد که یکی از آنها قیرگونی است. قیرگونی پشت بام را میتوان یکی از قدیمیترین روشهای عایق کاری دانست.
هزینه قیرگونی به نسبت سایر روشها بسیار پائینتر است. به همین دلیل همچنان طرفداران خاص خود را دارد. در این روش از قیر و گونی استفاده میکنند که مراحل مختلفی دارد. در هر مرحله باید کاملا سطح پشت بام پوشیده شود. همچنین نباید به هیچ عنوان گونی دچار پارگی بشود. هزینه کلی قیرگونی هم به عوامل مختلفی، ازجمله متراژ و مساحت پشت بام بستگی دارد. از قیرگونی ممکن است برای سرویس بهداشتی و حمام هم استفاده شود.
گروه مهندسی برکه با داشتن سالها تجربه کاری موفق در این زمینه در کنار شما هستند تا خدمات مربوط به قیرگونی پشت بام را به انجام برسانند. برای اطلاع از هزینه ها و مشاوره عایق کاری پشت بام بدون ایزوگام، عایق کاری با قیرگونی و ایزوگام و یا سایر روش ها با کاشناسان ما تماس بگیرید.
هزینه قیرگونی چقدر است؟
هزینه قیرگونی به عواملی، مثل مساحت سطح موردنظر بستگی دارد. با این حال نسبت به سایر روشها ارزانتر است.
استفاده از قیرگونی رایج است؟
با وجود این که امروزه روشهای مدرنی برای آب بندی پشت بام وجود دارد، اما باز هم مزایای قیرگونی، ازجمله قیمت مناسب، بسیاری از افراد را به استفاده از آن ترغیب میکند.
قیرگونی از نفوذ آب به صورت کامل جلوگیری میکند؟
این موضوع به نحوه اجرا هم بستگی دارد. در صورتی که قیرگونی به صورت صحیح پیادهسازی شود، میتوان انتظار نفوذناپذیری را هم داشت.
این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟
برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد امتیاز : 51
اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند
فهرست مطالب
Toggle