loader image

عایق رطوبتی دیوار ✨ 3 لایه محافظت قدرتمند

عایق رطوبتی دیوار؛ بهترین روش برای جلوگیری از انتشار بوی ناخوشایند

دیوار مهم‌ترین بخش جداکننده در ساختمان‌ها به شمار می‌رود. دیوارها به دو دسته خارجی در اطراف خانه و داخلی تقسیم‌بندی می‌شوند. برای آن که بتوانیم دیوارهای سالمی داشته باشیم، باید از آنها در برابر آب و رطوبت محافظت کنیم. در صورت ورود آب به درون دیوارها، امکان پوسیدگی و یا حتی ریزش ساختمان نیز وجود دارد. در واقع رطوبت دیر یا زود روی بافت و ظاهر دیوار تاثیر می‌گذارد و باعث بروز خسارت می‌شود.

استفاده از عایق رطوبتی دیوار به طور کامل از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان، شوره دیوار و زنگ‌زدگی فلزات جلوگیری می‌کند. عدم عایق‌کاری باعث رشد قارچ‌ و باکتری در دیوار ساختمان می‌شود. این موارد علاوه بر ایجاد ظاهر ناخوشایند و انتشار بوی نامطبوع، روی سلامت افراد نیز تاثیر منفی می‌گذارند. در این مطلب قصد داریم به معرفی انواع عایق رطوبتی دیوار بپردازیم.

عایق رطوبتی دیوار؛ بهترین روش برای جلوگیری از انتشار بوی ناخوشایند

انواع عایق‌های رطوبتی دیوار

نوع عایق ویژگی‌های اصلی کاربردهای رایج مزایا معایب
عایق‌های قیری مایع یا رول، نفوذناپذیر، چسبندگی بالا زیرسازی، سرویس‌های بهداشتی، پشت بام‌ها ارزان قیمت، مقاوم در برابر آب بوی نامطبوع، نیاز به مهارت فنی بالا، حساس به حرارت
عایق‌های پلیمری مایع یا رول، انعطاف‌پذیر، مقاوم در برابر مواد شیمیایی دیوارهای داخلی و خارجی، استخرها مقاوم در برابر ترک خوردگی، طول عمر بالا قیمت بالاتر نسبت به قیر
عایق‌های نانو مایع، نفوذ در ساختار مصالح، مقاوم در برابر رطوبت و UV انواع سطوح، نماهای ساختمان نفوذپذیری هوا، مقاوم در برابر قارچ و باکتری قیمت بالا، نیاز به زیرسازی دقیق
عایق‌های معدنی پودر یا ورق، عایق حرارتی و صوتی، مقاوم در برابر آتش دیوارهای داخلی، زیرزمین‌ها عایق حرارتی، مقاوم در برابر آتش وزن بالا، نیاز به سازه مقاوم
عایق‌های مایع مایع، پوشش یکنواخت، نفوذ در درز و شکاف انواع سطوح، نماهای ساختمان کاربرد آسان، مقاوم در برابر سایش زمان خشک شدن طولانی‌تر

اهمیت عایق رطوبتی برای دیوار

پس از ساخته شدن دیوار یک سازه، درون آن هزاران نشتی کوچک و بزرگ وجود دارد که به خوبی با سیمان پر نشده‌اند. همچنین این امکان وجود دارد که پس از مدتی، بخش‌های مختلفی از سیمان دیوار فرو بریزند.

در صورت عدم استفاده از عایق‌ رطوبتی دیوار و یا عایق رطوبتی زیرزمین ممکن است آب به درون ساختمان جریان پیدا کند و احتمال پوسیدگی و یا حتی ریزش دیوار نیز افزایش می‌یابد. این امکان نیز وجود دارد که به دلیل رطوبت و نشت آب احتمالی، در قسمت‌های داخلی دیوارها باکتری و قارچ ایجاد شود که با گذشت زمان باعث انتشار بوی بد و همچنین ضعیف شدن دیوارها می‌شوند.

تماس با برکه

عایق قیر و گونی

قیر از تقطیر نفت خام به دست می‌آید. همچنین این ماده دارای خواص عایق‌بندی بسیار خوبی است و می‌تواند از دیوارها در برابر رطوبت و نفوذ آب به شکل مطلوبی محافظت کند. در واقع قیر و گونی از رایج‌ترین و قدیمی‌ترین عایق‌های رطوبتی است که در بخش‌های مختلف ساختمان از جمله دیوارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این عایق می‌تواند سال‌ها دوام داشته باشد و از ورود رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری کند.

عایق قیر و گونی با استفاده از قیر، رزین امولسیونی و پودرهای معدنی ساخته می‌شود. البته ماده اصلی عایق قیر و گونی را قیر تشکیل می‌دهد که دارای قدرت چسبندگی بسیار بالا است و پس از خشک شدن، به شکل یک لایه سیاه و خشک در می‌آید. همچنین این عایق باعث می‌شود تا استحکام ستون‌ها و دیوارهای ساختمان بیشتر شود. برخی از مزایای استفاده از قیر و گونی به عنوان عایق رطوبتی دیوار عبارتند از:

  • امکان تغییر تعداد لایه‌های قیر و گونی متناسب با شرایط محیطی
  • مقاومت عالی در برابر تغییرات دمایی و عوامل جوی
  • مقاومت مطلوب در برابر نفوذ رطوبت
  • مقاومت بالا در برابر فشار و ضربه
  • مقرون به‌صرفه بودن
  • هزینه نصب مناسب
  • ماندگاری بالا‌‌‌‌

اهمیت عایق رطوبتی برای دیوار

در مواد اولیه قیر و گونی دیوار از  نوعی ماده ویسکوالاستیک و ترموپلاستیک نیز استفاده می‌شود. این کار افزایش میزان مقاومت قیر و ‌گونی در برابر گرما، فشار و ضربه را به همراه دارد.

مواد مورد استفاده در قیر و گونی به سه گروه، درجه یک، دو و سه تقسیم می‌شوند که می‌توان با بررسی قیمت‌ها و سایر عوامل، یکی از آنها را برای عایق‌کاری انتخاب کرد. البته توجه به این نکته مهم است که استفاده از مواد درجه یک برای عایق‌کاری دیوار، کمترین میزان ترک‌خوردگی و شکستگی را در سطح آن به دنبال خواهد داشت.

عایق رطوبتی دیوار از نوع ایزوفیکس

عایق رطوبتی دیوار ایزوفیکس با استفاده از ماده ایزوفیکس تولید می‌شود. این ماده بر پایه نفت است و می‌تواند کارایی بسیار بالایی داشته باشد. عایق رطوبتی دیوار ایزوفیکس حتی جایگزین مناسبی برای ایزوگام به شمار می‌رود. نام دیگر این عایق رطوبتی چسب ایزوگام است؛ زیرا چسبندگی بسیار قوی، یکی از بارزترین ویژگی‌های این عایق رطوبتی است. در واقع در همان زمان اجرا، عایق رطوبتی ایزوفیکس خیلی سریع به ماده‌ای جامد با چسبندگی بسیار بالا تبدیل می‌شود.

این عایق رطوبتی می‌تواند متناسب با تغییرات دمای محیط، تغییر حالت دهد و پس از چسبیدن به سطح، به هیچ عنوان از آن جدا نخواهد شد. این عایق در دو نوع الیافی و معمولی وجود دارد. برای اجرای هر چه بهتر اجرای ایزوگام می‌توان از ایزوفیکس مایع استفاده کرد که به صورت سردکار است. ایزوفیکس مایع به طور کامل سطح محیط را می‌پوشاند و در تمامی ترک‌ها و درزهای آن نفوذ می‌کند. در نتیجه این عایق چسبندگی بسیار بالایی به همراه دارد. کاربردهای عایق رطوبتی دیوار از نوع ایزوفیکس عبارتند از:

  • ترمیم پوسیدگی‌های سطوح ایزوگام‌شده و رفع ترک‌های آن
  • عایق‌بندی و آب‌بندی باغچه‌های بیرونی و داخلی ساختمان
  • دیواره‌های بتنی و سیمانی موجود در خاک
  • ایزولاسیون پل‌ها و ستون‌های فلزی
  • ایزولاسیون سطوح بتونی و سیمانی
  • ترمیم سطوح قیر و گونی
  • عایق‌بندی تراس و بالکن
  • استخرهای ذخیره آب
  • سرویس‌های بهداشتی
  • کانال‌های سیمانی

عایق رطوبتی دیوار از نوع ایزوفیکس

مزایای عایق رطوبتی دیوار از نوع ایزوفیکس

یکی از مزایای عایق رطوبتی ایزوفیکس عدم نیاز به حرارت و شعله در حین اجرای آن است. همین ویژگی منحصر به فرد، عایق رطوبتی ایزوفیکس را به یک گزینه سازگار با محیط‌زیست تبدیل کرده است. همچنین با این عایق رطوبتی مدرن، خطرات ناشی از آتش‌سوزی نیز وجود نخواهند داشت. سایر مزایای عایق رطوبتی دیوار از نوع ایزوفیکس عبارتند از:

  • ماندگاری بسیار بالا در خاک‌های شور و نمک‌های قلیایی و اسیدی
  • عدم پوسته‌پوسته شدن با گذشت به‌مرور زمان ورقه ورقه نمی‌شود
  • چسبندگی قوی به تمامی سطوح از جمله سطوح فلزی
  • محافظت از سازه در برابر رطوبت موجود در خاک
  • امکان نصب سریع و آسان و عدم نیاز به تخصص
  • اجرای تمیز بدون هیچ گونه کثیفی و قیرپاشی
  • امکان اجرا به صورت سردکار

عایق ‌‌رطوبتی دیوار z90

عایق ‌رطوبتی دیوار z90 یکی از انواع عایق ساختمانی پرمصرف است. این عایق می‌تواند به راحتی سطوح دیوارها را آب‌بندی و از نفوذ رطوبت به داخل آنها جلوگیری کند. این عایق در حقیقت یک مایع شیری رنگ است و جایگزین بسیار مناسبی برای قیر و عایق‌های سنتی به شمار می‌رود.

جالب این که استفاده از این نوع عایق هیچ‌گونه تغییر رنگی روی سطوح ایجاد نمی‌کند. به همین دلیل عایق رطوبتی دیوار z90 می‌تواند برای دیوارهای داخلی ساختمان یک گزینه مناسب باشد. این نوع عایق مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد.

مزایای عایق رطوبتی دیوار z90

چسب عایق‌بندی Z90 مایعی شیری رنگ با خاصیت آب‌بندی صددرصدی و بدون نیاز به تخریب است. این عایق جایگزین مطلوبی برای قیر و عایق‌های سنتی دیوار به شمار می‌رود و پس از استفاده روی سطح کاملا بیرنگ می‌شود. عایق رطوبتی دیوار z90 بر پایه رزین‌های آکریلیک و با بهره‌گیری از فناوری نانو ساخته شده است و قابلیت ترکیب در هر نوع دوغاب را دارد. همچنین پس از اجرا، پیوندی قوی با سازه ایجاد می‌کند و در انواع سطوح نیز به خوبی نفوذ می‌کند.

عایق رطوبتی دیوار z90 با استفاده از توسط قلمو و پیستوله قابل اجرا است. این نوع عایق رطوبتی دمای می‌تواند دما از منهای ۷۵ درجه سانتی‌گراد تا ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل کند و با محیط زیست نیز سازگار است. از میان سایر مزایای عایق رطوبتی دیوار z90 می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش ضخامت لایه ایزولاسیون و عدم محدودیت اجرا در دیوارها و ارتفاعات مختلف
  • دارای تاییدیه از آزمایشگاه‌های معتبر برای استفاده در مخازن آب شرب
  • عدم آسیب‌پذیری یا سوراخ شدن لایه در مقابل تنش‌های طبیعی سازه
  • عدم تعرق و پوسته‌پوسته شدن لایه‌های آب‌بندی به مرور زمان
  • قابلیت ترکیب با انواع رنگ‌های آکریلیک (پایه آب)
  • عدم نیاز به سیمان‌کاری و ملات پلاستر
  • پایین بودن هزینه‌های کارگری و مصالح

عایق رطوبتی دیوار پلیمری

یکی دیگر از انواع عایق رطوبتی دیوار، عایق پلیمری است. این عایق می‌تواند به خوبی از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری به عمل بیاورد. اجرای این نوع عایق به صورت سرد و بی‌خطری انجام می‌شود. همچنین از آنجایی که عایق رطوبتی دیوار پلیمری بر پایه آب ساخته می‌شود، در برابر آتش نیز مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد.

عایق رطوبتی دیوار پلیمری

به دلیل وزن سبک و مقاومت بسیار زیاد عایق رطوبتی دیوار پلیمری، می‌توان از آن به تنهایی برای آب‌بندی پشت‌بام‌ها، ساندویچ پنل‌ها، نمای ساختمان، استخرها، سرویس‌های بهداشتی، تونل‌ها، پل‌های هوایی و پارکینگ‌های طبقاتی استفاده کرد. از میان مزایای عایق رطوبتی دیوار از نوع پلیمری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در صورتی که دمای بیرون ساختمان ۴۸ درجه سانتی‌گراد باشد، سطح سفید عایق پلیمری و همچنین رفلکس نور باعث می‌شود دمای درون ساختمان تا ۲۳ درجه سانتی‌گراد کاهش پیدا کند
  • در صورت وارد آمدن آسیب به عایق پلیمری، نفوذ آب صرفا در همان نقطه متمرکز می‌شود. بر طرف کردن این معضل به آسانی امکان‌پذیر است
  • قابلیت اجرا به صورت سرد و بدون آسیب رساندن به لوله‌ها، سیم‌های برق و سایر تجهیزات
  • با توجه به خاصیت کشسانی عایق پلیمری، تردد روی آن به عایق آسیب نمی‌رساند
  • ایجاد سطح یکپارچه و زیبا به همراه ترمیم آسان
  • قابلیت بازتاب دادن ۸۰ درصد از نور خورشید
  • کمک به ذوب برف به دلیل رفلکس نور
  • کاهش میزان استهلاک سازه
  • امکان کاهش جذب گرما

عایق رطوبتی دیوار داخلی از نوع قیری پلیمری

عایق رطوبتی قیری پلیمری یک ماده رنگی قدرتمند است و می‌تواند تمامی دیوارهای داخلی و مدفون سازه را پوشش‌دهی کند. این نوع عایق از لحاظ ساختار به صورت تک‌جزیی تولید می‌شود و بر پایه مواد قیری سبک است. عایق رطوبتی دیوار داخلی از نوع قیری پلیمری اصلاح‌شده با پلیمرهای پایه آب می‌باشد.

می‌توان از این ماده رنگی به عنوان عایق رطوبتی سرویس بهداشتی و همچنین عایق رطوبتی پشت بام و دیگر دیوارهای بتنی به غیر از نمای سازه استفاده کرد. با توجه به اینکه این ماده کاملا به رنگ سیاه است، برای نمای سازه مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

دیوارهای داخلی تنش مکانیکی بسیار بالایی تحمل می‌کنند. علاوه بر نیروهای فیزیکی، یک تنش شیمیایی که بیشتر به صورت خوردگی ناشی از رطوبت هست نیز سطح دیوار را تهدید می‌کند. با اجرای عایق رطوبتی دیوار داخلی می‌توان مقاومت ساختاری دیوار را در بلندمدت حفظ کرد. بدین ترتیب با سالم ماندن دیوارهای پایه ساختمان، نقاط دیگر سازه نیز در امنیت کامل خواهند بود.

عایق پایه سیمانی؛ یکی از مصالح مورد استفاده به عنوان عایق رطوبتی دیوار

تنها ایرادی که می‌توان در مورد این روش ذکر کرد، این است که احتمال ریزش و یا حل شدن سیمان در آب وجود دارد. عایق پایه سیمانی یکی از عایق‌های رطوبتی مورد استفاده برای دیوار ساختمان است که به دوصورت تک‌جزیی و دوجزیی اجرا می‌شود. در عایق تک‌جزیی، محصول را می‌توان با درصد مشخصی از آب ترکیب کرد ولی در محصول دوجزیی، عایق کاملا با فناوری نانو تولید می‌شود. همچنین بخش اضافه‌شونده و رقیق‌کننده آن رزین‌های اکریلیک تقویت‌شده هستند.

از عایق پایه سیمانی می‌توان به همراه فایبرگلاس و یا مش نیز استفاده کرد. ولی اگر بخواهید از این عایق بدون الیاف فایبرگلاس استفاده کنید، الیاف فایبرگلاس با عایق پایه سیمانی میکس شده و تحویل داده می‌شود. با توجه به شرایط آب‌وهوایی، این عایق رطوبتی دیوار حداکثر تا ۳ ساعت خشک می‌شود.

همچنین حداقل و حداکثر دما برای اجرای عایق‌بندی پایه سیمانی 8 تا 40 درجه سانتی‌گراد می‌باشد. موارد استفاده عایق رطوبتی پایه سیمانی عبارتند از دیوارهای بیرونی ساختمان، پشت بام، مخازن، حوض و سازه‌های آبی، سرویس‌های بهداشتی، سطوح شیب‌دار حتی فلزات و پی ساختمان.

مزایای عایق رطوبتی دیوار از نوع پایه سیمانی

یکی از روش‌های متداول برای محفاظت از قسمت‌های پایینی دیوارهای داخلی، استفاده از سیمان است. سیمان به دلیل مقرون به‌صرفه بودن و داشتن مقاومت نسبتا مناسب، یکی از پرکاربردترین راهکارها برای عایق‌بندی به شمار می‌رود. از میان مزایا و ویژگی‌های عایق رطوبتی دیوار پایه سیمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عایق از نوع غیر آتش‌زا به دلیل نوع الیاف مورد استفاده درون عایق
  • دارای رنگ‌بندی‌های مختلف و رال رنگ وسیع نانواکریلیک
  • غبارگریز و عدم امکان جذب گرد و آلاینده‌های شیمیایی
  • قابلیت اجرای سریع و آسان بدون نیاز به مهارت
  • مقاوم در برابر پرتو فرا بنفش خورشید
  • قابل استفاده به جای رنگ استخری
  • مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی
  • امکان تنفس سطوح زیرین عایق
  • مقاوم در برابر کلر موجود در آب
  • دوستدار محیط زیست
  • بدون بوی نامطبوع
  • ماندگاری بالا
  • ضد سایش
  • ضد آب

عایق پایه سیمانی؛ یکی از مصالح مورد استفاده به عنوان عایق رطوبتی دیوار

عایق رطوبتی دیوار گچی

دیوارهای گچی بالاترین میزان جذب را در برابر رطوبت از خود نشان می‌دهند. در واقع دیوار گچی آسیب‌پذیری بیشتری در تماس با رطوبت و سیالات دارد. از این رو لازم است با اجرای عایق رطوبتی روی گچ از تخریب چنین دیوارهایی جلوگیری کنیم. عایق رطوبتی دیوار گچی با جلوگیری از ورود رطوبت به بافت دیوار از ایجاد ترک و برآمدگی روی دیوار جلوگیری می‌کند. این نوع عایق در انواع مختلف طراحی می‌شود و هر کدام از آنها برای مصارف گوناگونی مناسب هستند.

یکی از عایق‌های رطوبتی ایده‌آل برای سطوح گچی، عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب است. این نوع عایق‌ها نه تنها روی دیوارهای گچی قابل اجرا هستند، بلکه روی سایر سطوح همچون بتن و حتی فلز نیز موثر واقع می‌شوند. چنین عایق‌هایی بر پایه رزین‌های پلیمری هستند و انعطاف‌پذیری بالایی دارند. عایق رطوبتی روی گچ از نوع اکریلیک هم روی سطوح عمودی و هم روی بسترهای افقی قابل اجرا است.

مزایای عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب برای دیوار گچی

گچ یکی از روش‌های ارزان برای عایق‌بندی است. این مصالح به دلیل حلالیت بالا در آب، معمولا به عنوان یک عایق پشتیبان مورد استفاده قرار می‌گیرد و روی آن رنگ ضد آب زده می‌شود. ویژگی اصلی عایق رطوبتی دیوار گچی، تک‌جزیی بودن آن است. به همین خاطر دیگر لازم نیست نگران اضافه کردن اجزای رنگ و میکس کردن آنها باشید. باید توجه داشت که پایه آب بودن بدین معنی نیست که می‌توان هر مقدار آب را به حجم مشخصی از رنگ اضافه کرد. در زمان رقیق‌سازی عایق نیز نسبت اختلاط باید به درستی رعایت شود. از میان مزایای عایق رطوبتی اکریلیک پایه آب برای دیوار گچی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جلوگیری از خوردگی، ترک و دیگر نقایص ساختاری سطوح
  • قابل ارائه در انواع رنگ‌بندی‌ها به همراه خواص متفاوت
  • ایجاد سطحی نفوذناپذیر، یکدست و یکپارچه
  • دارای خواص مکانیکی مطلوب

عایق رطوبتی دیوار از نوع نانو

انواع عایق‌های رطوبتی را می‌توان روی بیشتر دیوارها اجرا کرد. دیوارهای سیمانی از جمله دیوارهای مستعد برای جذب رطوبت به شمار می‌روند. بسیاری از کارشناسان، عایق نانو را بهترین عایق رطوبتی برای دیوار سیمانی می‌دانند. این عایق انعطاف‌پذیری بالایی دارد و با استفاده از آن‌ می‌توان دیوار را به طور کامل آب‌بندی کرد.

این نوع عایق در برابر پرتو فرا بنفش یا UV خورشید و باران اسیدی مقاوم است و می‌تواند از ساختمان در برابر بسیاری از حوادث طبیعی محافظت کند. بنابراین عایق نانو به عنوان یکی از عایق‌های نوین رطوبتی می‌تواند جایگزین مناسبی برای عایق‌های قدیمی همچون ایزوگام و پشم شیشه باشد.

عایق رطوبتی دیوار از نوع نانو

عایق رطوبتی دو جزیی؛ یکی از انواع عایق نانو برای دیوار

یکی از بهترین انواع عایق نانو برای پوشاندن سطوح مختلف ساختمانی مانند دیوار، عایق رطوبتی دو جزئی است. عایق رطوبتی دو جزیی خاصیت الاستیک دارد و شکننده نیست.

این نوع عایق نانو از نوع ضد یخ، ضد آب، ضد آتش، ضد پرتو خورشید و ضد پرتو فرابنفش است و مقاومت بالایی در برابر گرما و سرما دارد. به‌ همین دلیل این نوع عایق پوسته‌‌پوسته نمی‌شود و ترک برنمی‌دارد. این محصول در رنگ‌های سفید، آبی و طوسی تولید می‌شود. با‌ توجه به این ویژگی‌ها و مزایا، می‌توان گفت که عایق رطوبتی دو جزیی یک انتخاب مناسب و مقرون به‌صرفه برای دیوار به شمار می‌رود.

چسب ضد رطوبت دیوار نانو

چسب ضد رطوبت دیوار نانو، نوعی پلیمر است که باعث افزایش مقاومت کششی، خمشی و دوام بتن می‌شود. از مهم‌ترین ویژگی‌های این، عایق‌بندی و افزایش چسبندگی بتن است. این نوع چسب یا عایق رطوبتی با ایجاد لایه‌های به‌هم پیوسته، بتن را در مقابل شرایط محیطی مختلف و حرکات لرزشی کاملا مقاوم‌سازی می‌کند.

در صورت آسیب‌دیدگی سازه‌های بتنی چه به صورت سطحی و چه عمقی، می‌توان با چسب ضد رطوبت نانو آنها را ترمیم کرد. از این محصول برای آب‌بند کردن منابع، استخرهای بتنی، پایه پل‌ها و ستون‌ها می‌توان استفاده کرد. گفتنی است چسب ضد رطوبت دیوار نانو با اضافه شدن به بتن می‌تواند مقاومت فشاری آن را تا پانزده درصد افزایش دهد.

از چسب عایق رطوبت دیوار نانو در نماهای سیمانی، استخر، پشت بام و بتن‌هایی که سطح آنها مانند دیوار در معرض محیط قرار دارد، استفاده می‌شود. یکی دیگر از کاربردهای این چسب، مخازن و منابع آبی است. گفتنی است این چسب در حالت فیزیکی، مایعی بسیار غلیظ است و یکی از روش‌های مصرف این چسب، انحلال آن در آب است. مزایای چسب ضد رطوبت دیوار نانو عبارتند از:

  • عدم وجود یون کلر. بدین ترتیب پس از ترکیب با بتن حمله کلرایدی بتن را تهدید نمی‌کند
  • قابلیت انحلال در آب
  • عایق رطوبتی دیوار باران‌گیر

عایق رطوبتی دیوار خارجی

می‌دانیم که دیوارهای خارجی بیشتر از دیوارهای داخلی در معرض تغییرات جوی و رطوبتی قرار دارند. به همین خاطر استفاده از عایق رطوبتی برای دیوارهای خارجی نسبت به دیوارهای داخلی ضرورت بیشتری دارد.

اگر دیوار خارجی باران‌گیر باشد، در اینصورت حتما لازم است از عایق رطوبتی استفاده شود. وجود پوشش‌هایی با فواصل باز در دیوارهای خارجی نیز می‌تواند یکی از عوامل تعیین‌کننده در به‌کارگیری عایق رطوبتی دیوار باشد. لازم به ذکر است که قیمت عایق رطوبتی دیوار خارجی به عوامل مختلفی از جمله میزان استفاده و برند تولیدکننده بستگی دارد. از میان بهترین گزینه‌ها برای عایق‌بندی دیوار خارجی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عایق‌های پیش‌ساخته مانند ایزوگام
  • چسب‌های پوششی
  • عایق نانو اکریلیک
  • رنگ‌های ضد آب
  • ورق‌های ضد آب
  • کاشی ضد آب

هرکدام از عایق‌های ذکر شده، برای دیوارهای خاصی می‌توانند مناسب باشند. برای نمونه، از ایزوگام می‌توان‌ برای دیوارهای خارجی مانند پشت‌بام، دیواره‌های استخر و دیوارهای معمولی خارجی استفاده کرد. همچنین رنگ‌های ضد آب برای ساختمان‌هایی به‌کار برده می‌شوند که تعداد پنجره‌های آنها کم باشد. چسب‌های پوششی نیز بیشتر برای پر کردن درز کاشی‌ها یا ترمیم بخشی از دیوار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

می‌توان گفت که یکی از بهترین نمونه‌های عایق دیوارهای خارجی، ورق‌های ضد آب هستند. این ورق‌ها از فولاد ضدزنگ ساخته و در ابعاد مختلف به بازار عرضه می‌شوند. با اجرای چنین عایقی در دیوارهای خارجی، می‌توانید به طورکامل از ورود هر‌گونه آب و رطوبت جلوگیری کنید.

عایق رطوبتی دیوار خارجی

عایق رطوبتی دیوار با استفاده از خدمات مجموعه برکه

عایق رطوبتی پوششی جهت جلوگیری از ورود و خروج آب از رطوبت ناشی از برف، باران، فشار منفی و جلوگیری از ورود آب‌های زیرزمینی به داخل است که در دیوارهای استخر، سرویس بهداشتی، ساندویچ پانل، پارکینگ، روف گاردن و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که استفاده صحیح از عایق رطوبتی و اجرای آن توسط تیم متخصص، نقش مهمی در افزایش دوام و پایداری ساختمان‌ها ایفا می‌کند.

گروه مهندسی برکه، شرکت پیشرو در زمینه طراحی، اجرا و نگهداری سازه‌های آبی و اجرای عایق رطوبتی برای کلیه بخش ها از جمله عایق رطوبتی کمد دیواری، دیوار و کف ساختمان است. ما در مجموعه برکه علاوه بر ارائه خدمات برای سازه‌های آبی، به شما کمک می‌کنیم تا در حوزه‌های مرتبط از جمله عایق‌بندی رطوبت ساختمان نیز بتوانید به بهترین شکل ممکن سازه خود را ایمن‌سازی کنید.

رایج‌ترین محصولات برای عایق رطوبتی دیوار چه مواردی هستند؟

از میان پرکاربردترین محصولات به عنوان عایق رطوبتی دیوار می‌توان به قیر و گونی، ایزوفیکس، z90، پلیمری، پایه سیمانی و نانو اشاره کرد.

برای عایق‌بندی دیوار خارجی از چه موادی استفاده می‌شود؟

عایق نانو اکریلیک، عایق‌های پیش‌ساخته مانند ایزوگام، رنگ‌های ضد آب، چسب‌های پوششی و ورق‌های ضد آب بهترین گزینه‌ها برای عایق‌بندی دیوار خارجی به شمار می‌روند.

مزایای عایق رطوبتی دیوار پایه سیمانی چه مواردی هستند؟

مهم‌ترین مزایای عایق رطوبتی دیوار پایه سیمانی عبارتند از قابلیت اجرای سریع و آسان بدون نیاز به مهارت، غبارگریز بودن و عدم امکان جذب گرد و آلاینده‌های شیمیایی، مقاومت در برابر کلر موجود در آب و همچنین مقاومت در برابر پرتو فرا بنفش.

از میان عایق‌های رطوبتی دیوار، کدامیک دوست‌دار محیط زیست است؟

عایق رطوبتی دیوار z90 با محیط زیست تا حد بالایی سازگاری دارد.

استفاده از عایق رطوبتی دیوار پلیمری چه مزایایی به همراه دارد؟

عایق رطوبتی دیوار از نوع پلیمری قابل اجرا به صورت سرد است و به لوله‌ها، سیم‌های برق و سایر تجهیزات آسیب نمی‌رساند. همچنین این روش می‌تواند ۸۰ درصد از نور خورشید را بازتاب دهد.

این مقاله چقدر برای شما مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی یکی از ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد امتیاز : 56

اولین کسی باشید که امتیاز خود را ثبت میکند

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره تماس ثابت : ۲۸۴۲۴۶۵۵ - ۰۲۱